Super, teraz przy emisji w internecie nie będą nam wypadaćodcinki przez święta, skoki czy inne akcje.matti05 pisze:Wspaniale! To czekamy do Poniedziałkubosskicinu pisze: UWAGA odcinek będzie dostępny na playerze w Poniedziałek Wielkanocny
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- bosskicinu
-
Dawidek
- Administrator
Trzeba będzie im zwrócić uwagę na facebookowym profilu. To rozciągnięcie było widać przy Dayzee i Billu, wyglądali naprawdę grubo.... ciekawe, czy by się aktorzy obrazili na to.
Co do odcinków, to Thomas jest tak rozchwytywany, czemu się tak Brooke dziwi, nie pierwszy raz przy niej odstawiano takie cyrki.
Muszę skrytykować pilotów. Myślenie w stylu "jakoś to będzie", może doprowadzić do tragedii. Trzeba było dzwonić skutecznie do firmy a w ostateczności odwołać lot.
Bill pokazuje, że nie chce tej terapii. Taylor chyba to zauważyła. On nie wykazuje żadnej woli, by porozmawiać o swoich problemach małżeńskich, z takim podejściem to daleko nie zajdzie.
Co do odcinków, to Thomas jest tak rozchwytywany, czemu się tak Brooke dziwi, nie pierwszy raz przy niej odstawiano takie cyrki.
Muszę skrytykować pilotów. Myślenie w stylu "jakoś to będzie", może doprowadzić do tragedii. Trzeba było dzwonić skutecznie do firmy a w ostateczności odwołać lot.
Bill pokazuje, że nie chce tej terapii. Taylor chyba to zauważyła. On nie wykazuje żadnej woli, by porozmawiać o swoich problemach małżeńskich, z takim podejściem to daleko nie zajdzie.
-
matti05
Pod koniec dzisiejszego odcinka ciekawy zwrot akcji, burza znów dała się bez znaki i samolot spada gdy przerażeni są Brooke i Thomas. Terapia u Taylor, Bill nie powinien wszystkiego zwalać na żonę za przemoc, a sam próbował zabić Amber. To nie rozwiązuje problemów. Jeszcze rozmowa Stephanie i Steffy która ciągle myśli o Billu.
Dzisiejszy odcinek bardzo ciekawy, głównie przez kłótnię Billa i Katie. Kto według Was ma rację? Bill mówi prawdę o tym, że Katie przesadza - z drugiej strony ją też trochę rozumiem. Jednak terapia to przesada, zwłaszcza dla osoby, na którą działa to jak płachta na byka. Moim zdaniem Katie sama teraz szkodzi swojemu małżeństwu
Tymczasem rozmowa Stephanie i Steffy dobitnie pokazała, że seniorka wyszła już z formy
Po takim wyznaniu, powinna zacząć ostro pouczać wnuczkę, jak kiedyś Brooke. Spodziewałem się chociaż podniesienia głosu, a tu nic... No i zakończenie odcinka
Bardzo podobało mi się, że podłożyli dawno nie używany podkład akcji, skojarzył mi się ze świetnymi czasami w MNS 
- Adex-fan Brooke
Bardzo ciekawy odcinek dziś, podoba mi się postawa Katie, ale wypowiedzi Billa też ciekawe. Rozmowa Steffy i Stephanie również ciekawa, Brooke w sukience projektu Thomasa pięknie wyglądała, ale najciekawsze na koniec, że samolot zaczął spadać, kto jeszcze nie widział niech włącza razem ze swoją rodzinę i ogląda 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Thomas przypomina mi Ridge'a z samych początków MnS, czyli kreowania się na Casanovę
Strasznie mnie to irytuje.
Bill niby zgodził się na terapię małżeńską, ale on w ogóle nie jest typem człowieka, który jest gotów na przyjęcie rad od psychoterapeuty. Poza tym to nie powinna być Taylor, która chcąc- nie chcąc jest związana z rodziną Loganów od lat i jak wiadomo niekoniecznie były to pozytywne relacje
Bill niby zgodził się na terapię małżeńską, ale on w ogóle nie jest typem człowieka, który jest gotów na przyjęcie rad od psychoterapeuty. Poza tym to nie powinna być Taylor, która chcąc- nie chcąc jest związana z rodziną Loganów od lat i jak wiadomo niekoniecznie były to pozytywne relacje
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
-
Dawidek
- Administrator
Tak, cop do Taylor - nie powinna być terapeutką, tylko ktoś inny. Ona chciała parę odcinków temu podsunąć Katie kogoś innego, ale ta nie chciała. Moim zdaniem terapia jest potrzebna, Bill wykazuje złą wolę. On nie chce rozwiązać swojego problemu, to typ macho, który uważa, że wie najlepiej. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Spencer zdaje sobie sprawę z tego, że złamał prawo, dlatego nie chciał, by Katie mówiła Taylor o jego występku. Rozumiem, że chciał chronić syna i nie chciał zostawić sprawy samym sobie, ale jednak pokazał, że nie można mu do końca ufać. Boll by osiągnąć swój cel, to pójdzie po trupach. Katie chyba nie chce zmieniać męża, ona chce by uświadomił sobie, swoim zachowaniem podkopuje zaufanie w małżeństwie i stwarza zagrożenie.
-
matti05
-
Dawidek
- Administrator
Lektor to nie dubbing. Nie chciałbym oglądać "MnS" z dubbingiem, pamiętam włoski - koszmar.
Odcinki ciekawe. Tak spektakularne sceny, jak ten na oceanie, lepiej by się w telewizji oglądało, lepsze wrażenia wizualne. Cieszmy się tym, że w ogóle odcinki lecą.
Mam podobne skojarzenia jak Matti, że to było jak w Titanicu, zresztą widziałem ten film, więc analogia się nasuwa sama.
Mam jeszcze jedno skojarzenie. Z tragedią sprzed 5 laty w Smoleńsku. Chodzi o pilotów.
Odcinki ciekawe. Tak spektakularne sceny, jak ten na oceanie, lepiej by się w telewizji oglądało, lepsze wrażenia wizualne. Cieszmy się tym, że w ogóle odcinki lecą.
Mam podobne skojarzenia jak Matti, że to było jak w Titanicu, zresztą widziałem ten film, więc analogia się nasuwa sama.
Mam jeszcze jedno skojarzenie. Z tragedią sprzed 5 laty w Smoleńsku. Chodzi o pilotów.
No ja oglądałem w telewizji - w sensie na dużym telewizorze na którym najczęściej korzystam z apki Playera.Dawidek pisze:Tak spektakularne sceny, jak ten na oceanie, lepiej by się w telewizji oglądało, lepsze wrażenia wizualne.
Mnie się te sceny wodne Thomasa i Brooke skojarzyły z tymi Taylor i Nicka gdy swego czasu jego łódź zatonęła. Taylor wtedy podobnie pod wodą jak Brooke dryfowała.
Stephanie po raz pierwszy na Playerze miała dobry tekst z tym, że przynajmniej przez burzę Tom i Brooke muszą zapiąć pasy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".