Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

odc. 2854
Ridge próbuje rozmawiać z Brooke o interesach, ale Brooke myśli wyłącznie o nowym mężczyźnie w jej życiu. Ridge zastanawia się, kto to jest. Zaczyna wypytywać o niego Thorne‘a. Thorne początkowo czuje się niezręcznie, ale oddycha z ulgą, kiedy przekonuje się, że Ridge nie kojarzy go z Brooke. Macy chciałaby, żeby jej rodzina zaprzyjaźniła się z Forresterami. Taylor uważa, że to bardzo dobry pomysł. Macy organizuje uroczystą kolację. Zaprasza rodziców, a także Stephanie i Eryka do Cafe Russe na przyjęcie zaręczynowe

odc. 2855
Adam nie jest zachwycony wieczorem, który musi spędzić z Forresterami, ale Macy nie chce ustąpić. Ma nadzieję, że to będzie pierwszy krok do zgody między zwaśnionymi rodzinami. Taylor ulega namowom męża i postanawia sprawdzić płeć swojego dziecka. Oboje umawiają się z lekarzem na badanie USG. Tymczasem Brooke nie może zapomnieć o Thornie. Stale o nim marzy. Forresterowie, Sally i Adam spotykają się w Cafe Russe.

źródło: tvp.pl
Abec

Post autor: Abec »

Brooklyn pisze:odc. 2854
Ridge zastanawia się, kto to jest. Zaczyna wypytywać o niego Thorne‘a. Thorne początkowo czuje się niezręcznie, ale oddycha z ulgą, kiedy przekonuje się, że Ridge nie kojarzy go z Brooke.
Cała scena była tak zrobiona, by widz pomyślał, że Ridge skojarzył, że Brooke myśli o Thornie, a tu... nic. Czyli Ridge wychodzi na głupka ;P
Taylor ulega namowom męża i postanawia sprawdzić płeć swojego dziecka. Oboje umawiają się z lekarzem na badanie USG.
Ciekawe dlaczego twórcy wyeksponowali tą - w sumie banalną i nieciekawą - scenę. Czy w przyszłości będzie miała jakieś znaczenie, czy może to tylko 'zapychać ekranu'?
Awatar użytkownika
Brooklyn

Najlepsze dzisiaj były sceny z Brooke i Sally. Brooke fajnie wyobrażała sobie jakby to było, jakby Stephanie nakryła ją z Thorne'm. 8) Dobrze, że nie było dziś Amber, Ricka, Kimberly, C.Ja... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Najlepsze było w tym to jak Stephani złapała Thorna za uszko. Porządnie się uśmiałam. :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Najlepszy był tekst Stephanie do Brooke(w myślach Logan)
"Dam Ci listę nazwisk, przelecisz wujków i kuzynów". ::loll::
A Taylor poszła na badanie USG. :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

B@r pisze:Najlepszy był tekst Stephanie do Brooke(w myślach Logan)
"Dam Ci listę nazwisk, przelecisz wujków i kuzynów". ::loll::
A Taylor poszła na badanie USG. :serce:
wlasnie ten text podobal mi sie najbardziej :mrgreen:

[ Dodano: 2006-05-26, 19:11 ]
hmm wracajac do waszych poprzednich postow,to dlaczego tak najezdzacie na Amber i na jej "fanów" i za wszelka cene chcecie im "uswiadamiac " jaka ona jest zla itp.
Moze mi podoba sie to ze jest czarna owca w rodzinie foresterow i jedyna postacia ktora nie zamula odcinka. Kim teraz moze tanczyc w klubie Go-Go ,uprawiac sex z kim popadnie,mordowac kombinowac ale i tak jej postac w moich oczach bedzie " zamulajaca" bo po odcinkach z nia zostal ten "niesmak" ktory bedzie trudno zmienic ::jezyk:: ::krzyw:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

To prawda, ten tekst Stefy ( w myślach Brooke) dotyczący listy wujków i kuzynów, którzy moglibyć potencjalnymi ofiarami do " przelecenia" przez Brooke był naprawdę niezły. Uśmiałam się z niego. Ale dziś najbardziej rozbawiły mnie miłosne podchody Adama do Sally. On normalnie nachalnie się do niej przystawiał! To wyglądało na molestowanie! Ale dzielna Sally pokazała mu gdzie raki zimują ::loll:: Tak trzymać!
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brooke na całego poszła w uczucia z Thornem, wciąż o nim myśli i jest on bohaterem jej snów. Macy bardzo angażuje się w swoje małżeństwo z Forresterem, przyznaje ,że jej pomysł z kolacją był wyśmienity. Jednak cisza mówi sama za siebie, oni nie mają sobie nic do powiedzenia.
Nobody does it better
delll

Post autor: delll »

Ale przyznacie, że iskrzy między nimi ( Brooke i Thorn) aż miło patrzec
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

wreście podobają mi się odcinki na TVP :!: Pokazują trójkącik Brooke /Thorne /Macy
a Amber /Kimberly / Rick poszedł w cień
zapowiada się bardzo ciekawie ::krzyw::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

santylia pisze:Kim teraz moze tanczyc w klubie Go-Go ,uprawiac sex z kim popadnie,mordowac kombinowac ale i tak jej postac w moich oczach bedzie " zamulajaca" bo po odcinkach z nia zostal ten "niesmak" ktory bedzie trudno zmienic ::jezyk:: ::krzyw:: :mrgreen:
Nieeee,tylko nie tańczyć :mrgreen: Widzieliśmy już Kim tańczącą-ja mówie dość ::loll::

Dzisiejszy tekst o liscie nazwisk kuzynów był świetny a ciągnięcie za ucho Thorna to juz po prostu hit dnia ::loll:: :twisted: .
Na chwilę obecną nie podoba mi się ta mięta między Brooke i Thornem :roll:
Bic

Post autor: Bic »

Ireth pisze:Dzisiejszy tekst o liscie nazwisk kuzynów był świetny a ciągnięcie za ucho Thorna to juz po prostu hit dnia ::loll:: :twisted: .
Na chwilę obecną nie podoba mi się ta mięta między Brooke i Thornem :roll:
Czy to była prawda czy wyobrażenie Brooke ?
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Abec

Post autor: Abec »

Wyobraźnia. Nawet nie wspomnienie, po prostu Brooke myślała 'jak by to mogło być'. Raz na jakiś czas Twórcy stosują taki chwyt.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

A kto zwrócił uwagę, że Brooke dziś podkreśliła wizytę Bridget u koleżanki?
Awatar użytkownika
Brooklyn

fanka mns pisze:A kto zwrócił uwagę, że Brooke dziś podkreśliła wizytę Bridget u koleżanki?
Ty pierwsza o tym wspominasz, ale ja to pamiętam. 8)
Zablokowany