Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Dante

Post autor: Dante »

A można gdzieś sprawdzić ile kto uzyskał głosów od widzów? Bo prowadzący mówią, że kolejność wyczytywania jest przypadkowa.

A co do wczorajszego odcinka:
Jasiek Mela - trudno mi się wypowiadać. W porównaniu do innych zatańczył słabo, ale chyba nie da się go porównać do innych uczestników. W ogóle jego udział w tym programie trochę mnie zdziwił.

Tango Dziurmana niezbyt mi się podobało. Nic mnie w nim nie porwało.

Ania Wyszkoni rzeczywiście zatańczyła bardzo dobrze i widać, że taniec sprawia jej przyjemność.

Występ Mateusza bardzo mi się podobał, a jego zachowanie trochę przypominało mi mnie :lol: Za to nie przypadła mi do gustu tancerka, która z nim tańczy.

Co do Agnieszki Sienkiewicz mam mieszane uczucia. Występ niby fajny, ale jednak dla mnie nie był to prawdziwy taniec, więc z oceną zaczekam do następnego tańca :)

Honey w ogóle mi się nie podobała. I również się zgadzam, że te stroje były kiczowate :roll:

Zdecydowanie zachwyciła mnie Agnieszka Kaczorowska. Ona naprawdę świetnie tańczy. Maślak tańczył raczej średnio. W ogóle to śmieszy mnie trochę ta jego szczerość i swojskie wypowiedzi :lol:

O Miśku nie mogę zbyt dużo powiedzieć. Myślałem, że się będzie bardziej wygłupiał.

Jive Millera nie podobał mi się. Te jego ruchy wydały mi się takie ciężkie.

Marcelina i Rafał - bardzo ładny taniec. Marcelina też wydaje się fajna. No i Rafała też oczywiście bardzo lubię :)

Pasodoble Marty Wierzbickiej nawet mi się podobało i ogólnie zrobiła na mnie raczej dobre wrażenie, mimo że wcześniej nie byłem do niej tak pozytywnie nastawiony.

Rumba Joanny Orleańskiej nie zachwyciła mnie, ale mam nadzieję, że w kolejnych tańcach będzie lepiej :)

Na dzień dzisiejszy kibicuję Agnieszce i Rafałowi, Marcelinie i Rafałowi, Mateuszowi i Hannie, Ani i Janowi i chyba Agnieszce Sienkiewicz i Joannie Orleańskiej.

Zdecydowanie na minus Honey i Miller.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

W sumie jeśli zatka się uszy w momencie kiedy Misiek Koterski otwiera usta , to przyjemnie się ogląda tę edycję. Wierzbicka niby ma taki dystans do siebie i swojego biustu, a się popłakała. Bidulka...
Elmoo

Post autor: Elmoo »

1. Agnieszka Sienkiewicz i Stefano - 30.74%
2. Jaś mela i Magdalena - 16.94%
3. Anna Wyszkoni i Jan - 11.23%
4. Mateusz Banasiuk i Hanna - 7.03%
5. Rafał Maślak i Agnieszka - 6.55%
6. Honorata Skarbek i Kamil - 5.09%
7. Marcin Miller i Nina - 4.7%
8. Joanna Orleańska i Przemysław - 4.69%
9. Michał Koterski i Janja - 3.82%
10. Artur Dziurman i Valeriya - 3.24%
11. Marta Wierzbicka i Łukasz - 3.12%
12. Marcelina Zawadzka i Rafał - 2.65%
Wyniki głosowania według afterparty. Nie wiem czy są prawdziwe, ale jeśli Polsat miałby faworyzować swoich, wszystko zgadzałoby się. Marcelina gra obecnie w PM, więc ją uratowali. Orleańską wzięli na zagrożoną, bo nie jest związana z Polsatem. Przegonili ją Dziurman, który gra w "To nie koniec świata!" i Koterski z PM. Wszystko wygląda na wielkie oszustwo. Już teraz mogę przewidzieć, że wygra Sienkiewicz, bo jest gwiazdą "Przyjaciółek".
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Nie lubię Honoraty, ale akurat dzisiaj ładnie zatańczyła, dostała ładne noty od jurorów. To chamstwo, że ona odpadła, a taki bezanadziejny Misiek przeszedł dalej. Polsat fałszuje wyniki! Dziurman przeszedł, bo gra w "To nie koniec świata!".
Dante

Elmoo pisze:Nie lubię Honoraty, ale akurat dzisiaj ładnie zatańczyła, dostała ładne noty od jurorów. To chamstwo, że ona odpadła, a taki bezanadziejny Misiek przeszedł dalej. Polsat fałszuje wyniki! Dziurman przeszedł, bo gra w "To nie koniec świata!".
Akurat serialu "To nie koniec świata!" nie ma już na antenie Polsatu ;) A Misiek ma liczne grono wiernych fanów, więc nie dziwię się, że przeszedł dalej :)
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Elmoo pisze:Polsat fałszuje wyniki!
TVN też to robił wielokrotnie według mnie, chociażby z Tuskówną.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Elmoo pisze:Już teraz mogę przewidzieć, że wygra Sienkiewicz, bo jest gwiazdą "Przyjaciółek".
Z tym to mocno przesadzasz, bo Sienkiewicz to obecnie duża gwiazda Dwójki (ważna postać w MjM). Przecież ona w "Przyjaciółkach" gra postać drugoplanową. :roll:

Poza tym nie zapominajmy, że Dziurman to dość znany aktor. Ludzie kojarzyć go powinni z ról czarnych charakterów i niejednoznacznej postaci Leszka z ubóstwianego przez Ciebie Elmoo "Klanu" (TVP1!). A Misiek zdobył wcześniej sporą popularność dzięki roli w "Dniu Świra".

Co nie zmienia faktu, iż też mi się wydaje podejrzane przepuszczenie dalej znacznie mniej popularnej od Honey Zawadzkiej. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

A może Polsat odlicza głosy wielokrotnie oddane z tego samego numeru na daną gwiazdę? Wtedy odpadnięcie Honey nie byłoby niczym zaskakującym. I tak tańczyła średnio.
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Odpadnięcie sympatycznej Honey jest rzeczywiście bardzo podejrzane i nie wierzę osobiście w to że to ona otrzymała najmniej głosów, tak samo jak nie wierzę w to że Zając celebrytka jednego polsatowskiego serialu była najbardziej lubiana przez widzów i najlepiej tańczyła w poprzedniej edycji że aż ją wygrała :roll: ::ysz:: Cieszy mnie przejście dalej Maślaka i Dziurmana :) natomiast wkurza mnie że Koterski i Miller przechodzą dalej. ::ysz::
Awatar użytkownika
BeLieF

Despina pisze:natomiast wkurza mnie że Koterski i Miller przechodzą dalej.
Zgadzam się! Jeden się wydurnia, a drugi wali naprawdę mało interesujące teksty. Chociaż z dwojga złego wolę Miśka, wydaje się bardziej szczery niż Miller.
Despina pisze:Cieszy mnie przejście dalej Maślaka i Dziurmana
Mnie też, tymbardziej że obaj swoje rumby trochę jednak schrzanili. Jeden bardziej, drugi mniej.

A najlepsze tańce dzisiejszego odcinka to według mnie: tango Orealńskiej, tango Wyszkoni i rumba Banasiuka. Reszta na dość przeciętnym poziomie, oprócz wiadomo, Koterskiego :wink:
I zaskoczyło mnie, że Jasiek bardzo przyzwoicie zatańczył foxtrota, bo tamten tydzień to była masakra.
Awatar użytkownika
DeaconFan

BeLieF pisze: tymbardziej że obaj swoje rumby trochę jednak schrzanili.
Owszem, z tym, że w przypadku Maślaka jest sporo winy Kaczorowskiej, która znów go przyćmiła i chyba zapomina o tym kto w tej parze jest tancerzem, a kto "gwiazdą". Agnieszka tańczy świetnie, ale przegina ze zbytnim popisywaniem się. Przy tym ruchy taneczne Maślaka prezentują się trochę gorzej.

Miller tańczy przeciętnie, ale spodziewałem się, że więcej ludzi będzie na niego głosować. Widać fani disco polo nie przepadają za TzG.

Obstawiam, że za tydzień niestety odpadnie już ktoś z panów (Miller lub Dziurman), a w kolejnym odcinku Orleańska - wszyscy bardziej popularni niż Zawadzka. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

DeaconFan pisze:Agnieszka tańczy świetnie, ale przegina ze zbytnim popisywaniem się
A tam od razu się popisuje. Prezentuje swoje duże umiejętności, a Rafał powinien poprowadzić swoją partnerkę w tak zmysłowym i erotycznym tańcu. Banasiuk z Hanią zrobili to dużo lepiej. Ale pomoc Kamili Kajak-Mosceniuk robi swoje.

Do Zawadzkiej w sumie nic nie mam. Cza - cza jej naprawdę dobrze wyszła.
Awatar użytkownika
DeaconFan

BeLieF pisze:Prezentuje swoje duże umiejętności, a Rafał powinien poprowadzić swoją partnerkę w tak zmysłowym i erotycznym tańcu
Popisuje się i tyle. :) Nie musi wiele robić, żeby przyćmić swoją osobą Maślaka.
BeLieF pisze:a Rafał powinien poprowadzić swoją partnerkę w tak zmysłowym i erotycznym tańcu.
Ta, żeby to było takie proste, co? :P Wiele zależy od tego jakiego się ma trenera i przy tym partnera. Coś o tym wiem, bo przez pewien czas chodziłem do szkoły tańca. :wink:

Tez nic nie mam do Zawadzkiej. Po prostu nie wierzę w to, że ma tyle głosów, żeby pokonać Honey.
Dante

Może Marcelina nie jest jakaś bardzo popularna, ale za to Rafał Maserak jest chyba dosyć popularny (żeby nie powiedzieć, że popularniejszy niż połowa gwiazd tego programu :lol: ). W dodatku bardzo dobrze tańczą i dostają wysokie noty od jury.
Maślak też chyba nie jest zbyt znany i przecież oczywiste jest, że dostają dużo głosów dzięki Agnieszce ;)
A co do Honey - to tak naprawdę znam ją tylko ze ścianek i artykułów na portalach plotkarskich. Nawet nie słyszałem jej żadnej piosenki, choć podobno jest piosenkarką :roll:
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Dante pisze:Maślak też chyba nie jest zbyt znany i przecież oczywiste jest, że dostają dużo głosów dzięki Agnieszce ;)
Jasne, bo Kaczorowską wszyscy znają bo oglądają KLAN i lubią ::cojest::
ODPOWIEDZ