Samo Życie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

B@r!!!
MUszę wiedzieć.Muszę bo nie wytrzymam no.
[shadow=red]Czy Łukasz będzie kiedyś z Agnieszką?Czy coś szykują między nimi????[/shadow]
No i kiedy zagrasz?Czekam niecierpliwie.
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Dzięki za wytłumaczenie BAR(British American Racing) :wink: Niezły z niego desperat:)Może jeszcze kiedy indziej obejrzę jakiś fragment tego serialu gdy będę przełączał programy :mrgreen:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

B@r, co się dzieje z emisją SŻ w czwartki i piątki? Może przeniosą na inną godzinę, czy zostaną tylko 3 odcinki tygodniowo?
Jestem wściekła :mrgreen:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

zostaną 3 :wink: a w wakacje najprawdopodobniej będą 2 ,mam nadzieję ,że po wakacjach wrócą do piątki
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tzn. ,że w wakacje emitowane będą 3 odcinki BM??
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Samo Życie i Pierwsza Miłość w wakacje są emitowane 2 odc. a będziesz moja pewnie 1
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Boldfanka

B@r, zupełnie oszalałam na punkcie tego serialu :serce:
Nic mi nie przechodzi, czekam z niecierpliwością na każdy odcinek, Bogu dziękuję, że nie czytam spoilerów. Kiedyś to samo miałam z Modą zanim się z wami nie zadałam (spoilery).
Ciekawe rzeczy teraz się dzieją w S.Ż. Bardzo nie lubię takiego Łukasza. Szczególnie jak się dobierał do Dony. Jak myślisz czy naprawdę miał na nią ochotę czy tylko chciał ją obrazić i zranić?
To jest wspaniały serial i najmądrzejszy (jaki kiedykolwiek oglądałam) z polskich i zagranicznych. Mają chyba świetnych konsultantów z różnych dziedzin albo ci autorzy są tacy genialni :!: :idea:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Boldfanko, :serce:

Ja myślę, że to był taki gest bezsilności. Łukasz zawsze w trudnych sytuacjach zwracał się do Dony, szukał u niej ukojenia. Jak dowiedział się, że Paweł nie źyje przytulił się do Dony w identyczny sposób. :serce: Dona jest dla niego jak matka i przyjaciółka.
Może chciał samego siebie sponiewierać?
Ciekawi mnie z kolei, czy zauważyłaś dzisiaj błysk w oku Łukasza na zobaczenie Agnieszki? ::jezyk::
U Agnieszki z kolei jak zapytała Kingę czy Ł jest z Beatą, wyczułem nutkę zazdrości o Łukasza! :shock: 8)
I zapowiedź mnie tylko utwierdziła!
Kto nie widział dzisiaj odcinka to powiem co było w zapowiedzi: Agnieszka wyznała Reni, że Łukasz jest najbardziej fascynującym mężczyzną jakiego zna, i dodała,że na pewno nie pod względem jego dziwności! 8)

I aresztowali dzisiaj Kacpra Szpunara!
Ach, kocham SŻ! :serce: :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Boldfanka

Ach B@r, ja też kocham S.Ż. Ale się porobiło!!! Dzisiaj oglądałam w wypiekach!
Nie mogę się doczekać następnych odcinków :!:
To jest cudo, a nie serial. Dawno już mnie nic tak nie podniecało - adrenalinka płynie w żyłach
jak szalona :roll:
:shock:
Awatar użytkownika
B@r

Ale przez Mundial nie będzie SŻ w ogóle w najbliższych dniach. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Boldfanka

B@r pisze:Ale przez Mundial nie będzie SŻ w ogóle w najbliższych dniach. ::kwasny::
Nie przetrzymam tego :mrgreen: Może zacznę chociaż regularnie oglądać MNS, bo tam też coś się zaczęło ruszać :roll:
Awatar użytkownika
Ireth

Boldfanka pisze:
B@r pisze:Ale przez Mundial nie będzie SŻ w ogóle w najbliższych dniach. ::kwasny::
Nie przetrzymam tego :mrgreen: Może zacznę chociaż regularnie oglądać MNS, bo tam też coś się zaczęło ruszać :roll:
Boldfanko!Porzuć smęty tvpowskie i emocjonuj się z nami aktualnymi odcinkami MNS z USA!Tam się dopiero dzieje :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r

Boldfanka pisze: Nie przetrzymam tego :mrgreen: Może zacznę chociaż regularnie oglądać MNS, bo tam też coś się zaczęło ruszać :roll:
Ach, w brzuchu Taylor się rusza! :serce:

A cieszy Cię Boldfanko, powrót Agnieszki? ::chytry::
Awatar użytkownika
Boldfanka

Ireth, nie chce mi się ściągać, nie mam czasu, poza tym nie lubię oglądać w komputerze - za mały komfort mimo, ze mam lcd 17. Jestem rozpuszczona :wink:
Ale najważniejsze, że poza S.Ż. i MNS na TVP na nic więcej nie mam czasu. Oczywiście forum też ważne i zabiera czas jak cholera.
8)

[ Dodano: 2006-05-30, 00:33 ]
Cieszy mnie, że Agnieszka ładnie wygląda ::ok::
Czuję 6-tym zmysłem, że wreszcie połączą się z Łukaszem. Ale nie waż się o tym informować jeżeli wiesz B@r:evil: :twisted:
Awatar użytkownika
Ireth

Boldfanka pisze:Ireth, nie chce mi się ściągać, nie mam czasu, poza tym nie lubię oglądać w komputerze - za mały komfort mimo, ze mam lcd 17. Jestem rozpuszczona :wink:
Ale najważniejsze, że poza S.Ż. i MNS na TVP na nic więcej nie mam czasu. Oczywiście forum też ważne i zabiera czas jak cholera.
8)
Boldfanko-namawiałam cię do ściągania w czasach "upadku" naszej ulubienicy.Ale to co mogłabyś zobaczyć teraz to już miód,sam miód :serce: .Wiwi dała chyba krótkie video,polecam naprawde :mrgreen: Widok który jest piękny nawet na ekranie monitora :twisted:
ODPOWIEDZ