Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Co myślicie o kolejnym konflikcie Sary tym razem z Carmen? :roll: Faktycznie Sara jest stworzona na przeciwieństwo Meg, że ciągle wychodzi na tą złą. Pewnie teraz jak zobaczyła Bena i Marię razem, to Meg jej nie uwierzy, bo wcześniej miały kłótnie. Sprawdziła się przepowiednia, że Maria przypomni sobie coś w ciągu tygodnia. Dzisiaj nastąpił przełom i mam nadzieje, że coś więcej się wyjaśni.
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Mareczek pisze:Dlaczego Annie się nie postarzała, skoro nosiła naszyjnik z przeklętymi rubinami? :P
.
Oglądając SB pierwszy raz też się zdziwiłam czemu nie tylko Annie, ale również Olivia i Gregory nie postarzeli się. Z Caitlin i Colem też dziwne.
Nie pamiętam czy Annie dotykała klejnoty jak dostała naszyjnik i nosiła go na Halloween, ale nie wszystko musieli pokazywać żeby się domyślić, że dotykała sobie te klejnoty. Olivia dotykała chyba szmaragdów, bo kiedyś jak Cole ich szukał w jej domu, to przesypywała je z ręki do ręki. Może w naszyjniku nie dotknęła jak jej AJ pokazał i na Halloween jak oddawała go chyba Gregoremu.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Być może te klejnoty nie traktowały wszystkich równo. Niewykluczone, że kluczowy był tutaj ten szmaragd, który wywoływał największe spustoszenie w porównaniu z innymi egzemplarzami.

Na tę chwilę najciekawsze są intrygi Gregory'ego, by męczyć Annie i Caitlin. Ciekawe, co ten facet jeszcze wymyśli. Dobrze zapowiada się także Maria - jak ona psychicznie zareaguje na odkrywanie swojej przeszłości, wydaje mi się, że przypomni sobie więcej faktów z przeszłości i może przeżyć jeszcze jakiś szok. Pytanie kolejne jest takie - jak po tym wszystkim ułożą się jej relacje z Benem i Meg.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jutro 500 odcinek kończący sezon 2 i kończący emisję w CBS Drama :( Koniecznie oglądajcie bo zakończenie może was zaskoczyć i zachęcić aby kontynuować na Youtube (linki na odcinki będą się pojawiać od poniedziałku do piątku po jednym dziennie) od 4 stycznia 2016 tutaj https://www.facebook.com/sunsetbeachpoland/?fref=ts
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
perelkadg

Post autor: perelkadg »

http://chomikuj.pl/sunset_beach Na tym chomiku jest pełno filmików z serialu oraz 5 ostatnich odcinków po polsku :)
Dawidek
Administrator

Widziałem gdzieś w necie, że sezon drugi (o ile można tu mówić o sezonach), kończy się na odcinku 502. Ale to nie ma znaczenia.

Jeszcze jedno uzupełnienie do ramówki stacji CBS Drama. Jutrzejszy odcinek będzie bez powtórki, więc oglądajcie bądź nagrywajcie, bo na ponowną emisję raczej nie ma szans. W nocy z soboty na niedzielę będzie n-ta powtórka "Dynastii". Więcej pod tym linkiem: http://www.cbsdrama.tv/tv_guide.php .
Awatar użytkownika
mailo

I oczywiście sezon skończył sie bardzo ciekawie sceną akcji:) Moim zdaniem Maria po tym upadku powinna sobie wszystko przypomnieć - tzn po uderzeniu doznaje olśnienia. Byłby to oczywiście cios dla Meg, ale nie przedłużali by już tej terapii Marii w nieskończoność. Wiadomo było, ze pod kartą Carmen będzie ksiądz, chyba do tej pory wszystkie jej wróżby i przeczucia się sprawdzały. Sara i Casey oddalili się od siebie zanim ich związek się rozwinął na dobre.

Teraz czekam z wami do 4 stycznia, żeby śledzić na bieżąco. Mam nadzieję, że nadal będziecie komentować, także spoilerowcy bo to chyba jest najlepsze w tym oglądaniu:) Nie sądzę, żeby z angielskim były aż takie problemy, że ktoś kompletnie nie zrozumie całego wątku. Zawsze wiele rzeczy jest w serialu powtarzane, wspominane, omawiane z innymi postaciami, szczególnie ważne kwestie.
Jakbym miał dzisiaj wszystko przerwać to bym chyba nie wytrzymał z ciekawości - Gregory jako szantażysta, Vanessa w ciąży nie wiadomo z kim, trójkąty Gaby/Ricardo/Antonio, Maria/Ben/Meg Emily/Sean/Amy Na pewno jeszcze wiele się wydarzy.
Dawidek
Administrator

Mam trzy strony, gdzie znalazłem opisy odcinków. Są one dość pobieżne, ale moga się wzajemnie uzupełniać. Swoje dołoży tez autor facebookowego profilu, jakby co, to zadam dokładniejsze pytania. :wink:

Co do odcinków - dzisiejszy wypadek, to był skutek tego, że w Meg od dłuższego czasu wzbierały negatywne uczucia i teraz znalazły swoje ujście. Ofiarą została Maria, która spadła ze schodów, które są często wykorzystywanym motywem w soap operach.
Chyba Carmen wie, kim jest ten rywal Ricarda. Antonio tak się zachowywał, że nieświadomie zdradził matce, że to on. Jeśli Carmen jest kumata, to się domyśli.
Casey ma rację - on i Sara nie powinni się wtrącać w życie Meg i Bena. Ta dzisiejsza awantura, to też efekt rozmowy Meg z siostrą. Sara była detonatorem, tego co się stało.
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Dawidek Sara będzie się wtrącać, bo Casey ciągle praktycznie całą uwagę poświęca Meg. Niech sam przestanie się wtrącać i ciągle pocieszać Meg. Wiem, że jest jej najlepszym przyjacielem, ale jak chce żeby Sara się nie wtrącała, to sam też niech przestanie nadstawiać Meg ramię do wypłakiwania się. Oczywiste jest, że Sara będzie zazdrosna jak Casey będzie się zachowywał jak do tej pory.
Awatar użytkownika
mailo

No bo to trochę takie błędne koło- Casey zbiż się do meg bo denerwuje go, że Sara źle traktuje Marię.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

https://www.youtube.com/watch?v=qDl_L2XR334 No to zaczynamy kontynuowanie oglądania Sunset Beach! Odcinek 501 już na profilu! Jutro będzie kolejny! Najbardziej w 501 rozśmieszyło mnie jak Annie powiedziała teraz jestem słodsza niż Meg, mając na sobie... No i ta jej wcześniejsza wyobraźnia... :lol: Zobaczcie odcinek abyśmy mogli nada tu kontynuować :)
Mam tylko pytanie czy mam zaznaczać komentowanie na biało?! czy robimy jak z Modą na sukces na Playerze, że po premierze na profilu możemy normalnie omawiać?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Nie widzę sensu, by zaznaczać opisy czy komentarze na biało, jako spoilery. Można śmiało komentować.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Szczegółowy opis 502 odcinka od popołudnia jest już na polskim profilu serialu :arrow: https://www.facebook.com/sunsetbeachpol ... 6744212129

Jak tam, oglądacie? Sceny Annie w bikini z bitej śmietany były komiczne, szczególnie te, w których próbowała zbyć Gregory'ego. Albo ta, gdy po przeczytaniu liściku od szantażysty szybko zasłaniała okna :lol: Francesca też się wyrabia w intrygowaniu! Ciekawe kto jutro wybroni Caitlin, która na pewno nie zdąży się wygadać. Żałuję, że Francesce nie udało jej się spoliczkować AJ'a ::jezyk::

Sceny z Marią i Benem nudne, ale po nich to się akurat niczego nie spodziewam. O wiele więcej emocji było na korytarzu. Carmen się ostatnio bardzo agresywna zrobiła, najpierw karciła Sarę, teraz Meg :)
Dawidek
Administrator

Mam dodatkowe pytania dotyczące 501 odcinka, który obejrzałem przed chwilą:

1. Jak Francesca uzasadniła AJ'owi, że nie opuściła miasteczka? Co to była za kartka, którą najpierw dał jej Deschanel, potem był chyba czek. I po co Cole przyszedł do ojca?
2. Domyślam się, że Casey i Sara pokłócili się o Meg i Marię. Czy on jej powiedział o rozmowie z Meg? Chyba nie udało jej się jakoś do końca wiarygodnie wytłumaczyć, bo on wyszedł.
3. O co dokładniej chodziło w wizji Annie, jak stanęła przed lustrem na początku odcinka?

Najlepsza była Annie jako superbohaterka i w śmietance. :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dawidek pisze:Mam dodatkowe pytania dotyczące 501 odcinka, który obejrzałem przed chwilą:

1. Jak Francesca uzasadniła AJ'owi, że nie opuściła miasteczka? Co to była za kartka, którą najpierw dał jej Deschanel, potem był chyba czek. I po co Cole przyszedł do ojca?
2. Domyślam się, że Casey i Sara pokłócili się o Meg i Marię. Czy on jej powiedział o rozmowie z Meg? Chyba nie udało jej się jakoś do końca wiarygodnie wytłumaczyć, bo on wyszedł.
3. O co dokładniej chodziło w wizji Annie, jak stanęła przed lustrem na początku odcinka?

Najlepsza była Annie jako superbohaterka i w śmietance. :zeby:
1. Tak AJ dał jej czek, Cole przyszedł bo mieli omawiać jego nową pracę.
2. Chyba nie powiedział?
3. Annie miała wizję siebie w stroju więziennym z kajdankami i się przeraziła.
ODPOWIEDZ