Administrator
Mi sie wydaje że zabojca nie widział dokumentow Seana bo jego portfel pokazano po wyjściu mordercy. Także był pewien że zabija Cola.
Dzis zakończyła sie akcja pościgowa i dzieki Seanowi Cole uciekł.
Podobała mi sie reakcja Annie na wiadomość o zareczynach Bena i Meg.
Widać że Meg sprawa tego znaleziska nie daje spokoju i znowu pewnie to ją oddali od Bena.
Dzis zakończyła sie akcja pościgowa i dzieki Seanowi Cole uciekł.
Podobała mi sie reakcja Annie na wiadomość o zareczynach Bena i Meg.
Widać że Meg sprawa tego znaleziska nie daje spokoju i znowu pewnie to ją oddali od Bena.
Fan SB.
Czasem niektóre detale są irytujące, np. jak to możliwe, że policja ściga tak długo Cole'a a Sean sobie nagle wyszedł ze szpitala i przegonił ich?
To było naciągane, poza tym już mnie wkurza ta zakonnica, mogłaby bardziej wyjaśnić jak Caitlin została uratowana i dlaczego nie leży w szpitalu tylko w jakimś klasztorze... Annie dziś była świetna i fajna też scena z Timem i Meg...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Cole'a ścigano na głównej drodze, a Sean mógł skorzystać z bocznych dróg i dojechać skrótem. To częściowo wyjaśniałoby to dogonienie reszty. Widać było, jak chłopak wjeżdża na główną drogę z jakiejś bocznej. Mam mieszane uczucia do do działań i Cole'a i Seana. Obaj działają na granicy prawa i dla obu się to może źle skończyć.
Faktycznie, ta zakonnica jest jakaś tajemnicza, nic nie mówi, dlaczego Caitlin znalazła się w klasztorze. Nie zdziwię się, jeśli okaże się, że to Gregory macał w tym palce.
Wątek Marii mógłby w końcu przyspieszyć. Wiemy tylko, że Ben jej nienawidził - ale za co? Chyba dopiero pod koniec serialu poznamy całą prawdę....
Vanessa popełnia jeden wielki błąd, zdradzając wszystkim o jej występkach. Najlepiej byłoby, gdyby dziennikarka przyczaiła się i stopniowo gromadziła dowody na swoją rywalkę oraz starała się przewidzieć zachowania matki Jimmy'ego.
Faktycznie, ta zakonnica jest jakaś tajemnicza, nic nie mówi, dlaczego Caitlin znalazła się w klasztorze. Nie zdziwię się, jeśli okaże się, że to Gregory macał w tym palce.
Wątek Marii mógłby w końcu przyspieszyć. Wiemy tylko, że Ben jej nienawidził - ale za co? Chyba dopiero pod koniec serialu poznamy całą prawdę....
Vanessa popełnia jeden wielki błąd, zdradzając wszystkim o jej występkach. Najlepiej byłoby, gdyby dziennikarka przyczaiła się i stopniowo gromadziła dowody na swoją rywalkę oraz starała się przewidzieć zachowania matki Jimmy'ego.
Caitlin napisała list z zaświatów
Trochę zabawnet o, że tylko Vanessa wie jaka Virginia jest naprawdę a nikt inny tego nie wie. Przecież ona ciągle prowadzi te swoje dziennikarskie śledztwa- nie mogła by jej nagrać na dyktafon czy ukrytą kamerę i pokazać Michaelowi jaka jest?
Coraz ciekawszy wątek śmierci Marii i śledztwo Meg . Na razie fakty są takie:
1. W dzień śmierci Maria i Ben o coś się pokłócili (nie wiadomo o co)
2. W dzień śmierci Maria zadzwoniła do Ricardo zdenerwowana i chciała mu coś powiedzieć (nie wiadomo co)
3. Maria i Ben wypłynęli łodzią pomimo niekorzystnych warunków pogodowych
4. Meg znalazła ślady krwi i zakrwawione nożyczki w garderobie Bena, których prawdopodobnie nie podrzucili Annie i Tim.
Jakies teorie?
albo odnośnie przeszłości Gaby?
Trochę zabawnet o, że tylko Vanessa wie jaka Virginia jest naprawdę a nikt inny tego nie wie. Przecież ona ciągle prowadzi te swoje dziennikarskie śledztwa- nie mogła by jej nagrać na dyktafon czy ukrytą kamerę i pokazać Michaelowi jaka jest?
Coraz ciekawszy wątek śmierci Marii i śledztwo Meg . Na razie fakty są takie:
1. W dzień śmierci Maria i Ben o coś się pokłócili (nie wiadomo o co)
2. W dzień śmierci Maria zadzwoniła do Ricardo zdenerwowana i chciała mu coś powiedzieć (nie wiadomo co)
3. Maria i Ben wypłynęli łodzią pomimo niekorzystnych warunków pogodowych
4. Meg znalazła ślady krwi i zakrwawione nożyczki w garderobie Bena, których prawdopodobnie nie podrzucili Annie i Tim.
Jakies teorie?
Ostatnio mnie strasznie irytuje, że zero wyjaśnienia czy Caitlin w ogóle zbadał jakiś lekarz?! Jak stwierdzili, że straciła dziecko?! Dlaczego klasztor nie korzysta ze szpitala?! Dlaczego ten Vincet milczał i kim jest? Caitlin sobie poleżała wstała i nawija
Virginia jest bardzo przebiegła, was przecież też nabrała dopóki nie zaczęto pokazywać co potrafi zrobić, myślę, że dalej byście się nabierali gdyby nie zaczęto pokazywać tych scen gdy coś działa...
Świetna była ta bójka Cole'a z płatnym mordercą, ale to takie głupie było
Chwilami kuleje dopracowanie scenariusza, ale i tak jest ciekawie... W zasadzie jak widać teraz w każdym odcinku akcja... Czas na nową ankietę - Może czy Caitlin powinna wrócić do rodziny albo czy Meg powinna dociekać zagadki śmierci Marii...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Dzięki Adex, ankieta się pojawi, ale poczekajmy do końca tygodnia, może coś się posunie naprzód i ewentualnie któreś z Twoich pytań się trochę zmodyfikuje.
Wygląda na to, że ten klasztor znajduje się niedaleko miejsca wypadku. Skoro dotarli tam i Caitlin i Cole, to muszą to być najbliższe zabudowania. Też chciałbym wiedzieć, co się stało z dziewczyną, pomiędzy odnalezieniem jej, a przebudzeniem. Te zakonnice są dla mnie jakieś podejrzane.
Po tej bójce Cole jednak powinien udzielić pomocy temu snajperowi, albo chociaż wezwać pomoc - takie było moje pierwsze wrażenie po upadku. Ale później doszedłem do wniosku, że z tą raną na nodze niewiele zdziała, nie miał też telefonu przy sobie. Więc można uznać, że śmierć mężczyzny nie powstała z winy Deschanela.
Jeśli chodzi o Gabi - t podejrzewam, że w młodości została ona zgwałcona, opowiadała o tym już Ricardowi. Wydaje mi się, że ta historia jest prawdą.
Nie widziałem jeszcze dzisiejszego odcinka - praktycznie zawsze jestem dzień do tyłu.
Wygląda na to, że ten klasztor znajduje się niedaleko miejsca wypadku. Skoro dotarli tam i Caitlin i Cole, to muszą to być najbliższe zabudowania. Też chciałbym wiedzieć, co się stało z dziewczyną, pomiędzy odnalezieniem jej, a przebudzeniem. Te zakonnice są dla mnie jakieś podejrzane.
Po tej bójce Cole jednak powinien udzielić pomocy temu snajperowi, albo chociaż wezwać pomoc - takie było moje pierwsze wrażenie po upadku. Ale później doszedłem do wniosku, że z tą raną na nodze niewiele zdziała, nie miał też telefonu przy sobie. Więc można uznać, że śmierć mężczyzny nie powstała z winy Deschanela.
Jeśli chodzi o Gabi - t podejrzewam, że w młodości została ona zgwałcona, opowiadała o tym już Ricardowi. Wydaje mi się, że ta historia jest prawdą.
Nie widziałem jeszcze dzisiejszego odcinka - praktycznie zawsze jestem dzień do tyłu.
Administrator
Chyba Caitlin nie widziała lekarza od momentu wypadku, ale zastanawia mnie fakt usunięcia dziecka, chyba ktoś z pracujących w klasztorze umie zająć się kobietą ciąża i ewentualnie usunąć płód. Zagadkowy jest ten cały obecny wątek Caitlin. Cole musiał zostać opatrzony na miejscu, nawet dali mu czyste ubranie. O dziwo, chyba pasuje nawet.
Zachowanie Olivii mnie nie dziwi, po tym co przeżyła, ma prawo żądać od męża rozwodu.
Fajna impreza dla Meg. Ta kobieta w białej sukni od razu mi się skojarzyła z Marią.
Zgodnie z propozycją Adexa, rozpoczyna się zaraz ankieta na temat Caitlin. Pytanie brzmi, czy dziewczyna powinna wrócić do Sunset Beach i ogłosić, że żyje? Głosowanie potrwa przez 5 najbliższych dni. Zaprasza do licznego udziału w zabawie.
Zachowanie Olivii mnie nie dziwi, po tym co przeżyła, ma prawo żądać od męża rozwodu.
Fajna impreza dla Meg. Ta kobieta w białej sukni od razu mi się skojarzyła z Marią.
Zgodnie z propozycją Adexa, rozpoczyna się zaraz ankieta na temat Caitlin. Pytanie brzmi, czy dziewczyna powinna wrócić do Sunset Beach i ogłosić, że żyje? Głosowanie potrwa przez 5 najbliższych dni. Zaprasza do licznego udziału w zabawie.
Widać że Olivia nie potrafi sobie poradzić ze śmiercią Caitlin dlatego chce rozwodu z Gregorym.
Jeszcze jest przekonana że Gregorego coś łączy z Annie.
Sama Annie byłaby zainteresowana Gregorym.
Zastanawia mnie co zawiera ten dokument że Annie krąży wokoł Gregorego niczym sep.
Widać że rodzina Richardsow sie rozsypuje po śmierci Caitlin.
Sean też nie chce już znać ojca choć przbacza Olivi bo wie że to przez niego tak sie stało
Caitlin ma racje żeby nie wracali z Colem do Sunset Beach bo Gregory nie spocznie dopoki nie zniszczy związek Cola i corki.
Wydaje mi sie że to Tim zrobił ten kawał aby przebrać sie za zmarłą Marie
Jeszcze jest przekonana że Gregorego coś łączy z Annie.
Zastanawia mnie co zawiera ten dokument że Annie krąży wokoł Gregorego niczym sep.
Widać że rodzina Richardsow sie rozsypuje po śmierci Caitlin.
Caitlin ma racje żeby nie wracali z Colem do Sunset Beach bo Gregory nie spocznie dopoki nie zniszczy związek Cola i corki.
Wydaje mi sie że to Tim zrobił ten kawał aby przebrać sie za zmarłą Marie
Fan SB.
Zastanawia mnie jedna rzecz, że Cole chce wrócić do Sunset Beach i już nie martwi się policją
Ten wątek jest chwilowo jakiś niedopracowany...
Oglądam te odcinki po raz pierwszy bo akurat tych i jeszcze wiele następnych nigdy nie miałem okazji widzieć.
W sumie Dale miał romans z Olivią a Gregory był jakby jego rywalem. Więc może chciał żeby Annie uwiodła Gregorego i tym samym zniszczyła rodzinę Richardsów? W sumie prawie się jej to udało bo Olivia już chciała rozwodu.bartosz34 pisze: Zastanawia mnie co zawiera ten dokument że Annie krąży wokoł Gregorego niczym sep.![]()
l:
Z tym Cole'm i Caitlin coraz bardziej naciągane, ona nawet nie martwi się za co będą żyli i brnie w swoim kłamstwie, on też nie zamierza nigdy jej powiedzieć o romansie z Olivią ani o dziwo już znowu nie interesuje się co z jego potencjalnym drugim dzieckiem. Vanessa ukrywa coś na temat matki a Paula coraz bardziej irytująca, że nie daje się przekonać Ricardowi ani matce. Poza tym śmieszne, że Elaine tegoroczna zabójczyni ma w sądzie bronić Ricarda