Czekam z niecierpliwością na następny (już chyba ostatni
Zagubieni (Lost)
Antares teraz były 2 odcinki razem. Nie będzie już więcej w drugiej serii
[shadow=red]Myślałam, że na koniec będzie troszkę większy szok, choć przynajmniej dowiedzieliśmy się o co chodzi z tym wciskaniem klawisza
Mam nadzieję, że Desmond przeżył, bo spodobała mi się ta postać
Dziwne jak dla mnie było to, że tak wypuścili Michaela i Walta... Podobno trzecia seria ma się bardziej skupiać na Innych.[/shadow]
[shadow=red]Chyba Innym chodziło o to, że Michael wywiązał się ze swojej części umowy, więc oni też. Ponadto poza ich obozem wciąż będzie mógł być poddawany badaniom.[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2006-05-27, 11:46 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli to już koniec ??wiwi pisze:Antares teraz były 2 odcinki razem. Nie będzie już więcej w drugiej serii[shadow=red]Myślałam, że na koniec będzie troszkę większy szok, choć przynajmniej dowiedzieliśmy się o co chodzi z tym wciskaniem klawisza
Mam nadzieję, że Desmond przeżył, bo spodobała mi się ta postać
Dziwne jak dla mnie było to, że tak wypuścili Michaela i Walta... Podobno trzecia seria ma się bardziej skupiać na Innych.[/shadow]
Przecież ten ostatni odcinek miał być taki bombowy
Eh.... Jestem zły...
[shadow=red]A nie był bombowy, przecież wybuch bunkra był niezły
[/shadow]Zresztą ten odcinek był bardzo dobry i nie ma co narzekać, jakby wyjaśnili wszystko to by nie było 3 serii, a tak to będziemy mięli kolejny emocjonujący sezon 
Ostatnio zmieniony 2006-05-27, 14:41 przez Majkel, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie odcinek bomba. Wiele rzeczy sie rozwiązało
,ale mamy znowu nowe pytania. 
[shadow=darkred][shadow=red]Ciekawe ,czy Michael naprawdę zniknie, Oddali mu swoja łódż i albo mają więcej ,albo będą czekać na wyspie na jego powrót.
Ciekawe ,czy Eko i Lock żyją, szkoda by było gdyby ich zabrakło.Desmond moim zdaniemprzeżył , bo ma byc go dużo w 3 sezonie ,chyba flashbacków z zabitym by nie dawali, wystarczy ,że robia to z Libby[/shadow][/shadow][shadow=red][/shadow]
[shadow=darkred][shadow=red]Ciekawe ,czy Michael naprawdę zniknie, Oddali mu swoja łódż i albo mają więcej ,albo będą czekać na wyspie na jego powrót.
Ciekawe ,czy Eko i Lock żyją, szkoda by było gdyby ich zabrakło.Desmond moim zdaniemprzeżył , bo ma byc go dużo w 3 sezonie ,chyba flashbacków z zabitym by nie dawali, wystarczy ,że robia to z Libby[/shadow][/shadow][shadow=red][/shadow]
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
http://www.youtube.com/watch?v=boQAOZ8YEzA Tutaj jest fajne video. Aktorzy mówią co by zabrali ze sobą na bezludną wyspę, gdyby mogli zabrać tylko jedną rzecz 
Aaaaaaaaaa, wiwi mnie ubiegła i teraz post dziwnie wygląda...
[shadow=red]...i Boonem. I Sharon. Właśnie to, że w końcu dostał fleshe uprawdopodobnie to, że scenarzyści chcą go zabić. Ale prawdę mówiąc ja w to nie wierzę.
Swoją drogą to Cynthia Watros miała taką fajną rolę w Drew Carrey Show, a tu gra taki ogon...[/shadow]
Przy okazji: tu są bloopery (wpadki aktorów na planie).
[shadow=red]...i Boonem. I Sharon. Właśnie to, że w końcu dostał fleshe uprawdopodobnie to, że scenarzyści chcą go zabić. Ale prawdę mówiąc ja w to nie wierzę.
Swoją drogą to Cynthia Watros miała taką fajną rolę w Drew Carrey Show, a tu gra taki ogon...[/shadow]
Przy okazji: tu są bloopery (wpadki aktorów na planie).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Hahah no własniewiwi pisze:Zaznaczajcie spoilery, bo co chwilę muszę poprawiaćJeszcze mailo by się dowiedział co się stanie i wtedy nie da mi spokoju na gg
wiwi tak w ogóle to mam pytanie - które odcinki Lostów nie są już spoilerami? Tylko te emitowane na TVP1 czy o tych na AXN też można normalnie gadać?
Hmmm, dobre pytanie mailo... Jak dla mnie to żadne nie są spolierem
Ale tak na serio to chyba te z AXN nie są już spoilerowe... Choć z drugiej strony chyba niewiele osób ma ten kanał... Najlepiej dogoń tych co są na bieżąco bo inni co skończyli oglądać na pierwszej serii i tak się nie udzielają, więc wtedy nie będzie problemu 
- Marek Forrester