Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja jestem zdecydowanie za Okupnik. Moim zdaniem na dużą szansę, bo i jurorzy ją chwalą i z charakteru sympatyczna więc może widzowie też będą głosować na nią.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Trudno powiedzieć... Zazwyczaj chyba jest tak, że osoby, które tańczą najlepiej i są faworytami jury zajmują ostatecznie II miejsce, a wygrywa jakiś ulubieniec widzów, tańczący nieco gorzej. Ja chciałbym, żeby dla odmiany tę edycję wygrał jakiś facet. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

To tym ulubieńcem jest chyba teraz Norbi :lol:
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Odpadł Norbi.
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

We wczorajszym odcinku odpadła modelka Kamila Szczawińska. Zostało jeszcze 8 par i jestem zaskoczony tym, że Ewa Kasprzyk utrzymuje się w programie aż już 4 odcinki, więc czuje że może ona odpaść w najbliższym odcinku, już wczoraj dostała niskie noty od sędziów bo tylko 26 pkt., ale jeszcze uratowali ją widzowie, chociaż Szczawińska miała o 1 pkt, mniej (25 pkt.) .
Awatar użytkownika
mailo

Piotrek2014 pisze: jestem zaskoczony tym, że Ewa Kasprzyk utrzymuje się w programie aż już 4 odcinki, więc czuje że może ona odpaść w najbliższym odcinku, już wczoraj dostała niskie noty od sędziów bo tylko 26 pkt., ale jeszcze uratowali ją widzowie, chociaż Szczawińska miała o 1 pkt, mniej (25 pkt.) .
Masz rację, nie podobał mi się żaden jej taniec:/
kamilabuziaczek

Ja osobiście mam nadzieję że tę edycje wygra w końcu jakiś kto jeszcze nie wygrał.
Awatar użytkownika
mailo

kamilabuziaczek pisze:Ja osobiście mam nadzieję że tę edycje wygra w końcu jakiś kto jeszcze nie wygrał.
No na pewno tak będzie, w każdej edycji są inni uczestnicy przecież;)
Awatar użytkownika
DeaconFan

mailo pisze:No na pewno tak będzie, w każdej edycji są inni uczestnicy przecież;)
Haha. :lol:

Myślę, że Kamili chodziło o tancerza/tancerkę, który/która jeszcze nie wygrała. No, ale mogę się mylić. :lol:

Na pewno nie wygra po raz kolejny Stefano Terrazzino. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Nie oglądam TzG, ale myślę, że wygra Julia Pogrebińska. Dlaczego? Gdyż jest gwiazdą "Polsatu".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Elmoo pisze:Nie oglądam TzG, ale myślę, że wygra Julia Pogrebińska. Dlaczego? Gdyż jest gwiazdą "Polsatu".
Elmoo i jego teorie spiskowe. :lol:

No tak, zwyciężczyni poprzedniej edycji - Agnieszka Sienkiewicz też była przecież wielką gwiazdą Polsatu, kochaną jednocześnie przez miliony widzów i fanów emitowanego na antenie TVP2 "M jak Miłość". :lol:
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Nie, Agnieszka Sienkiewicz wygrała, bo:
1. Była gwiazdą "Przyjaciółek"
2. Jej partnerem był Stefano Terrazzino faworyzowany przez Polsat (w poprzedniej edycji także wygrał)

Chciałem też zwrócić uwagę, ze Pogrebińska dostała Maseraka jako tancerza - myślicie, że to przypadek? Rafał Maserak jest niemniej popularny od Terrazzino, to był celowy chwyt.
Awatar użytkownika
mailo

DeaconFan pisze:
mailo pisze:No na pewno tak będzie, w każdej edycji są inni uczestnicy przecież;)
Haha. :lol:

Myślę, że Kamili chodziło o tancerza/tancerkę, który/która jeszcze nie wygrała. No, ale mogę się mylić. :lol:

Na pewno nie wygra po raz kolejny Stefano Terrazzino. :)
No ale to gwiazdy wygrywają
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

Wczoraj odpadł Łukasz Garlicki i o dziwo Ewa Kasprzyk znalazła się wczoraj aż na 2 miejscu i tym samym utrzymała się już 5 odcinek. W kolejnym odcinku zamiany partnerów, więc nikt nie odpadnie.
kamilabuziaczek

Grzegorz Łapanowski i Ada Fijał odpadli.
ODPOWIEDZ