Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

matti05 pisze:
bosskicinu pisze: UWAGA odcinek będzie dostępny na playerze w Poniedziałek Wielkanocny :)
Wspaniale! To czekamy do Poniedziałku :D
Super, teraz przy emisji w internecie nie będą nam wypadaćodcinki przez święta, skoki czy inne akcje. :D Lektor ma szczęście, że już dobrze czyta imię Taylor bo jużmiałem mu maila pisać. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Faktycznie ten obraz rozciągnięty jest trochę szczególnie widać przy czołówce. Może to też naprawią tak jak z wymawianiem imienia Taylor :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Trzeba będzie im zwrócić uwagę na facebookowym profilu. To rozciągnięcie było widać przy Dayzee i Billu, wyglądali naprawdę grubo.... ciekawe, czy by się aktorzy obrazili na to. ::loll::

Co do odcinków, to Thomas jest tak rozchwytywany, czemu się tak Brooke dziwi, nie pierwszy raz przy niej odstawiano takie cyrki.
Muszę skrytykować pilotów. Myślenie w stylu "jakoś to będzie", może doprowadzić do tragedii. Trzeba było dzwonić skutecznie do firmy a w ostateczności odwołać lot.
Bill pokazuje, że nie chce tej terapii. Taylor chyba to zauważyła. On nie wykazuje żadnej woli, by porozmawiać o swoich problemach małżeńskich, z takim podejściem to daleko nie zajdzie.
matti05

Post autor: matti05 »

Pod koniec dzisiejszego odcinka ciekawy zwrot akcji, burza znów dała się bez znaki i samolot spada gdy przerażeni są Brooke i Thomas. Terapia u Taylor, Bill nie powinien wszystkiego zwalać na żonę za przemoc, a sam próbował zabić Amber. To nie rozwiązuje problemów. Jeszcze rozmowa Stephanie i Steffy która ciągle myśli o Billu.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiejszy odcinek bardzo ciekawy, głównie przez kłótnię Billa i Katie. Kto według Was ma rację? Bill mówi prawdę o tym, że Katie przesadza - z drugiej strony ją też trochę rozumiem. Jednak terapia to przesada, zwłaszcza dla osoby, na którą działa to jak płachta na byka. Moim zdaniem Katie sama teraz szkodzi swojemu małżeństwu :roll: Tymczasem rozmowa Stephanie i Steffy dobitnie pokazała, że seniorka wyszła już z formy :P Po takim wyznaniu, powinna zacząć ostro pouczać wnuczkę, jak kiedyś Brooke. Spodziewałem się chociaż podniesienia głosu, a tu nic... No i zakończenie odcinka :twisted: Bardzo podobało mi się, że podłożyli dawno nie używany podkład akcji, skojarzył mi się ze świetnymi czasami w MNS :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bardzo ciekawy odcinek dziś, podoba mi się postawa Katie, ale wypowiedzi Billa też ciekawe. Rozmowa Steffy i Stephanie również ciekawa, Brooke w sukience projektu Thomasa pięknie wyglądała, ale najciekawsze na koniec, że samolot zaczął spadać, kto jeszcze nie widział niech włącza razem ze swoją rodzinę i ogląda :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Thomas przypomina mi Ridge'a z samych początków MnS, czyli kreowania się na Casanovę :roll: Strasznie mnie to irytuje.
Bill niby zgodził się na terapię małżeńską, ale on w ogóle nie jest typem człowieka, który jest gotów na przyjęcie rad od psychoterapeuty. Poza tym to nie powinna być Taylor, która chcąc- nie chcąc jest związana z rodziną Loganów od lat i jak wiadomo niekoniecznie były to pozytywne relacje :wink:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

Tak, cop do Taylor - nie powinna być terapeutką, tylko ktoś inny. Ona chciała parę odcinków temu podsunąć Katie kogoś innego, ale ta nie chciała. Moim zdaniem terapia jest potrzebna, Bill wykazuje złą wolę. On nie chce rozwiązać swojego problemu, to typ macho, który uważa, że wie najlepiej. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Spencer zdaje sobie sprawę z tego, że złamał prawo, dlatego nie chciał, by Katie mówiła Taylor o jego występku. Rozumiem, że chciał chronić syna i nie chciał zostawić sprawy samym sobie, ale jednak pokazał, że nie można mu do końca ufać. Boll by osiągnąć swój cel, to pójdzie po trupach. Katie chyba nie chce zmieniać męża, ona chce by uświadomił sobie, swoim zachowaniem podkopuje zaufanie w małżeństwie i stwarza zagrożenie.
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

A ja myślę, że to dobrze ze przyszli z terapią do Taylor. Niech wie w co pakuje się Steffy. Może jakoś wpłynie na córkę.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
matti05

Post autor: matti05 »

Najbardziej w tym odcinku mnie interesował wątek Thomas i Brooke wpadli do oceanu gdy potrzebowali pomocy.Płynęli dalej Thomas nie zauważa Brooke i szuka na dnie oceanu gdzie ją znajduje i położył ją na skrzydle samolotu i czekał aż się obudzi.Skojarzyło mi się z Titanikiem :)
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Mega ciekawe odcinki i pomyśleć, że o mały włos, a byśmy ich z polskim dubbingiem nie zobaczyli. Chwała TVN.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
nołbady

Post autor: nołbady »

Dubbing? Gdzie? :lol: Oglądam na player.pl, ale żadnego dubbingu nie słyszałem Pokaż.
Karen

Post autor: Karen »

Logan pisze:Mega ciekawe odcinki i pomyśleć, że o mały włos, a byśmy ich z polskim dubbingiem nie zobaczyli. Chwała TVN.
heh szczerze mówiąc jakoś nie potrafie wyobrazić sobie tego serialu z polskim dubbingiem;D
kocham M.N.S
Dawidek
Administrator

Lektor to nie dubbing. Nie chciałbym oglądać "MnS" z dubbingiem, pamiętam włoski - koszmar.

Odcinki ciekawe. Tak spektakularne sceny, jak ten na oceanie, lepiej by się w telewizji oglądało, lepsze wrażenia wizualne. Cieszmy się tym, że w ogóle odcinki lecą. :wink:

Mam podobne skojarzenia jak Matti, że to było jak w Titanicu, zresztą widziałem ten film, więc analogia się nasuwa sama.
Mam jeszcze jedno skojarzenie. Z tragedią sprzed 5 laty w Smoleńsku. Chodzi o pilotów.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dawidek pisze:Tak spektakularne sceny, jak ten na oceanie, lepiej by się w telewizji oglądało, lepsze wrażenia wizualne.
No ja oglądałem w telewizji - w sensie na dużym telewizorze na którym najczęściej korzystam z apki Playera. :D

Mnie się te sceny wodne Thomasa i Brooke skojarzyły z tymi Taylor i Nicka gdy swego czasu jego łódź zatonęła. Taylor wtedy podobnie pod wodą jak Brooke dryfowała. :D
Stephanie po raz pierwszy na Playerze miała dobry tekst z tym, że przynajmniej przez burzę Tom i Brooke muszą zapiąć pasy. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ