Bieżące odcinki cz. 1
-
basiorka
No właśnie. Bridget zniknęła już od dłuższego czasu. Może niedługo zjawi się odmieniona jako 25-letnia panna z dzieckiemfanka mns pisze:A kto zwrócił uwagę, że Brooke dziś podkreśliła wizytę Bridget u koleżanki?
To oczywiście, żart, ale te zawirowania z wiekiem bardzo mnie denerwują.
[ Dodano: 2006-05-28, 15:34 ]
Basiorka, plizzz zacznij pisać wyraźniebasiorka pisze:No włąsnie czemu amber tak krytykujecie jeste najlepsza w tym serialu no i rick. A gupi rige na niąnaskakuje jak je go nie znoszę takie jeste okropny masakra.pozdrawiam fanów mody na sukces .....
A następnie zastanów się trochę nad postacią Amber
Czy kryminalistka i niezrównoważona psychicznie osoba to dla Ciebie wzór ?
I jeszcze się do tego dziwisz, że może się komuś nie podobać
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Masz racje wiwi, ten lekarz to jakaś porażka. Tak samo było zresztą podczas wizyty Amber i Ricka. Takie sztuczne budowanie napięcia jakoś na mnie nie działa a wręcz mnie irytuje i śmieszy jednocześnie.
Akcja w restauracji była fajna, chociaż Steffa przesadziła trochę z tymi wyzwiskami. Ale i tak najgorszy był Adam, ledwo co wrócił po 25 latach a już się panoszy jakby był niewiadomo kim
Akcja w restauracji była fajna, chociaż Steffa przesadziła trochę z tymi wyzwiskami. Ale i tak najgorszy był Adam, ledwo co wrócił po 25 latach a już się panoszy jakby był niewiadomo kim
Nie będę oryginalny - cała akcja u lekarza była naciągana na maxa.
Rozmowa CJa z Kim w porządku, widać, że chłopak wyrasta na jedną z najciekawszych postaci serialu.
Wątek w restauracji taki sobie, nie wiem jak Forresterowie mogli myśleć, że utrzymają to w tajemnicy do pokazu.
Rozmowa CJa z Kim w porządku, widać, że chłopak wyrasta na jedną z najciekawszych postaci serialu.
Wątek w restauracji taki sobie, nie wiem jak Forresterowie mogli myśleć, że utrzymają to w tajemnicy do pokazu.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Odpowiadam na pytania Alexandra z SB
Tak, właśnie sprawdziłem.
Dokładnie tak pisało. Czyli Eva wystąpiła w roli kelnerki.
B@r jak masz dzisiejszy odcinek w napisach końcowych. Zdawało mi się ,że pisało Waitress - Eva Longoria!
Tak, właśnie sprawdziłem.
Dokładnie tak pisało. Czyli Eva wystąpiła w roli kelnerki.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
A to ciekawe będę musiał uważnie zobaczyć ten odcinek bo obecnie nagrałem sobie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city