Sunset Beach
Dawno nie pisałam, bo nie oglądałam na bieżąco SB, ale już jestem przy 514 odcinku. Sceny z Annie i Gregorym jak ten dowiedział się o romansie Olivia i Cola były fajne. Gregory był mega wściekły.
Szkoda, że Sara zaczyna trzymać z Timem, bo jak się Casey dowie, to znowu się wkurzy.
Fajnie, że Michael zna prawdę o dziecku Vanessy, bo coś się u nich dzieje ciekawego.
Gabi też fajnie się rzuciła na Antonia i pocałowała go. Już wiedzą, że coś między nimi jest.
Maria jak zwykle wkurzająca.
Szkoda, że Sara zaczyna trzymać z Timem, bo jak się Casey dowie, to znowu się wkurzy.
Fajnie, że Michael zna prawdę o dziecku Vanessy, bo coś się u nich dzieje ciekawego.
Gabi też fajnie się rzuciła na Antonia i pocałowała go. Już wiedzą, że coś między nimi jest.
Maria jak zwykle wkurzająca.
-
Annie Douglas
Virginia próbowała przekonać Dr Green'a by wywołał przedwczesny poród tak by Vanessa myślała, że rodzi w dziewiątym miesiącu podczas gdy w rzeczywistości ciąża trwałaby półtora miesiąca krócej. Ginegolog powiedział jej, że nie da się tego wykonać bezpiecznie. Virginia doszła do wniosku, że jeżeli wcześniak umrze przy porodzie Vanessa i Michael znów się do siebie zbliżą zatem jej szalony plan nie wchodzi w grę. Kazała wymyśleć lekarzowi inny sposób by przekonać Vanessę, że ojcem jest Tuys. Dr Green powiedział, że nic nie da się zrobić a ona nie może okłamywać tych ludzi w nieskończoność. Virginia zaczęła przerzucać na Dr Greena odpowiedzialność opracowania planu. W ostatniej scenie mówi, że jakoś będą musieli wytłumaczyć Vanessie tą extra długą ciążę bo przecież musi myśleć, że dziecko zostało poczęte w apartamencie Tuys'aDawidek pisze:To akurat wiem, że się darła, pytałem, co ona dokładniej gadała.Adex-fan Brooke pisze:Michael słyszał wtedy jak Virginia drze się na lekarza
Kiedy Michael zjawia się pod gabinetem, słyszy jak Virginia grozi lekarzowi.
V: W przeciwnym razie stracisz wszystko, zaczynając od reputacji. Zanim się zorientujesz będziesz praktykował w więzieniu.
M: Virginia?
Dr G: Chcę to jak najszybciej zakończyć. Im szybciej tym lepiej.
V: Idę do pracy. Będziemy w kontakcie.
- Adex-fan Brooke
Dawno nie było tu ankiet, proponuję np. taką z pytaniem kogo byś wolał jako ojca Traya? Cole'a? czy Gregory'ego? albo czy Sara ma słuszne obawy, że Casey może być z Meg? lub Czy Antonio powinien wyjechać?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ankiety tego typu to bym odradzał, bo jak mają odpowiedzieć spoilerowcy skoro znają prawdę?:) A Więcej ich chyba tutaj niż niespoilerowcow. Do tej pory były raczej nie związane z konkretnymi wydarzeniami, w sensie "jak myślisz , co się stanie..."Adex-fan Brooke pisze:Dawno nie było tu ankiet, proponuję np. taką z pytaniem kogo byś wolał jako ojca Traya? Cole'a? czy Gregory'ego? albo czy Sara ma słuszne obawy, że Casey może być z Meg? lub Czy Antonio powinien wyjechać?
- Adex-fan Brooke
No to chociaż niech niespoilerowcy mi odpowiedzą na te pytania
bo mnie ciekawi co byście chcieli w tych wątkach 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Co do ankiety, jeszcze pomyślę. Cały czas przymierzam się do ankiety podsumowującej drugi sezon - podobnej do tej, która była rok temu. Muszę spokojnie usiąść i przypomnieć sobie wszystkie wątki i je spisać, ale pamiętam o tej sprawie. Jak będzie gotowe, to ją uruchomię.
Annie, bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Wygląda na to, że Michael sporo słyszał i podejrzewam, że teraz Virginia nie będzie miała już tak łatwo. Jej plan może się posypać, jak chłopak zacznie drążyć.
A, z tego co piszesz Annie - on słyszał sporo.
Jestem na etapie 517 odcinka i mam dwa pytania. Pierwsze - o rozmowę Bena z Marią, podejrzewam, że było to nawiązanie do jej wcześniejszej rozmowy z Meg. Dobrze mi się wydaje? I druga kwestia: o co - pod koniec odcinka - pokłócili się Annie i Gregory?

Annie, bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Wygląda na to, że Michael sporo słyszał i podejrzewam, że teraz Virginia nie będzie miała już tak łatwo. Jej plan może się posypać, jak chłopak zacznie drążyć.
Jestem na etapie 517 odcinka i mam dwa pytania. Pierwsze - o rozmowę Bena z Marią, podejrzewam, że było to nawiązanie do jej wcześniejszej rozmowy z Meg. Dobrze mi się wydaje? I druga kwestia: o co - pod koniec odcinka - pokłócili się Annie i Gregory?
Skąd taka informacja? Jeśli to prawda, to cieszy mnie to, ale nie planuję ponownie oglądać serialu. Gdyby to była emisja od 501 odcinka, to nagrywarka rozgrzewałaby się do czerwoności.Nick pisze:Od 18 lutego o 6:00 rano w CBS Drama będzie powtórka serialu po 2 odcinki dziennie.
-
Annie Douglas
517, ostatnia scena Annie & Gregory
A: Gregory, nie wiedziałam że wróciłeś do domu
G: Z pewnością nie oczekiwałaś, że powiem: Witaj kochanie!
A: Czy tak już będzie między nami do końca?
G: Tak długo jak będę w stanie cię tolerować.
A: Nie muszę tego słuchać.
G: A co zrobisz? Odejdziesz?
A: Mogłabym
G: Naprawdę? Beze mnie jesteś nikim.
A: Jeżeli wolisz żyć beze mnie to po co się torturujesz?
G: Dopóki mieszkasz pod moim dachem, mam cię na oku.
A: Wiesz, że to twoja wina. Gdybyś nie planował wykraść dziecka Caitlin, nigdy nie musiałabym zabierać dziecka Olivii.
G: Poniosłem już za to odpowiedzialność. Czy ty zamierzasz odpowiedzieć za swoje przewinienie?
A: Byłbyś w stanie mi wybaczyć tak jak wybaczyłeś sobie?
G: Nie! Co chcesz żebym zrobił, Annie? Wrócił do ciebie, powiedział że znów cię kocham? To się nie stanie nigdy. Za ten rodzaj zdrady nie ma przebaczenia.
A: Dlaczego na mnie odreagowujesz całą złość? Co z Olivią i Cole'm, ha? Oni to wszystko zaczęli zdradzając wszystkich, nie ja. Lepiej pomyśl kto powinien zapłacić za wszystko. (Annie wychodzi)
G: Nie martw się Annie. Już o tym pomyślałem
Ben & Maria
B: Maria, kiedy byłem na zewnątrz co zaszło między tobą a Meg?
M: Rozmawialiśmy... o tobie.
B: Co mówiłyście?
M: Że obie cię kochamy ale tylko jedna z nas może z tobą być.
A: Gregory, nie wiedziałam że wróciłeś do domu
G: Z pewnością nie oczekiwałaś, że powiem: Witaj kochanie!
A: Czy tak już będzie między nami do końca?
G: Tak długo jak będę w stanie cię tolerować.
A: Nie muszę tego słuchać.
G: A co zrobisz? Odejdziesz?
A: Mogłabym
G: Naprawdę? Beze mnie jesteś nikim.
A: Jeżeli wolisz żyć beze mnie to po co się torturujesz?
G: Dopóki mieszkasz pod moim dachem, mam cię na oku.
A: Wiesz, że to twoja wina. Gdybyś nie planował wykraść dziecka Caitlin, nigdy nie musiałabym zabierać dziecka Olivii.
G: Poniosłem już za to odpowiedzialność. Czy ty zamierzasz odpowiedzieć za swoje przewinienie?
A: Byłbyś w stanie mi wybaczyć tak jak wybaczyłeś sobie?
G: Nie! Co chcesz żebym zrobił, Annie? Wrócił do ciebie, powiedział że znów cię kocham? To się nie stanie nigdy. Za ten rodzaj zdrady nie ma przebaczenia.
A: Dlaczego na mnie odreagowujesz całą złość? Co z Olivią i Cole'm, ha? Oni to wszystko zaczęli zdradzając wszystkich, nie ja. Lepiej pomyśl kto powinien zapłacić za wszystko. (Annie wychodzi)
G: Nie martw się Annie. Już o tym pomyślałem
Ben & Maria
B: Maria, kiedy byłem na zewnątrz co zaszło między tobą a Meg?
M: Rozmawialiśmy... o tobie.
B: Co mówiłyście?
M: Że obie cię kochamy ale tylko jedna z nas może z tobą być.
- Adex-fan Brooke
Odpowiedzcie mi na moje pytania bo mnie to ciekawi co sądzicie
Przypominam:
kogo byś wolał jako ojca Traya? Cole'a? czy Gregory'ego? albo czy Sara ma słuszne obawy, że Casey może być z Meg? lub Czy Antonio powinien wyjechać?
Przypominam:
kogo byś wolał jako ojca Traya? Cole'a? czy Gregory'ego? albo czy Sara ma słuszne obawy, że Casey może być z Meg? lub Czy Antonio powinien wyjechać?
Adexie
1) Wolałbym, żeby ojcem Trey'a był Cole. To daje wiecej ciekawych możliwości. Jeśli dajmy na to, ktoś wyjawi Deschanelowi, że Caitlin wzięła cudze dziecko, to on zrobi badania i co? Wyjdzie, że dziecko jest jednak jego. A skoro jego, to pewnie również Caitlin i małżeństwo przetrwa, ku wściekłości Gregory'ego
2) Sara może mieć słuszne obawy, bo Casey to najchętnie każdego by uszczęśliwił. A zwłaszcza Meg, do której przecież od początku czuł mięte. Nie mniej jednak wątpię, aby Casey był w stanie tak potraktować Sarę.
3) Nie powinien, bo wątek potencjalnego romansu z księdzem jest ciekawy i kontrowersyjny.
1) Wolałbym, żeby ojcem Trey'a był Cole. To daje wiecej ciekawych możliwości. Jeśli dajmy na to, ktoś wyjawi Deschanelowi, że Caitlin wzięła cudze dziecko, to on zrobi badania i co? Wyjdzie, że dziecko jest jednak jego. A skoro jego, to pewnie również Caitlin i małżeństwo przetrwa, ku wściekłości Gregory'ego
2) Sara może mieć słuszne obawy, bo Casey to najchętnie każdego by uszczęśliwił. A zwłaszcza Meg, do której przecież od początku czuł mięte. Nie mniej jednak wątpię, aby Casey był w stanie tak potraktować Sarę.
3) Nie powinien, bo wątek potencjalnego romansu z księdzem jest ciekawy i kontrowersyjny.
-
Dawidek
- Administrator
Annie Douglas, dziękuję.
Mam pytania dotyczące odcinka 519 (wystarczą po dwa zdania).
1. Ile i co Caitlin usłyszała podczas rozmowy telefonicznej Gregory'ego? Domyślam się, że dzwonił do laboratorium, ale córka mu przerwała. Pewnie o czymś potem rozmawiali.
2. W jakiej sprawie przyszła Caitlin do Bette?
3. O czym rozmawiali Gabi i AJ? Potem zjawił się pracownik Deschanela, chyba przedstawił im swoją żonę(?).
Adex, odpowiadam na Twoje pytania:
Wolę by ojcem Trey'a by Cole. Gregory wg mnie tylko zdemoralizuje chłopca.
Obawy Sary mogą być słuszne, ale kibicuję parze Sara - Casey. Na moje oko mężczyzna traktuje Meg jak przyjaciółkę.
A co do Antonia - nie powinien wyjeżdżać. Wątek rywalizacji braterskiej jest ciekawy. Smaczku sprawie dodaje fakt, że Antonio to ksiądz.
Mam pytania dotyczące odcinka 519 (wystarczą po dwa zdania).
1. Ile i co Caitlin usłyszała podczas rozmowy telefonicznej Gregory'ego? Domyślam się, że dzwonił do laboratorium, ale córka mu przerwała. Pewnie o czymś potem rozmawiali.
2. W jakiej sprawie przyszła Caitlin do Bette?
3. O czym rozmawiali Gabi i AJ? Potem zjawił się pracownik Deschanela, chyba przedstawił im swoją żonę(?).
Adex, odpowiadam na Twoje pytania:
Wolę by ojcem Trey'a by Cole. Gregory wg mnie tylko zdemoralizuje chłopca.
Obawy Sary mogą być słuszne, ale kibicuję parze Sara - Casey. Na moje oko mężczyzna traktuje Meg jak przyjaciółkę.
A co do Antonia - nie powinien wyjeżdżać. Wątek rywalizacji braterskiej jest ciekawy. Smaczku sprawie dodaje fakt, że Antonio to ksiądz.
-
Annie Douglas
1 Gregory umówił się na rozmowę z lekarzem w celu opracowania planu dotyczącego Trey'a. Zastrzegł, że jego rodzina nie może się o niczym dowiedzieć. Caitlin usłyszała ostatnie zdanie i pomyślała, że ojciec ukrywa przed nimi jakąś chorobę.
2 Caitlin umówiła się tam z Gregory'm. Wspomniała Bette o swoich wątpliwościach dotyczących Franceski, która może zagrozić jej szczęściu. Kiedy przyszedł Gregory kazał Bette wrócić do pracy.
3 A.J chwalił doświadczenie i referencje Gabi. Ona podjęła pracę w jego biurze jako asystentka choć w zasadzie pracuje tam by wykryć malwersacje, których dokonuje jeden z pracowników. Mężczyzna i jego żona rozmawiali o Gabi. Ona dowiedziała się, że Martinez nie jest policjantką ale spotyka się z Ricardo. To dało jej mężowi do myślenia. Oboje zaczęli się zastanawiać czy Gabi nie została zatrudniona przez ich szefa jako wtyczka.
2 Caitlin umówiła się tam z Gregory'm. Wspomniała Bette o swoich wątpliwościach dotyczących Franceski, która może zagrozić jej szczęściu. Kiedy przyszedł Gregory kazał Bette wrócić do pracy.
3 A.J chwalił doświadczenie i referencje Gabi. Ona podjęła pracę w jego biurze jako asystentka choć w zasadzie pracuje tam by wykryć malwersacje, których dokonuje jeden z pracowników. Mężczyzna i jego żona rozmawiali o Gabi. Ona dowiedziała się, że Martinez nie jest policjantką ale spotyka się z Ricardo. To dało jej mężowi do myślenia. Oboje zaczęli się zastanawiać czy Gabi nie została zatrudniona przez ich szefa jako wtyczka.