Fajnie dzisiaj lektor ponumerował odcinek, zarówno na początku, jak i na końcu odcinka. Fajnie zabrzmiały te 3 dziewiątki na końcu numeru odcinka.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
Dziwaczny ten 6000 odcinek, nawet czołówka tylko napis... najsmutniejsze było słuchać aktorki z Gotowych na wszystko bo ona już zmarła a najśmieszniej ta baba co nagle arie zaczęła śpiewać a Jackie i Owen w takiej drętwej scenie klanowej to aż żenujące.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
6000 odcinek nie porywał, ale chwilami wzruszał. Zgadzam się z tym, że lektor nie miał dzisiaj pola manewru, by jakoś ładnie wyrecytować numer odcinka. Mógł to sobie odbić w napisach końcowych, lecz nie wykorzystał tej okazji. Nawet nie wiedziałem, że były jakieś podpisy gości specjalnych. Najlepsza dziś była Zheng. 
- bosskicinu
A mi się podobał ten uroczysty 6000 odcinek. Choć 5000 odcinek wyemitowany 4 lata temu był znacznie lepszy. Była to forma dokumentu, lecz historie tych ludzi naprawdę poruszające. Myślę, że do Nicka wreszcie trafi to iż powinien całkowicie rzucić palenie. Jackie i Owen niepotrzebni byli dzisiaj.
Śmieszna była sytuacja jak Brooke zastała Thomasa z tą modelką w saunie. Dobrze, że akurat nie przyłapała ich na czymś innym.
Śmieszna była sytuacja jak Brooke zastała Thomasa z tą modelką w saunie. Dobrze, że akurat nie przyłapała ich na czymś innym.
- Adex-fan Brooke
Nawet o tym nie wiedziałem, że zmarłaOnyks pisze:Zheng Cao
Kolejny przykład jak wkurzające jest to ucinanie.Mareczek pisze:Bo TVP nam to ucięłoDawidek pisze:Nawet nie wiedziałem, że były jakieś podpisy gości specjalnych.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Bardzo fajny był dzisiejszy odcinek. Miło, że to Amber gra pierwsze skrzypce. Świetny ten nalot ludzi do Amber, która świetnie to podsumowała "Dzień odwiedzin Amber Moore".
Wspomnieli też o dawnych czasach z Rickiem. No cóż, ciekawe czy Amber już się przyzna. A może wtargnie jej matka i uratuje sytuację. 
Fajnie Amber dziś przygadała Brooke na wejście, że może sobie oszczędzić tradycyjnej gadki o zrujnowaniu przez Moore życia Rickowi itp.
Zawsze kibicuję Amber, gdy ma ona do czynienia z Brooke. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Amber Moore
Odcinek znakomity, zasługujący na pochwałę przede wszystkim ze względu na zabawne sceny w plenerze z Carlem i Tawny.
Uśmiech Thomasa mnie rozbraja. Te śnieżnobiałe zęby.
No to chyba kolejna dziewczyna wpadła młodemu Forresterowi w oko. 
Uśmiech Thomasa mnie rozbraja. Te śnieżnobiałe zęby.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Rewelacyjny odcinek! Sceny z Tawny i Carlem bardzo zabawne. Ja również kibicuję Amber, na pewno znowu przechytrzy Spencerów i Loganów. No i jako jedyna umie wprost powiedzieć prawdę o Hope i Brooke.
Za każdym razem jak Thomas się uśmiechał, zadawałem pytanie "Co się śmiejesz, durniu?"
A Dayzee nie jest wcale taka piękna, żeby się nią tak zachwycać.
Za każdym razem jak Thomas się uśmiechał, zadawałem pytanie "Co się śmiejesz, durniu?"