Co za cudowne uczucie, gdy zadajesz pytanie słynnemu aktorowi z B&B a po chwili on ci odpowiada
Czaty z aktorami z "MnS"
- bosskicinu
Również uważam, że czat był udany - było sporo pytań, choć niektórzy przesadzali z treścią i formą. Trudno przetłumaczyć np. długie zdania, z których niewiele wynika, gdy czas nagli
Ja jestem zadowolony, bo Zack odpowiedział na moje pytania. Natomiast Scott kolejny raz pokazał jakie ma poczucie humoru 
Czat bardzo udany, chyba nawet mi się bardziej podobał od poprzedniego. Widać, że chłopaki są bardzo wyluzowani i mają duże poczucie humoru. Poza tym odpowiadali wyczerpująco co jest wielkim plusem. 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Malo ostatnio sie tu udzielam ale na czat trafilam i udalo mi sie zadac Scottowi jedno krotkie pytanie a raczej stwierdzenie i odpowiedzial natychmiast , zanim mu przetlumaczono... jestem pod wrazeniem i uwielbiam ludzi z poczuciem, humoru 
Chyba czas zmienic awatar ale zebym ja pamietala jak to sie robilo....
Udalo sie !
Chyba czas zmienic awatar ale zebym ja pamietala jak to sie robilo....
Udalo sie !
Proponuje zrobić go z producentami serialu jeżeli rzecz jasna macie z nimi kontakt. W ewentualności niech tym razem przyjdzie kolej na Amber bo na Brooke nie ma szanscmk pisze:Wszystko zależy od dostępności rozmówców. Ale postaramy się coś zorganizować na następny wtorek, żeby ten dzień (09.12) nie był aż taki smutny.bosskicinu pisze:Ciekawe kiedy następny czat i z kim.... najchętniej to z całą obsadą bym popisał
Poland - aktywnie najlepszy!
Czat może się odbyć tylko z osobami, które obecnie występują w USA. A że to dział niespoilerowy to nie będę się wdawał w szczegóły i innym radzę to samo.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Jest już podsumowanie czatu, Scott i Zack odpowiedzieli łącznie na 95 pytań. Scott odpowiadał bardzo szczegółowo, jego niektóre odpowiedzi są naprawdę długie. Polecam wszystkim
http://moda-na-sukces.blog.pl/2014/12/0 ... m-relacja/
Przy okazji wrzucam na pamiątkę zdjęcie Scotta, bo widzę, że jeszcze go tu nie ma

Przy okazji wrzucam na pamiątkę zdjęcie Scotta, bo widzę, że jeszcze go tu nie ma

- Adex-fan Brooke
Scott jest faktycznie bardzo sympatyczny i dowcipny...szkoda, że z powodu scenariusza nie dość dużo przekłada tego na Liama. Zack wydaje mi się, że ma dużo wspólnego z charakterem Olivera... Ogólnie skapnąłem się, że jednak na jedno moje pytanie nie dostałem od Scotta odpowiedzi, ale to nic bo ktoś zadał podobne
Jeśli o mnie chodzi fajnie aby był czat z Jennifer G. (Donną) i Winsorem H. (Thorne'm)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city