Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

B@r pisze:No właśnie, niech ten ktoś da video. :mrgreen:
. :lol:
:mrgreen: Ciekawe kto się zlituje :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ireth, może ty?
Obrazek
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Ireth

B@r pisze:Ireth, może ty?
Obrazek
Jakbym umiała to czemu nie :roll: .Ale nie umiem no i nie mam tego odcinka nagranego :|
B@r,fajne emotki zapodajesz,trzeba znów zmolestować Olega żeby dodał nowe ikonki :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r

Ireth, kup tuner to Cię nauczę. Obrazek
Obrazek
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Ireth

B@r pisze:Ireth, kup tuner to Cię nauczę. Obrazek
Obrazek
Taaaa,tylko kup tuner :mrgreen: A ciekawe za co :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r

Polecam metodę grosik do grosika. Obrazek

Wreszcie na TVP nie jest już tajemnicą, że Taylor urodzi bliźniaczki. :serce:
krzysno

Post autor: krzysno »

Śmiać mi się chciało, gdy Ridge zapytał, do czego służy USG. Gdyby to było jakieś Zimbabwe to bym się nie zdziwił, ale bogate Stany? Tu Ridge wykazał się wyjątkową ignorancją. A kolacja rodziców narzeczonych była fajna. Szkoda tylko, że Macy najbardziej na tym cierpi. Żal mi jej, bo stara się być szczera i dobra dla wszystkich
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A więc jednak to Eva zagrała w B&B. No proszę kto by się spodziewał ,że Desperatka Gabrielle pojawi się w MNS. Kurcze chciałbym zobaczyć gdzie dokładnie zagrała we wczorańszym odcinku nie poznałem jej dopiero w napisach końcowych mignoł mi napis: Eva Longoria. I pomyślałem ... no nie!! Desperatka...? :serce:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

B@r pisze:Polecam metodę grosik do grosika. Obrazek

Wreszcie na TVP nie jest już tajemnicą, że Taylor urodzi bliźniaczki. :serce:
Własnie tak się wczoraj zastanawiałem, czy na tym forum jest osoba, która nie wiedziała wcześniej o bliźniaczkach :?:

Ten lekarz Taylor to tak mówił jak jakiś psychopata. Jak mozna tak straszyć pacjentów? Taylor o mło zawału nie dostała. :lol: to sztuczne stopniowanie napięcia w ogóle nie wyszło.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Abec pisze:
Wątek w restauracji taki sobie, nie wiem jak Forresterowie mogli myśleć, że utrzymają to w tajemnicy do pokazu.
To nie Forrester' owie trzymali coś w tajemnicy, tylko Adam i Sally.

Po wczorajszych odcinkach nienawidzę Stefy jeszcze bardziej. Już w piątek pokazała czym jest dla niej ta kolacja. Gdy przyszli Sally i Adam, Thorne, Macy i Eric wstali, tylko Steph arogancko nie podniosła tyłka! A wczoraj wkurzyło mnie, jak nazwała Sally zdzirą. Wkurzyła mnie też Macy. Ona nie broniła rodziców. Oczywiście może sobie mieć im ten numer z pokazem za złe, ale, gdy Forrester' owie wyzywają jej rodziców, powinna ich bronić. Ona zachowała się tak jakby już była jedną z Forrester' ów i zgadzała się z tym co oni na tej kolacji mówili. Wychodzi na to, że Macy wstydzi się rodziny, że nosi w sobie tłumiony żal do rodziców.
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

Brooklyn pisze:
Abec pisze:
Wątek w restauracji taki sobie, nie wiem jak Forresterowie mogli myśleć, że utrzymają to w tajemnicy do pokazu.
To nie Forrester' owie trzymali coś w tajemnicy, tylko Adam i Sally.

Po wczorajszych odcinkach nienawidzę Stefy jeszcze bardziej. Już w piątek pokazała czym jest dla niej ta kolacja. Gdy przyszli Sally i Adam, Thorne, Macy i Eric wstali, tylko Steph arogancko nie podniosła tyłka! A wczoraj wkurzyło mnie, jak nazwała Sally zdzirą. Wkurzyła mnie też Macy. Ona nie broniła rodziców. Oczywiście może sobie mieć im ten numer z pokazem za złe, ale, gdy Forrester' owie wyzywają jej rodziców, powinna ich bronić. Ona zachowała się tak jakby już była jedną z Forrester' ów i zgadzała się z tym co oni na tej kolacji mówili. Wychodzi na to, że Macy wstydzi się rodziny, że nosi w sobie tłumiony żal do rodziców.
Si!! ::jezyk:: D(p)upa jej urosla i teraz trudno jej ja podniesc!! ::krzyw:: ::krzyw:: a co do nazwy to ona jej pojechala na *B*I*T*C*h ale to niby to samo ::loll:: ach jak ja "kocham" tego kolesia co jest lektorem ::loll:: to jego tłumaczenie :mrgreen: zawsze do korekty ::krzyw::
Abec

Post autor: Abec »

Co do Macy, to możliwe, że jakoś podświadomie wyczuwa, że jej szanse o Thorna (z którym bardzo chce być) maleją.

BTW: Istotnie, pomyliłem się wcześniej.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Nowa czołówka ,fantasyczna ::krzyw:: cudowne 3 nowe zdjecia Amber

i dzisiaj podabała mi się Taylor Clarke Sallly Darla Thorne Macy Brooke i ................ ::chytry:: Megan
podsumowując fantastyczne odcinki
i kłotnia Brooke Macy ,marzenie :D
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

tkk sally=) pisze:Nowa czołówka ,fantasyczna ::krzyw:: cudowne 3 nowe zdjecia Amber

i dzisiaj podabała mi się Taylor Clarke Sallly Darla Thorne Macy Brooke i ................ ::chytry:: Megan
podsumowując fantastyczne odcinki
i kłotnia Brooke Macy ,marzenie :D
Oba dzisiejsze odcinki były super. 8)
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

nom nie ma to jak Cat fight!! :mrgreen: ::jezyk::
Zablokowany