Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Odcinek 2852
Ridge mógł powstrzymać się od kłótni z Amber, widział jak dziewczyna jest szczęśliwa a on jeszcze chciał przybić ją do ziemi. Amber bardzo przejeła się tą imprezą, przyznam ,że sam chętnie wybrałbym się :) Tawny strasznie namieszła, Becky już prawie zobaczyła znamię dziecka! A ta cała położna nie umiała sobie poradzić, mogła zagrać spokojnie wziąść i schować zdjęcie a nie bawić się w odskakiwanie od oglądania zdjęć. Tawny pojawiła się w samą porę ale co teraz!?
Odcinek 2853
Tawny zapanowała nad sytuacją ale było gorąco, że Becky nie zoorientowała się ,że Tawny za szybko wróciła, no tak zastanawiały się i myślały ,że "Forresterowie ją pogonili" ale mogliby głębiej poszukać sensu zdenerwowania Tawny. C.J. zaskoczył mnie dzisiaj, bałem się ,że posunie się dalej niż do całowania ale na szczęście skończyło się to tylko tak, bo Kim marzy o Ricku a nie o C.J. więc marzenia C.J. o Kimberley są całkowicie niemożliwe...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ta akcja ze zdjęciem była strasznie sztuczna :) Aż śmiać mi się chciało :mrgreen: A Becky wygląda na jakąś złą psychiczną dziewczynę... Wcześniejsze odcinki z nią przegapiłam a ze zdjęć wyglądała na sympatyczną... Ale na razie wydaje mi się jakaś niezrównoważona psychicznie :) Może aktorka tak dobrze odgrywa żal po oddaniu dziecka do adopcji...
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Kiber ma jakieś zmazy co do Ricka! Oj biedna! Tawny dała dzisaj niezły pokaz! Postać Becky wkońcu zaczęła się bardziej rozwijac! Ale Amber dzis miała potworny mejkap! haha!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

NIEROZUMIEM :-/ Kiedy Rick jest z AMber wszytsko jest super, patrzy jej w oczka, caluje. zachowuja sie jak prawdziwie malrzenstwo. Potem jest z KIM i wszytsko znowu sie zmienia, liczy sie tylko ona. Moim zdaniem to nienormalnie :-/ Kimberly dzisiaj dobrze pow "Tata mowi ze jestem zapatrzona w siebie", wogole jadla jakies grzywki halucynogenne :-/ ze widzi inne osoba ??!! jak wyobrazila sobie ze CJej jest RIckiem to odrazu zaczela go marac haha :-D jezdzi gdzies po domach, CJej chyba mial na ochote rozdziewiczenie modliszki :-D ta Becky kojazy mi sie z jakims brudasem :-/ Brooke widze ze idzie na calego :-D robi sie coraz ostrzej :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Najlepszy moment z dziejszych odcinkach, to jak Ridge z uśmiechem popatrzył na Amber jak na kretynkę i poszedł bez słowa ::loll:: szkoda sobie tego nie nagrałem, to było super i podsumowało w najlepszy sposób całą tą jej imprezkę ::loll::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Na końcu odcinka 2852 kiedy Tawny wpada do swojego mieszkania leci super muzyczka!! B@r mógłbyś wrzucić to video?

Zdenerwował mnie znów Ridge, skoro zgodził się pójść na to przyjęcie do Amberto powinien się zachować a ten wstrzyna kłótnie z Amber. A w dzisiejszych odcinkach najładniej wyglądali: Taylor, Amber i Becky(tylko ta w oddzielnej kategori :P)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ridge też mnie zdenerwował i to bardzo! Po co on się wtrąca, nienawidzę tego faceta! A Kim oczywiście tylko o Ricku myśli, skoro całując CJa widzi Ricka, to chyba coś z nią nie tak....A Tawny była najlepsza jak weszła do domu i powiedziała "nie ruszać się" - myślałam, że ze śmiechu umrę ::loll:: ::loll::
Primok

Post autor: Primok »

Tawny ma samochód :?: Bo chyba ma jakiś strasznie szybki, skoro tak szybko zdążyła wrócić z tej imprezy. A Amber na początku jechała tam dobrych kilka godzin :roll: .
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

Amber jechala BMW wiec Tawny musi miec F1

[ Dodano: 2006-05-25, 19:46 ]
a moze ma F16 i na pustyni laduje ?:D
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

paulincia pisze:Ridge też mnie zdenerwował i to bardzo! Po co on się wtrąca, nienawidzę tego faceta!
Jak to wtrąca? Przecież Amber sama go zaprosiła. Poza tym, gdyby Ridge się "nie wtrącił" to tak jakby przytakiwał na bzdury, które plecie Amber.

[ Dodano: 2006-05-25, 20:28 ]
mailo pisze:Najlepszy moment z dziejszych odcinkach, to jak Ridge z uśmiechem popatrzył na Amber jak na kretynkę i poszedł bez słowa ::loll::
Nie kojarzę tego, a przecież oglądałem oba dzisiejsze odcinki. Najwidoczniej nie zwróciłem na to uwagi bądź wyszedłem na chwilę. 8)

[ Dodano: 2006-05-25, 20:40 ]
bb-alexander pisze: Zdenerwował mnie znów Ridge, skoro zgodził się pójść na to przyjęcie do Amberto powinien się zachować a ten wstrzyna kłótnie z Amber.
Nie doszło do kłótni.
bb-alexander pisze:A w dzisiejszych odcinkach najładniej wyglądali: Taylor, Amber i Becky(tylko ta w oddzielnej kategori :P)
Chciałeś chyba napisać wyglądały. :P Moim zdaniem ani Taylor, ani Amber nie wyglądąła ładnie. Pierwsza była szaro-bura jak zawsze, a druga miała paskudny kostium i tone makijażu. Chodziło ci, że Becky była najładniejsza inaczej? Moim zdaniem ona nie jest taka brzydka. Po prostu nie ucharakteryzowali jej tak jak chociażby Amber, a to pewnie po to, aby zachować różnicę klasową.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nie doszło do kłótni zgadza się, nie napisałem ,że się kłócili ale ,że Ridge wstrzynał kłótnie.

A co do wyglądali to fakt, błędzik malutki :mrgreen:
Ale Taylor miała piękne włoski i wciąż się pięknie uśmiechała, Amber także fajnie wyglądała już np. w domku w tej ładnej sukieneczce,a Becky wygląda ładnie inaczej tzn. chodziło mi o ubiór i ogólne wrażenie, zachowywała się jak cwaniaczka, gbur i złośnica.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

bb-alexander pisze:Nie doszło do kłótni zgadza się, nie napisałem ,że się kłócili ale ,że Ridge wstrzynał kłótnie.
bb-alexander pisze:[...]Becky wygląda ładnie inaczej tzn. chodziło mi o ubiór i ogólne wrażenie, zachowywała się jak cwaniaczka, gbur i złośnica.
Musisz wziąć pod uwagę to, że ona nie ma łątwego życia i jest biedna.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przyjęcie bardzo fajne, najśmieszniejsze momenty jak Stephanie została porwana do tańca przez Eryka i jak Tawny się ośmieszyła oraz Amber z aloha (to miało brzmieć komicznie i brzmiało) aczkolwiek tym razem zgodze się z Boldfanką że to zachowanie Amber było karygodne -uważam ze nadal powinna być w żałobie a nie balować! Najlepsza na przyjęciu była Brooke -wyglądała uroczo i posłuchała rad Taylor i Ridge'a (któzy nie mieli pojęcia że to o Thornie jej radzą), Thorne boi się uczucia do Brooke i dlatego tak głupio jej odpowiedział, jest coraz ciekawiej... poza Kimberley, która przynudza i udaje świętą a chce rozbić Erickowi III rodzinę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
HarryAngel

Post autor: HarryAngel »

Mnie najbardziej denerwuje nieobecność Bridget. Akurat nie oglądałam wczorajszych odcinków, może ktoś z rodziny wspomniał co się z nią dzieje? Wysłali ją na obóz, czy do szkoły do Szwajcarii?

Poza tym odcinki z przyjęciem były bardzo ładna, a najlepsza była Kimberly, która o dziwo zdaje sobie sprawę z własnej cielesności ::ke:: ukrytej pod kaszmirowym sweterkiem ::loll::
Awatar użytkownika
Belleza

Post autor: Belleza »

Popieram odzywkę Ridge’a do Amber w całej rozciągłości. Należało się tej szelmie.Też bym tak zareagowała. Jak zaczęła bredzić, że jeżeli jej się udało chociaż trochę zintegrować rodzinę Forresterów to jest bardzo szczęśliwa, myślałam że się przekręcę. ::rad:: Ona i integracja Forresterów ::plask wczolo:
A Tawny na pustynię z pewnością wracała odrzutowcem ::loll:: ::loll::
Zablokowany