Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

I zaśpiewa Sylwia Grzeszczak, najprawdopodobniej najpiękniejszą balladę z "płyty Komponując siebie" - "Kiedy tylko spojrzę".
Ostatnio zmieniony 2014-11-12, 22:24 przez Marcin1, łącznie zmieniany 1 raz.
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Wygrała tą edycję Agnieszka Sienkiewicz.
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

kamilabuziaczek pisze:Wygrała tą edycję Agnieszka Sienkiewicz.
Tak i bardzo mnie to cieszy ponieważ Aga była moją faworytką.
Grisza

Post autor: Grisza »

A mnie nie zbyt. Byłem za Wyszkoni. W sumie jak narazie wygląda na to, ze głównie program wygrywa POLSAT. Aneta Zając - Pierwsza miłość Polsat. Teraz Sienkiewicz gwiazda Przyjaciółek. Jeśli tak samo będzie w kolejnej edycji, to już naprawdę szkoda gadać
Grisza :)
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Sienkiewicz jest jednak bardziej gwiazdą MjM a więc Publicznej, więc teza o ustawianiu programu raczej odpada.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Zacznijmy od tego, że pierwszą większą rolę dostała w "Prosto w serce"- serialu TVN :lol: Grała tam przez 2 lata i była siostrą głównego bohatera. Przestańcie już szerzyć te teorie spiskowe. Aktorka obskoczyła wszystkie stacje i nie jest z jakąś szczególnie związana, poza tym w filmach gra.
Awatar użytkownika
mailo

Widzieliście zwiastun nowej edycji? Będziecie oglądać w piątek?
https://www.youtube.com/watch?v=tAKevygwBgE
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Chyba pierwszy raz się zdarza, żebym nie znał połowy uczestników. Oglądał oczywiście nie będę, ale sentyment do TzG mam :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

W tej edycji wyjątkowo kiepskie gwiazdy. :roll: W dodatku wkurza mnie to, że Maserak kolejny raz dostaje najseksowniejszą (moim skromnym zdaniem) uczestniczkę. :roll: Julia Pogrebińska jest naprawdę hot, ale mam mieszane uczucia, bo tańczy z Maserakiem, za którym nie przepadam.

Mogli sobie już darować takie osoby, jak np. ta modelka (kto ją w ogóle zna?) albo tacy mało znani aktorzy jak Sylwia Juszczak, Krzysztof Wieszczek czy Łukasz Garlicki. :? Ciekawe kto będzie głosował na Najmana. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Akurat Wieszczka znam bo gra w Na Wspólnej i chyba Szpilkach na Giewoncie, natomiast Garlicki wydaje mi się, że jest dość znany bo grał w Plebanii, BrzydUli i ma znanego ojca :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Z całego składu jedynymi tytułowymi gwiazdami są Kasprzyk i Okupnik. :roll: Marny skład tej edycji generalnie. :(
Awatar użytkownika
DeaconFan

sharkinator pisze:Akurat Wieszczka znam bo gra w Na Wspólnej i chyba Szpilkach na Giewoncie, natomiast Garlicki wydaje mi się, że jest dość znany bo grał w Plebanii, BrzydUli i ma znanego ojca
No tak, ja też ich znam, ale oni mi się nie wydają jacyś bardzo charakterystyczni, tacy zapadający w pamięć widzów dzięki jakiejś jednej wielkiej roli. :P Sylwię Juszczak (teraz bodajże Arnesen czy jakoś tak) też znam, ale jej nazwisko to już zupełnie nic przeciętnemu widzowi nie mówi. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Marcin Najman odpadł.
Awatar użytkownika
mailo

Najepszy był nowy juror. Zapowiadali, że mistrz tańca, który założył własną szkołe. Ja byłem na 100% pewny, że wejdzie Agurola a tutaj...Kupisz :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Haha, na szczęście to było tylko tymczasowe zastępstwo. Dobrze, że za tydzień będzie ponownie Malitowski. On jest naprawdę świetny. Jeśli mieliby kogoś wymienić, to tylko Tyszkiewicz. :x

A jak oceniacie samych uczestników? Jak dla mnie najlepsza jest zdecydowanie Okupnik. Z facetów bardzo podobał mi się Grzegorz Łapanowski. Ma facet dryg do tańca. :) Trudno powiedzieć komu kibicuję. :P Na tę chwilę chyba Łapanowskiemu, ale też trochę Julii Pogrebińskiej oraz Adzie Fijał. :wink: Dobrze, że odpadł Najman. On praktycznie stał przez cały taniec i tylko podnosił, podtrzymywał swoją partnerkę. :roll:
ODPOWIEDZ