Taniec z gwiazdami
I zaśpiewa Sylwia Grzeszczak, najprawdopodobniej najpiękniejszą balladę z "płyty Komponując siebie" - "Kiedy tylko spojrzę".
Ostatnio zmieniony 2014-11-12, 22:24 przez Marcin1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kamilabuziaczek
-
Piotrek2014
Widzieliście zwiastun nowej edycji? Będziecie oglądać w piątek?
https://www.youtube.com/watch?v=tAKevygwBgE
https://www.youtube.com/watch?v=tAKevygwBgE
-
sharkinator
W tej edycji wyjątkowo kiepskie gwiazdy.
W dodatku wkurza mnie to, że Maserak kolejny raz dostaje najseksowniejszą (moim skromnym zdaniem) uczestniczkę.
Julia Pogrebińska jest naprawdę hot, ale mam mieszane uczucia, bo tańczy z Maserakiem, za którym nie przepadam.
Mogli sobie już darować takie osoby, jak np. ta modelka (kto ją w ogóle zna?) albo tacy mało znani aktorzy jak Sylwia Juszczak, Krzysztof Wieszczek czy Łukasz Garlicki.
Ciekawe kto będzie głosował na Najmana. 
Mogli sobie już darować takie osoby, jak np. ta modelka (kto ją w ogóle zna?) albo tacy mało znani aktorzy jak Sylwia Juszczak, Krzysztof Wieszczek czy Łukasz Garlicki.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
sharkinator
No tak, ja też ich znam, ale oni mi się nie wydają jacyś bardzo charakterystyczni, tacy zapadający w pamięć widzów dzięki jakiejś jednej wielkiej roli.sharkinator pisze:Akurat Wieszczka znam bo gra w Na Wspólnej i chyba Szpilkach na Giewoncie, natomiast Garlicki wydaje mi się, że jest dość znany bo grał w Plebanii, BrzydUli i ma znanego ojca
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
kamilabuziaczek
Haha, na szczęście to było tylko tymczasowe zastępstwo. Dobrze, że za tydzień będzie ponownie Malitowski. On jest naprawdę świetny. Jeśli mieliby kogoś wymienić, to tylko Tyszkiewicz.
A jak oceniacie samych uczestników? Jak dla mnie najlepsza jest zdecydowanie Okupnik. Z facetów bardzo podobał mi się Grzegorz Łapanowski. Ma facet dryg do tańca.
Trudno powiedzieć komu kibicuję.
Na tę chwilę chyba Łapanowskiemu, ale też trochę Julii Pogrebińskiej oraz Adzie Fijał.
Dobrze, że odpadł Najman. On praktycznie stał przez cały taniec i tylko podnosił, podtrzymywał swoją partnerkę. 
A jak oceniacie samych uczestników? Jak dla mnie najlepsza jest zdecydowanie Okupnik. Z facetów bardzo podobał mi się Grzegorz Łapanowski. Ma facet dryg do tańca.