Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Najlepsza była dziś Brooke, która wiła się, by nie udzielić odpowiedzi na pytanie męża, po tym jak Summer ją przeprosiła za incydent w saunie. :D

Fajnie dzisiaj lektor ponumerował odcinek, zarówno na początku, jak i na końcu odcinka. Fajnie zabrzmiały te 3 dziewiątki na końcu numeru odcinka. ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziwaczny ten 6000 odcinek, nawet czołówka tylko napis... najsmutniejsze było słuchać aktorki z Gotowych na wszystko bo ona już zmarła a najśmieszniej ta baba co nagle arie zaczęła śpiewać a Jackie i Owen w takiej drętwej scenie klanowej to aż żenujące.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Właśnie obejrzałem najgorszy odcinek w historii B&B :D
Żałuję, że Olejniczak nie mógł się tym razem wykazać przy czytaniu numeru odcinka, bo ledwo się zmieścił w tej imitacji czołówki :( Przez obcinanie obrazu przez TVP, nie widzieliśmy napisów z nazwiskami gości Stephanie.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Najnudniejszy odcinek w historii serialu. Nawet nie wiadomo jak skomentować... Kampania antynkotynowa?
Onyks

Post autor: Onyks »

Jackie i Owen byli zupełnie niepotrzebni. Lubie tę parę, ale ich rozmowy były przesłodzone, banalne i zbyt sentymentalne. Smutno się oglądało sceny z Kathryn Joosten i Zheng Cao, wiedząc, że już nie żyją. Cały ten wątek palenia jest zbyt długo wałkowany.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

6000 odcinek nie porywał, ale chwilami wzruszał. Zgadzam się z tym, że lektor nie miał dzisiaj pola manewru, by jakoś ładnie wyrecytować numer odcinka. Mógł to sobie odbić w napisach końcowych, lecz nie wykorzystał tej okazji. Nawet nie wiedziałem, że były jakieś podpisy gości specjalnych. Najlepsza dziś była Zheng. :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Dawidek pisze:Nawet nie wiedziałem, że były jakieś podpisy gości specjalnych.
Bo TVP nam to ucięło :roll:
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

A mi się podobał ten uroczysty 6000 odcinek. Choć 5000 odcinek wyemitowany 4 lata temu był znacznie lepszy. Była to forma dokumentu, lecz historie tych ludzi naprawdę poruszające. Myślę, że do Nicka wreszcie trafi to iż powinien całkowicie rzucić palenie. Jackie i Owen niepotrzebni byli dzisiaj.

Śmieszna była sytuacja jak Brooke zastała Thomasa z tą modelką w saunie. Dobrze, że akurat nie przyłapała ich na czymś innym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Onyks pisze:Zheng Cao
Nawet o tym nie wiedziałem, że zmarła :|
Mareczek pisze:
Dawidek pisze:Nawet nie wiedziałem, że były jakieś podpisy gości specjalnych.
Bo TVP nam to ucięło :roll:
Kolejny przykład jak wkurzające jest to ucinanie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Bardzo fajny był dzisiejszy odcinek. Miło, że to Amber gra pierwsze skrzypce. Świetny ten nalot ludzi do Amber, która świetnie to podsumowała "Dzień odwiedzin Amber Moore". :) Wspomnieli też o dawnych czasach z Rickiem. No cóż, ciekawe czy Amber już się przyzna. A może wtargnie jej matka i uratuje sytuację. :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Fajnie Amber dziś przygadała Brooke na wejście, że może sobie oszczędzić tradycyjnej gadki o zrujnowaniu przez Moore życia Rickowi itp. :) Zawsze kibicuję Amber, gdy ma ona do czynienia z Brooke. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Amber fajnie też Hope przygadała ze wiedziała że od razu poleci do mamusi :mrgreen: ale jak Bill wspomniał o testach na ojcostwo to Moore poczuła się jakby niepewnie... Hope jak zwykle irytująca :evil:
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Odcinek znakomity, zasługujący na pochwałę przede wszystkim ze względu na zabawne sceny w plenerze z Carlem i Tawny. :)

Uśmiech Thomasa mnie rozbraja. Te śnieżnobiałe zęby. :mrgreen: No to chyba kolejna dziewczyna wpadła młodemu Forresterowi w oko. 8)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Rewelacyjny odcinek! Sceny z Tawny i Carlem bardzo zabawne. Ja również kibicuję Amber, na pewno znowu przechytrzy Spencerów i Loganów. No i jako jedyna umie wprost powiedzieć prawdę o Hope i Brooke.

Za każdym razem jak Thomas się uśmiechał, zadawałem pytanie "Co się śmiejesz, durniu?" :) A Dayzee nie jest wcale taka piękna, żeby się nią tak zachwycać.
Awatar użytkownika
Mareczek

Zgadzam się z Wami, dzisiejszy odcinek był świetny! :D
Nie będę oryginalny, bo również najbardziej kibicuję Amber - dla mnie to najciekawsza obecnie postać, podobnie jak Tawny. Trochę przypomniały mi się dobre czasy MNS, bo było napięcie i komedia w jednym :)
ODPOWIEDZ