Twoja twarz brzmi znajomo
Basia Melzer mnie dziś nie przekonała. Zupełnie inny głos, w ogóle nie przypominała faceta w tym wykonaniu. Zobaczymy, jak tam następne występy.
Mam nadzieję, że 3. edycja powstanie, nawet jeśli mieliby być w niej sami mało znani aktorzy/piosenkarze.
Mam nadzieję, że 3. edycja powstanie, nawet jeśli mieliby być w niej sami mało znani aktorzy/piosenkarze.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Zdecydowanie. Królikowski już się przejadł, Skrzynecka też nic nie wnosi (tylko wiecznie jej się wszystko podoba). Przekonałem się już do Adamusa. Walewska jest ok.
Mogliby przywrócić Kwiatkowską i dodać kogoś zupełnie nowego.
Mogliby przywrócić Kwiatkowską i dodać kogoś zupełnie nowego.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
kamilabuziaczek
- bosskicinu
Po obejrzeniu dzisiejszej powtórki już mam swoich 2 faworytów do wygranej: Marek Kaliszuk albo Marcin Przybylski. Bez wątpienia jeden z nich powinien wygrać bo obaj panowie mają świetne talenty. Najbardziej niedocenieni uczestnicy tej edycji to Maja Bohosiewicz, Kuba Molęda i Jacek Kawalec - choć ten ostatnio dostawał najwyższe noty.
- Adex-fan Brooke
Może już to pisałem więc powtórzę, że obrzydzają mnie nieco te wszystkie programy gdzie celebryci robią różne wygłupy aby coś dla siebie ugrać a ludzie zachwycają się tymi bzdurami...ale TTBZ to bardzo miła odmiana! Tutaj aktorzy/piosenkarze mogą pokazać trochę swojego talentu... a co najważniejsze zyski idą na szczytne cele... i inny duży plus: dużo fajnych piosenek/teledysków dostaje jakby nowe życie przez te covery a więc jest to pewna promocja oryginalnych dzieł... Miło się też ogląda te wszystkie charakteryzacje i wcielenia, niektóre są bardzo udane mimo, że tych celebrytów niektórych to nawet nie znałem... Wygrał jakiś Kaliszuk a ja raczej kibicowałem nijakiemu Przybylskiemu bo oczarował mnie super wcieleniem w Połomskiego... Świetnie jeśli będzie 3 edycja bo to program, który na prawdę miło mi się ogląda w szerszym rodzinnym gronie podczas niedzielnej powtórki...ale dziś wyjątkowo zerkałem nawet na finał (na żywo?). Ciekawe kto będzie w 3 edycji...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex, Kaliszuk w pełni zasłużył na to zwycięstwo. Jak to ujął Mareczek w rozmowie prywatnej ze mną na facebooku, on dzisiaj postawił kropkę nad i. To co dzisiaj wykonał, to było po prostu mistrzostwo świata. Liszowska i Melzer nie mogły się z nim równać. Tylko Przybylski mógł. I tu się bardzo cieszę jego drugim miejscem. Chociaż moja sympatia do niego jest tak wielka, że po cichu nawet liczyłem, że pokona Kaliszuka.
Świetna była ta edycja. Wykonań Kaliszuka i Przybylskiego będę jeszcze słuchał wiele razy. Jerzy Połomski, George Michael, Iggy Pop, Hanka Ordonówna... Cóż to były za wcielenia. Czekam na III edycję (oby powstała).
Tylko wymienić Skrzynecką i Królikowskiego w jury na kogoś innego. 
Świetna była ta edycja. Wykonań Kaliszuka i Przybylskiego będę jeszcze słuchał wiele razy. Jerzy Połomski, George Michael, Iggy Pop, Hanka Ordonówna... Cóż to były za wcielenia. Czekam na III edycję (oby powstała).
Ostatnio zmieniony 2014-11-23, 00:49 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Ja nie mówię, że Kaliszuk były zły
Faktycznie on i Przybylski (nawet ich wcześniej nie znałem) zasłużyli na swoje miejsca.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- bosskicinu
III edycja będzie bo nawet na fb na swoim profilu na jednym z komentarzy odpisali komuś, że będzie 
Marek Kaliszuk zwycięzcą ! Ogromnie się cieszę z tego powodu, w pełni zasłuzył sobie na to. Od początku programu pokazywał swoje ciekawe metamorfozy. W finale zagrał perfekcyjnie jak tylko mógł. Podsumowując wszystkiego jego występy to najbardziej mi się podobał jako: Michał Wiśniewski, Usher, Nicki Minaj, Aretha Franklin i George Michael.
Marcin Przybylski moim zdaniem jest na tym samym poziomie co Kaliszuk. Tak samo jak tamten świetnie w każdego się wcielał, ma facet talent do tego. Przy tym jest wesoły a także poważny. Z resztą dziś w finale pokazał tą powagę jako Frank Sinatra. Ogólnie ze wszystkich metamorfoz Marcina najbardziej przypadł mi do gustu jako: Jerzy Połomski, Urszula Dudziak, Iggy Pop i Irena Kwiatkowska.
Co do Liszowskiej i Melzer to absolutnie się zgadzam. Wypadły także świetnie, ale powyżsi panowie o wiele lepiej dziś zagrali. Jeśli chodzi o duety to bardziej mi się spodobał występ Molędy i Steczkowskiej, może dla tego że znam tą piosenkę. Drugiego duetu piosenki w ogóle nie kojarzyłem.
Z niecierpliwością czekam na 3 edycję
Adex - Kaliszuk jest aktorem znanym z Pierwszej Miłości i M jak Miłość. Chociaż w obu serialach już nie gra. Przybylski faktycznie jest mniej znanym aktorem, bo tylko w jednym serialu chyba go gdzieś kiedyś widziałem.
Ogólnie w tej edycji znałem jedynie Liszowską, Kawalca, Bohosiewicz i Kaliszuka.
Marek Kaliszuk zwycięzcą ! Ogromnie się cieszę z tego powodu, w pełni zasłuzył sobie na to. Od początku programu pokazywał swoje ciekawe metamorfozy. W finale zagrał perfekcyjnie jak tylko mógł. Podsumowując wszystkiego jego występy to najbardziej mi się podobał jako: Michał Wiśniewski, Usher, Nicki Minaj, Aretha Franklin i George Michael.
Marcin Przybylski moim zdaniem jest na tym samym poziomie co Kaliszuk. Tak samo jak tamten świetnie w każdego się wcielał, ma facet talent do tego. Przy tym jest wesoły a także poważny. Z resztą dziś w finale pokazał tą powagę jako Frank Sinatra. Ogólnie ze wszystkich metamorfoz Marcina najbardziej przypadł mi do gustu jako: Jerzy Połomski, Urszula Dudziak, Iggy Pop i Irena Kwiatkowska.
Co do Liszowskiej i Melzer to absolutnie się zgadzam. Wypadły także świetnie, ale powyżsi panowie o wiele lepiej dziś zagrali. Jeśli chodzi o duety to bardziej mi się spodobał występ Molędy i Steczkowskiej, może dla tego że znam tą piosenkę. Drugiego duetu piosenki w ogóle nie kojarzyłem.
Z niecierpliwością czekam na 3 edycję
Adex - Kaliszuk jest aktorem znanym z Pierwszej Miłości i M jak Miłość. Chociaż w obu serialach już nie gra. Przybylski faktycznie jest mniej znanym aktorem, bo tylko w jednym serialu chyba go gdzieś kiedyś widziałem.
Ogólnie w tej edycji znałem jedynie Liszowską, Kawalca, Bohosiewicz i Kaliszuka.
Ostatnio zmieniony 2014-11-23, 22:29 przez bosskicinu, łącznie zmieniany 1 raz.
- bosskicinu
Jeszcze trochę czasu pozostało do emisji 3 sezonu Twoja Twarz Brzmi Znajomo a już w tej chwili znane są nazwiska 2 pierwszych uczestników nowej edycji: są to Katarzyna Cerekwicka oraz Stefano Terrazzino. Cieszę się bardzo bo lubię i jego i ją. O Kasi nie było słychać przez parę lat i fajnie, że znowu będzie o niej głośno. 
- bosskicinu
Fajnie byłoby zobaczyć kogoś z PM, ale Łukasz Płoszajski nie śpiewa niestety aż tak dobrze , tzn. trochę za niski poziom wokalny jak na TTBZ. Mateusz Banasiuk z tego co mi wiadomo gra tylko na perkusji (raczej nie śpiewa). Z obsady PM najlepszy głos ma chyba Ola Zienkiewicz (Kinga).