Zagubieni (Lost)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Antares

Post autor: Antares »

Widzieliście ostatni odcinek? Ciekaw jestem jak akcja się potoczy.

Czekam z niecierpliwością na następny (już chyba ostatni :zmiesz:: ) odcinek LOST2
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Antares teraz były 2 odcinki razem. Nie będzie już więcej w drugiej serii ;) [shadow=red]Myślałam, że na koniec będzie troszkę większy szok, choć przynajmniej dowiedzieliśmy się o co chodzi z tym wciskaniem klawisza ;) Mam nadzieję, że Desmond przeżył, bo spodobała mi się ta postać :serce: Dziwne jak dla mnie było to, że tak wypuścili Michaela i Walta... Podobno trzecia seria ma się bardziej skupiać na Innych.[/shadow]
Abec

Post autor: Abec »

[shadow=red]Chyba Innym chodziło o to, że Michael wywiązał się ze swojej części umowy, więc oni też. Ponadto poza ich obozem wciąż będzie mógł być poddawany badaniom.[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2006-05-27, 11:46 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Antares

Post autor: Antares »

wiwi pisze:Antares teraz były 2 odcinki razem. Nie będzie już więcej w drugiej serii ;) [shadow=red]Myślałam, że na koniec będzie troszkę większy szok, choć przynajmniej dowiedzieliśmy się o co chodzi z tym wciskaniem klawisza ;) Mam nadzieję, że Desmond przeżył, bo spodobała mi się ta postać :serce: Dziwne jak dla mnie było to, że tak wypuścili Michaela i Walta... Podobno trzecia seria ma się bardziej skupiać na Innych.[/shadow]
Czyli to już koniec ?? ::cojest::

Przecież ten ostatni odcinek miał być taki bombowy ::kwasny::

Eh.... Jestem zły... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

[shadow=red]A nie był bombowy, przecież wybuch bunkra był niezły ::jezyk:: [/shadow]Zresztą ten odcinek był bardzo dobry i nie ma co narzekać, jakby wyjaśnili wszystko to by nie było 3 serii, a tak to będziemy mięli kolejny emocjonujący sezon :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2006-05-27, 14:41 przez Majkel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wiwi

Zaznaczajcie spoilery, bo co chwilę muszę poprawiać :P Jeszcze mailo by się dowiedział co się stanie i wtedy nie da mi spokoju na gg ;)
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

Dla mnie odcinek bomba. Wiele rzeczy sie rozwiązało :!: ,ale mamy znowu nowe pytania. :?:
[shadow=darkred][shadow=red]Ciekawe ,czy Michael naprawdę zniknie, Oddali mu swoja łódż i albo mają więcej ,albo będą czekać na wyspie na jego powrót.
Ciekawe ,czy Eko i Lock żyją, szkoda by było gdyby ich zabrakło.Desmond moim zdaniemprzeżył , bo ma byc go dużo w 3 sezonie ,chyba flashbacków z zabitym by nie dawali, wystarczy ,że robia to z Libby[/shadow][/shadow][shadow=red][/shadow]
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Awatar użytkownika
wiwi

http://www.youtube.com/watch?v=boQAOZ8YEzA Tutaj jest fajne video. Aktorzy mówią co by zabrali ze sobą na bezludną wyspę, gdyby mogli zabrać tylko jedną rzecz :)
Abec

Post autor: Abec »

Aaaaaaaaaa, wiwi mnie ubiegła i teraz post dziwnie wygląda...

[shadow=red]...i Boonem. I Sharon. Właśnie to, że w końcu dostał fleshe uprawdopodobnie to, że scenarzyści chcą go zabić. Ale prawdę mówiąc ja w to nie wierzę.

Swoją drogą to Cynthia Watros miała taką fajną rolę w Drew Carrey Show, a tu gra taki ogon...[/shadow]

Przy okazji: tu są bloopery (wpadki aktorów na planie).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

wiwi pisze:Zaznaczajcie spoilery, bo co chwilę muszę poprawiać :P Jeszcze mailo by się dowiedział co się stanie i wtedy nie da mi spokoju na gg ;)
Hahah no własnie :) teraz jestem na 18 odcinku 2 serii i niedługo sam sie dowiem o końcówce:)
wiwi tak w ogóle to mam pytanie - które odcinki Lostów nie są już spoilerami? Tylko te emitowane na TVP1 czy o tych na AXN też można normalnie gadać?
Awatar użytkownika
wiwi

Hmmm, dobre pytanie mailo... Jak dla mnie to żadne nie są spolierem :P Ale tak na serio to chyba te z AXN nie są już spoilerowe... Choć z drugiej strony chyba niewiele osób ma ten kanał... Najlepiej dogoń tych co są na bieżąco bo inni co skończyli oglądać na pierwszej serii i tak się nie udzielają, więc wtedy nie będzie problemu :)
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

No to TVP zfundowała nam Zagubionych od początku i teraz to już nikt nie bedzie wiedział kiedy spoileruje. :serce:
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

taa ale nie wiem po co ::krzyw:: dzieki Bogu ze mam AXN i nie musze tego jeszcze raz walkowac od poczatku ::jezyk:: ilez mozna ::rad:: o ale dobre dla tych ktorych dopiero pooooooozniej (tak przy koncu) wciaglo ::jezyk:: ::jezyk:: TVP dalo im "szanse" :mrgreen: ::jezyk:: ::krzyw:: ::krzyw::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Mam nadzieję, że 3 sezon LOST będzie ostatnim.
Chociaż bardzo lubię Zagubionych...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Definitywny koniec serialu "LOST" planowany jest na 4 sezon, a więc przed nami jeszcze 2 sezony...
Nobody does it better
ODPOWIEDZ