Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No i jak wrażenia po odcinkach z Halloween? :)
Kto przegapił, niech chociaż zobaczy te dwie reklamy:
https://www.youtube.com/watch?v=niz2_4-9fek
https://www.youtube.com/watch?v=9oFQUHWILis
To dopiero początek wątku magicznych klejnotów z Rosario!
a tu reklama TYLKO dla spoilerowców co jeszcze was wkrótce czeka! https://www.youtube.com/watch?v=b478BL3X7BI
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nadrobiłem wreszcie zaległe odcinki i jak zwykle się nie zawiodłem :D
Najbardziej podobało mi się przyjęcie u Richardsów, niektóre stroje były naprawdę świetne! Bette jako zakonnica "raziła" o wiele bardziej niż Francesca. Dodatkowo w pierwszej chwili nawet nie poznałem Bette - jednak bez wysokiej fryzury to zupełnie inna osoba :lol: A jeśli o wysokość fryzury chodzi, to wygrała oczywiście Annie w swojej metrowej peruce. Cały jej kostium przypomniał mi przebranie Alexis z jednego z odcinków Dynastii.

A ojciec Amy? Hahaha, nie wierzyłem w to co widziałem. Nie wiem jak scenarzyści wpadli na coś takiego i jednocześnie jestem bardzo ciekawy, jak to się potoczy dalej. Patrząc na zwiastuny od Adexa, można się spodziewać wszystkiego. I to dosłownie ::chytry::

Szkoda, że w tym tygodniu tylko raz zobaczyliśmy Virginię. Zastanawiam się, czym ona może nas jeszcze zaskoczyć. Pielęgniarka, Vanessa, jakaś pani doktor od in-vitro, teraz agentka FBI - ile już tych wcieleń było? Jedno jest pewne, nie da się z nią nudzić :twisted:

Niezmiennie, najmniej interesuje mnie wątek Marii i jej pamięci, bądź jej braku. Na tych scenach zazwyczaj sprawdzam fejsa w telefonie, albo idę po szklankę soku. Podobnie na scenach z Meg i Benem :ziewam:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Najlepsze było na tym przyjęciu jak pojawiło się pełno zakonnic,a wśród nich Beth i Francesca XD Do tego wyobraźnia Annie - diabeł i anioł z papierosem :lol:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Fajne jest to przyjęcie, wszyscy świetnie wyglądali. Najmniej kreatywny był Cole. :D Annie w peruce jest świetna, Olivia założyła strój odpowiedni dla 20-letniej damulki z wyższych sfer. :D Ciekawe, która z pań - Bette czy Francesca - skopiowała pomysł na habit. :D Wyglądały niemalże identycznie.

W domu Bernie'go dzieją się dziwne rzeczy. Obstawiam, że na tym fotelu był jakiś makabryczny manekin. Dziwię się, że nikt go nie dotknął. Musiano aż Ricarda ściągać.

Wątek z klejnotami jest fajny ale scenarzyści już przedobrzyli włączając elementy magiczne i migające rubiny. To jest zbędne. Nie jestem przeciwnikiem elementów fantastycznych w soap oper, ale wszystko musi mieć jakieś granice zdrowego rozsądku. Nie powinno się z soapki robić serialu fantasy. Wystarczyło zostać przy wątku kryminalnym, z sektą w tle, i tak wątek jest bardzo dobry, wystarczyło nim zakręcić - emocje murowane. :D
Awatar użytkownika
mailo

Aha zapomniaem, że miałem zaproponować ankietę - Który kostium był twoim zdaniem najfajniejszy i w odpowiedziach imiona bohaterów (nie będę już wypisywać bo wiadomo)
Dawidek
Administrator

Dobry pomysł na ankietę. Podejrzewam, że będzie jeszcze jeden hallowenowy odcinek, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by ruszyć z głosowaniem. Będzie tylko jedna opcja do wyboru, głosowanie potrwa tydzień. Mimo, że Francesca i Bette miały ten sam strój (habit), to każda z pań będzie osobno w ankiecie. Zapraszam do licznego udziału w zabawie. :wink:

Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem w ankiecie. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Pominąłeś Michaela i Vanesse
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Nikt jeszcze nie zagłosował, więc można zmodyfikować ankietę. Uzupełniłem ją o Michaela i Vanessę, wydłużyłem głosowanie dodatkowo o jeden dzień.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Wczoraj najlepszy był dialog Annie i Olivii pod koniec odcinka, nie pamiętam go dokładnie, ale coś w stylu
Annie: Nie patrz na mnie tym wzrokiem, nie znoszę tego!
Olivia: Zawsze tak na Ciebie patrzę, gdy mnie oszukujesz

To tak bardzo podkreśliło ich stosunek do siebie i to, że w sumie są sobie bardzo bliskie. Przynajmniej ja tak to odebrałem :) A już komiczna była wyobraźnia Olivii, gdy podała policji całą listę zarzutów, za które powinno się aresztować Annie :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

One się bardzo kojarzą z docinkami Brooke i Stephanie :zeby:
Dawidek
Administrator

Obie panie są uzależnione od siebie. Annie musi współpracować z Olivią, dzięki temu ma nadzieję, że jej grzeszki nie wyjdą na jaw, a sama Olivia bez Annie nie zrealizuje swojej zemsty na Cole'u. Wg mnie one się wzajemnie nienawidzą, ale muszą się tolerować, przy okazji nie szczędzą sobie uszczypliwości. Ich wojenki nakręcają serial. :D
Awatar użytkownika
mailo

Zauwazyliście że Hilary teraz przypomina Angelę z MNS po wypadku?? ::bojesie::
Dawidek
Administrator

Hilary chyba w ciągu jednego dnia kompletnie osiwiała. ::bojesie:: Te klejnoty faktycznie są jakieś przeklęte. Teraz ta kobieta jest już tak zdesperowana, skoro uwięziła Caitlin....
Cole i Olivia mają dosyć ciekawą relację. Właściwie wszyscy mają swoje tajemnice i chyba wkrótce nadejdzie ten piękny moment, kiedy wybuchnie prawdziwa bomba. Caitlin ma sekret, Cole ma sekret, Olivia już nieraz się przejęzyczyła.
Dobrze, że odpoczywamy trochę od trójkąta Meg - Ben - Maria, mimo że lubię ten wątek.
Virginia się już robi monotematyczna. Była pielęgniarka Jones, teraz jest podejrzana, uciekająca agentka Jones. Michael to ma szczęście, zjawia się w dobrym momencie, teraz pewnie pomyśli że Virginia sama jest w ciąży. ::loll:: Ciekawe, kto wg niego może być tym szczęściarzem. :zeby: Tylko ten laboratoryjny pojemniczek w jej ręku i radosna mina, że "już za 5 minut wszystko będzie jasne" mogą wzbudzić jakieś podejrzenia.
Awatar użytkownika
mailo

Dawidek pisze: zjawia się w dobrym momencie, teraz pewnie pomyśli że Virginia sama jest w ciąży. ::loll:: Ciekawe, kto wg niego może być tym szczęściarzem. :zeby:
Ja o tym samym pomyślałem:) fajnie jakby Virginia spanikowała i sama się wkopała w ciążę, a potem by musiała udawać. A najlepiej jakby w panice wymyśliła, że miała romans z Tyusem XD
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

mailo pisze:Zauwazyliście że Hilary teraz przypomina Angelę z MNS po wypadku?? ::bojesie::
Faktycznie, może się tak skojarzyć :) Jeszcze przyszła z bronią porwać Caitlin :twisted: Koniecznie oglądajcie co dalej w nadchodzącym tygodniu! Będzie ciekawie! :)
Virginia prześmieszna jak udawała agentkę Jones i jeszcze oskarżyła przez telefon, że tam chyba kryją narkomanki skoro nie załatwili jeszcze moczu Vanessy i Beth :lol:
ODPOWIEDZ