Czaty z aktorami z "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Czat bardzo udany :) Wprawdzie nie na wszystkie pytania odpowiedzieli, ale i tak jestem zadowolony :)
Co za cudowne uczucie, gdy zadajesz pytanie słynnemu aktorowi z B&B a po chwili on ci odpowiada :) Ciekawe kiedy następny czat i z kim.... najchętniej to z całą obsadą bym popisał :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Również uważam, że czat był udany - było sporo pytań, choć niektórzy przesadzali z treścią i formą. Trudno przetłumaczyć np. długie zdania, z których niewiele wynika, gdy czas nagli :P Ja jestem zadowolony, bo Zack odpowiedział na moje pytania. Natomiast Scott kolejny raz pokazał jakie ma poczucie humoru :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Czat bardzo udany, chyba nawet mi się bardziej podobał od poprzedniego. Widać, że chłopaki są bardzo wyluzowani i mają duże poczucie humoru. Poza tym odpowiadali wyczerpująco co jest wielkim plusem. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
cmk

Post autor: cmk »

bosskicinu pisze:Ciekawe kiedy następny czat i z kim.... najchętniej to z całą obsadą bym popisał :)
Wszystko zależy od dostępności rozmówców. Ale postaramy się coś zorganizować na następny wtorek, żeby ten dzień (09.12) nie był aż taki smutny.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Malo ostatnio sie tu udzielam ale na czat trafilam i udalo mi sie zadac Scottowi jedno krotkie pytanie a raczej stwierdzenie i odpowiedzial natychmiast , zanim mu przetlumaczono... jestem pod wrazeniem i uwielbiam ludzi z poczuciem, humoru :)
Chyba czas zmienic awatar ale zebym ja pamietala jak to sie robilo.... :)

Udalo sie !
Awatar użytkownika
Poland

Post autor: Poland »

cmk pisze:
bosskicinu pisze:Ciekawe kiedy następny czat i z kim.... najchętniej to z całą obsadą bym popisał :)
Wszystko zależy od dostępności rozmówców. Ale postaramy się coś zorganizować na następny wtorek, żeby ten dzień (09.12) nie był aż taki smutny.
Proponuje zrobić go z producentami serialu jeżeli rzecz jasna macie z nimi kontakt. W ewentualności niech tym razem przyjdzie kolej na Amber bo na Brooke nie ma szans :(
Poland - aktywnie najlepszy!
Elmoo

Post autor: Elmoo »

z Adrienne Frantz to raczej niemożliwe. Może Hunter Tylo i Jennifer Gareis?
Awatar użytkownika
B@r

Czat może się odbyć tylko z osobami, które obecnie występują w USA. A że to dział niespoilerowy to nie będę się wdawał w szczegóły i innym radzę to samo.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Jest już podsumowanie czatu, Scott i Zack odpowiedzieli łącznie na 95 pytań. Scott odpowiadał bardzo szczegółowo, jego niektóre odpowiedzi są naprawdę długie. Polecam wszystkim :wink: http://moda-na-sukces.blog.pl/2014/12/0 ... m-relacja/

Przy okazji wrzucam na pamiątkę zdjęcie Scotta, bo widzę, że jeszcze go tu nie ma :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Scott jest faktycznie bardzo sympatyczny i dowcipny...szkoda, że z powodu scenariusza nie dość dużo przekłada tego na Liama. Zack wydaje mi się, że ma dużo wspólnego z charakterem Olivera... Ogólnie skapnąłem się, że jednak na jedno moje pytanie nie dostałem od Scotta odpowiedzi, ale to nic bo ktoś zadał podobne :) Jeśli o mnie chodzi fajnie aby był czat z Jennifer G. (Donną) i Winsorem H. (Thorne'm)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Niektóre odpowiedzi Scotta rozbawiły mnie do łez. Ogólnie chłopaki są bardzo wyluzowani i oboje chodzą na siłownię. No tak, bez pracy nie ma kołaczy. :roll:
Awatar użytkownika
Poland

Post autor: Poland »

Teraz dla odmiany proponowałbym czat z dwoma dziewczynami... to znaczy paniami :)
Poland - aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
B@r

Brooke i Taylor albo Donna i Pam - to by było extra duety. :mrgreen:
cmk

Post autor: cmk »

Mamy ciekawy duet na wtorek, 9 grudnia :) Na pewno umilą nam ten smutny dzień. Szczegóły jutro (tzn. dziś) na Facebooku :)
Awatar użytkownika
Mareczek

I jak Wam się podoba ten duet? Bo ja jestem bardzo podekscytowany obecnością Jacqueline MacInnes Wood :serce:

Obrazek
ODPOWIEDZ