Sunset Beach
To nic dziwnego, według mnie mają zdecydowanie najciekawsze wątki. Oprócz tego, że cała czwórka ma wspólne sekrety, to jeszcze każdy z osobna intryguje sobie z innymi bohateramiAdex-fan Brooke pisze:"Wesołą rodzinkę" jak ja tu nazwano chyba każdy najbardziej lubi![]()
Nie no, Dawidek dobrze pisze - Meg miała sprzeczkę z Annie, która przecież jest panią RichardsAdex-fan Brooke pisze:Czy raczej nie masz na myśli wymiany zdań Meg i pani Deschanel?Dawidek pisze:Podobała mi się też wymiana zdań między panią Richards a Meg.
Co do kłótni to ciekawie zapowiada się konflikt miedzy Marią i Sarą. Dzisiaj miał fajną wymianę zdań i w sumie Sara ma trochę racji, że każdy się lituje nad biedną Marią a nie myślą o uczuciach Meg. Tak samo Hank dzisiaj powiedział parę słów prawdy. Virginia w swoim żywiole, fajnie że rozwija się wątek z Tyusem, myślałem, że jednak wyjedzie i wszystko się rozegra poza nim.
Ostatnio zmieniony 2015-11-23, 22:07 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
To prawda! W pełni zgadzam się ze wszystkim co powiedziała Sara. Rozumiem, że Maria ma amnezję i wgl świat jej się zawalił, ale jest strasznie męcząca i życzę jej wszystkiego najgorszegomailo pisze:Co do kłótni to ciekawie zapowiada się konflikt miedzy Marią i Sarą.
-
Dawidek
- Administrator
Adex - Mareczek mnie już ubiegł, ale faktycznie chodziło mi o rozmowę Meg - która przyszła poinformować o swoim powrocie do pracy - z Annie. Podobają mi się ich wzajemne docinki.
Późniejsze rozmowy Annie z Caitlin też były dobre. Fajne było, jak pani Deschanel dusiła swoją macochę.
Wygląda na to, że obie teraz mają problem. Ciekawe, kim jest ta osoba, która podsłuchiwała Annie i Olivię w elektrowni. Mam wrażenie, że nie jest to osoba z obecnej obsady.
Nie widziałem jeszcze całego dzisiejszego odcinka. Widzę, że szykuje się konflikt między Sarą a Marią - chyba siostrze Meg chodzi o to, że Maria może zbliżyć Meg do Casey'a. Od początku ona wspierała Meg i Bena, podobnie jak rodzice jej i Meg. Marię lubię i życzę, by uporządkowała swoje życie i związała się z kimś wartościowym i zostawiła Meg i Bena w spokoju.
Fajnie widzieć szczęście Vanessy i Michaela.
Późniejsze rozmowy Annie z Caitlin też były dobre. Fajne było, jak pani Deschanel dusiła swoją macochę.
Nie widziałem jeszcze całego dzisiejszego odcinka. Widzę, że szykuje się konflikt między Sarą a Marią - chyba siostrze Meg chodzi o to, że Maria może zbliżyć Meg do Casey'a. Od początku ona wspierała Meg i Bena, podobnie jak rodzice jej i Meg. Marię lubię i życzę, by uporządkowała swoje życie i związała się z kimś wartościowym i zostawiła Meg i Bena w spokoju.
Fajnie widzieć szczęście Vanessy i Michaela.
Całkiem o tym zapomniałem !!!Dawidek pisze: Ciekawe, kim jest ta osoba, która podsłuchiwała Annie i Olivię w elektrowni. Mam wrażenie, że nie jest to osoba z obecnej obsady.
k:
Mareczek - faktycznie też zwróciłem uwagę na jej miny. Czasami sa jak w czołówce - zawodowego zabójcy
Absolutnie powinni zaktualizować czołówkę! Jestem wręcz oburzony, że jeszcze tego nie zrobili
A co do rodziców Meg, to ich ujęcia wyjątkowo mnie denerwują, bo to fragmenty wycięte z odcinków - dodatkowo dość nieudolnie, bo za ojcem Meg widać nawet tło (jego farmę), które nijak ma się do całej koncepcji tej słoneczno-plażowej czołówki 
- Adex-fan Brooke
To źle zrozumiałemDawidek pisze:Adex - Mareczek mnie już ubiegł, ale faktycznie chodziło mi o rozmowę Meg - która przyszła poinformować o swoim powrocie do pracy - z Annie. Podobają mi się ich wzajemne docinki.
Co do czołówki no to powinna być zaktualizowana, ale jeszcze nie jest.
Co do planu Virginii nie kapuje jednego, w jaki sposób ona chce wmówić Vanessie, że jest dłużej w ciąży? Przecież Vanessa i Tyus naćpali się przed wakacjami a Virginia na jesieni dopiero działała ze szprycą od indyka
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Zgodnie z propozycją Adexa uruchomiłem kolejną ankietę na temat rywalek w serialu. Do Waszych propozycji dodałem jeszcze jedną - konfrontacje między Annie i Caitlin. Możecie wybrać tylko jedną opcję, głosowanie potrwa tydzień. Zachęcam do licznego udziału w głosowaniu.
Co do samego serialu, faktycznie zmiana czołówki jest potrzebna, ale nikt nie powinien zniknąć z tej obecnej, nawet Hank i Joan. Powinno się dodać tę czwórkę, o której pisał mailo. Chyba w obecnej czołówce nie ma Carmen - która też się powinna znaleźć.
Co do samego serialu, faktycznie zmiana czołówki jest potrzebna, ale nikt nie powinien zniknąć z tej obecnej, nawet Hank i Joan. Powinno się dodać tę czwórkę, o której pisał mailo. Chyba w obecnej czołówce nie ma Carmen - która też się powinna znaleźć.
- Adex-fan Brooke
Jak wam się podobał odcinek ze świętem dziękczynienia? Wg mnie świetny bo pokazani wszyscy bohaterowie i nie było sztucznej sielanki bo wszędzie nadal toczyły się wątki. U Cummingsów kłótnia załagodzona przez anioła stróża Casey'a (dziwne, że jego mama nie przyjechała ani nie była wspomniana). U wesołej rodzinki w myślach różne wypowiedzi i znowu telefon szantażysty i u Michaela i Vanessy Virginia, Jimmy i Tyus
Zauważyłem, że CBS Drama nie daje w odcinkach czegoś z oryginału a mianowicie informacji pisemnej dla widzów! Na Rtl7 jak leciało w Polsce przed laty SB to było takie coś a tutaj kolejne wycięcie (jak ze scenami na wyspie, tylko tym razem z jeszcze mniejszym sensem). Mam na myśli takie coś jak uspokojenie widzów, że to nie ta sama szpryca do indyka
Czas 6.30 https://www.youtube.com/watch?v=AhrF8md577Q albo co kiedyś powinno być informacja, że wiemy, iż portret Bena (ten początkowo rysowano przez Marie) nie jest podobny do Bena.
(tego akurat nie mogę w tej chwili odszukać w jakim odcinku)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Przez pomyłkę skróciłem głosowanie w ankiecie z 7 do 1 dnia. Już przywróciłem tygodniowy czas na głosowanie. Można dalej głosować. jeszcze przez prawie 6 dni.
Maria nie jest żałosna. Fakty z przeszłości ją tak przytłoczyły, że straciła kontrolę nad sobą. Miała za dużo informacji w jednym momencie i jej umysł - także pod wpływem wspomnień - jakby się zamknął. Jeszcze do tego straciła przytomność. Dziewczyna sama się zapędziła w kozi róg, niecierpliwość i presja na przypomnienie sobie czegoś ją gubi.
Maria nie jest żałosna. Fakty z przeszłości ją tak przytłoczyły, że straciła kontrolę nad sobą. Miała za dużo informacji w jednym momencie i jej umysł - także pod wpływem wspomnień - jakby się zamknął. Jeszcze do tego straciła przytomność. Dziewczyna sama się zapędziła w kozi róg, niecierpliwość i presja na przypomnienie sobie czegoś ją gubi.
livi pisze:Maria jak zwykle nudna i żałosna.
Żałosna generalnie nie jest, ale za to strasznie irytująca, męcząca i nudna. Sceny z nią są dla mnie męczarnią, często są przydługie i identyczne. Maria wiecznie robi te same miny i mówi o tym, że nie chce robić problemów. W tej kwestii całkowicie popieram SaręDawidek pisze:Maria nie jest żałosna.
Bardzo mnie ciekawi, kto dzwoni do Caitlin i Annie. Obecnie to dla mnie najciekawsza tajemnica do rozwiązania i mam nadzieję, że uda mi się tego dowiedzieć jeszcze z tych odcinkach zakupionych przez CBS Drama
I mówcie co chcecie, ale wątek klejnotów mi się całkiem podoba. Oczywiście, że jest kompletnie nierealny i przesadzony, ale całe "Sunset Beach" takie jest, więc jakoś nie razi mnie póki co ta konwencja
Tak zgadza, się, że wątki są odrealnione ale jednak do tej pory można było wszystko logicznie wytłumaczyć. Np. wizje na Wyspie Terroru były spowodowane jakimiś środkami halucynogennymi, morderca Ben okazał się Derekiem itp. i to było ok. Ale takie typowe s-f w soap operach jednak mi nie odpowiada. To tak jak naszpikowane fantastyką Passions - niektórzy się zachwycali a inni nie.Mareczek pisze:[. Oczywiście, że jest kompletnie nierealny i przesadzony, ale całe "Sunset Beach" takie jest, więc jakoś nie razi mnie póki co ta konwencja
Ostatnio zmieniony 2015-11-28, 22:20 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.