Taniec z gwiazdami
Trudno powiedzieć... Zazwyczaj chyba jest tak, że osoby, które tańczą najlepiej i są faworytami jury zajmują ostatecznie II miejsce, a wygrywa jakiś ulubieniec widzów, tańczący nieco gorzej. Ja chciałbym, żeby dla odmiany tę edycję wygrał jakiś facet. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
kamilabuziaczek
-
Piotrek2014
We wczorajszym odcinku odpadła modelka Kamila Szczawińska. Zostało jeszcze 8 par i jestem zaskoczony tym, że Ewa Kasprzyk utrzymuje się w programie aż już 4 odcinki, więc czuje że może ona odpaść w najbliższym odcinku, już wczoraj dostała niskie noty od sędziów bo tylko 26 pkt., ale jeszcze uratowali ją widzowie, chociaż Szczawińska miała o 1 pkt, mniej (25 pkt.) .
Masz rację, nie podobał mi się żaden jej taniec:/Piotrek2014 pisze: jestem zaskoczony tym, że Ewa Kasprzyk utrzymuje się w programie aż już 4 odcinki, więc czuje że może ona odpaść w najbliższym odcinku, już wczoraj dostała niskie noty od sędziów bo tylko 26 pkt., ale jeszcze uratowali ją widzowie, chociaż Szczawińska miała o 1 pkt, mniej (25 pkt.) .
-
kamilabuziaczek
Haha.mailo pisze:No na pewno tak będzie, w każdej edycji są inni uczestnicy przecież;)
Myślę, że Kamili chodziło o tancerza/tancerkę, który/która jeszcze nie wygrała. No, ale mogę się mylić.
Na pewno nie wygra po raz kolejny Stefano Terrazzino.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Elmoo i jego teorie spiskowe.Elmoo pisze:Nie oglądam TzG, ale myślę, że wygra Julia Pogrebińska. Dlaczego? Gdyż jest gwiazdą "Polsatu".
No tak, zwyciężczyni poprzedniej edycji - Agnieszka Sienkiewicz też była przecież wielką gwiazdą Polsatu, kochaną jednocześnie przez miliony widzów i fanów emitowanego na antenie TVP2 "M jak Miłość".
Nie, Agnieszka Sienkiewicz wygrała, bo:
1. Była gwiazdą "Przyjaciółek"
2. Jej partnerem był Stefano Terrazzino faworyzowany przez Polsat (w poprzedniej edycji także wygrał)
Chciałem też zwrócić uwagę, ze Pogrebińska dostała Maseraka jako tancerza - myślicie, że to przypadek? Rafał Maserak jest niemniej popularny od Terrazzino, to był celowy chwyt.
1. Była gwiazdą "Przyjaciółek"
2. Jej partnerem był Stefano Terrazzino faworyzowany przez Polsat (w poprzedniej edycji także wygrał)
Chciałem też zwrócić uwagę, ze Pogrebińska dostała Maseraka jako tancerza - myślicie, że to przypadek? Rafał Maserak jest niemniej popularny od Terrazzino, to był celowy chwyt.
-
Piotrek2014
-
kamilabuziaczek