Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

livi pisze:Wyszło, że Maria nie przespała się z nim??? Ben ich przyłapał, ale do niczego nie doszło?
Tak, Maria się z nim nie kochała wtedy więc Maria nie mogła urodzić dziecka Dereka po tej nocy, przypominam też, że Maria straciła pamięć po wypadku samochodowym w Sunset Beach a nie po akcji na oceanie... po prostu jednak nie pamięta co się działo przez te 5 lat do czasu wypadku samochodowego. Tak więc tajemnica Marii nadal się rozwija :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

livi pisze:Ja pamiętam, że Ben zobaczył ich w łóżku, ale czy to był początek, czy już po, to tego nie wiem :)
Tego nie wiedzą nawet najstarsi górale :lol: Moim zdaniem do czegoś doszło no bo leżeli razem rozebrani w łóżku, więc co mogli robić? Grać w szachy? No ale Adex zna spoilery więc trzeba mu zaufać. Najlepiej jakby ktoś odnalazł video i każdy się wypowie dlaczego sądzi, że byli dopiero "przed" a nie "po" ;)
Adex-fan Brooke pisze:
livi pisze:Wyszło, że Maria nie przespała się z nim??? Ben ich przyłapał, ale do niczego nie doszło?
po prostu jednak nie pamięta co się działo przez te 5 lat do czasu wypadku samochodowego. Tak więc tajemnica Marii nadal się rozwija :)
No Tess mniej więcej powiedziała co się działo, że mieszkały razem a maria pracowała w galerii sztuki, chyba że znowu coś sugerujesz, że Tess kłamie?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A co jeśli Sara miałaby rację, że Maria kłamie od początku pojawienia się? :lol: Nie no w to trudno by wam było uwierzyć, ale ten serial lubi szokować :twisted: Było mówione w polskich odcinkach, że Maria jednak nie przespała się z Derekiem a Meg tak! Wszystkie sekrety wesołej rodzinki już wypłynęły, poza jednym, że wyniki na ojcostwo i tak są pomieszane i nawet Annie nie zna prawdy, ale myśli, że Cole jest ojcem no i wielka tajemnica kto strzelił do Francescki :) Chociaż ona powiedziała, że to Gabi, rozczarowani, że już zdradziła kto? :P Czy może nie wierzycie na tym etapie? :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Adex-fan Brooke pisze: Było mówione w polskich odcinkach, że Maria jednak nie przespała się z Derekiem a Meg tak! P
A kiedy to było mówione? ::chytry:: Ja podobnie jak Dawidek też miałem myśli, że to dziecko Dereka, co by było dosyć ciekawy zabiegiem gdyby wydało się później. nie sądzę, żeby tess wszytko ukartowała, bo jednak ciężko by jej było nakłonić takie małe dziecko do kłamstwa, dzieci są ogólnie zbyt szczere chyba i gdyby udawało to od razu by się wszyscy skapnęli.
Francesca zbyt szybko wg mnie wskazała kto strzelał zwłaszcza że wątek postrzelenia Dale'a ciągnął się tygodniami.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Derek się z tego nabijał przed Benem o ile pamiętam.
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Ja właśnie kojarze, że wyszło na jaw, iż Maria nie przespała się z Derekiem. Ale fajnie by było gdyby wyszło, że to dziecko Marii i Dereka.
Gregory jeszcze ma sekrety, bo naiwna Caitlin do dzisiaj nie wiem, że to on ją szantażował. Ale by bylo gdyby prawda wyszła na jaw. Ciekawe czy by wybaczyła ojcu.
Francesca powiedziała do Ricarda "Antonio", ale przecież mogła wzywać księdza wtedy, na ostatnie rozgrzeszenie.
Awatar użytkownika
mailo

Adex-fan Brooke pisze:Derek się z tego nabijał przed Benem o ile pamiętam.
A jemu to akurat można wierzyć;) Już nie takie zwroty akcji bywały w ssb.
livi pisze: Francesca powiedziała do Ricarda "Antonio", ale przecież mogła wzywać księdza wtedy, na ostatnie rozgrzeszenie.
No ostatnio powiedziała "Gabi" więc jej tez niezbyt chyba można wierzyć.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Oglądaliście już 551 odcinek? :) Annie rozbrajająca podając się za siostrę Francescki, w zasadzie za siostrę Frannie jak ją nazwała :lol: w ogóle ona jest rozbrajająca z tym swoim zachowaniem w szpitalu :lol: ubaw na maxa no i szok na koniec z Gabi :twisted:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie mam w tej chwili żadnego typu, kto mógłby strzelać do Franceci. Na tę chwilę wykluczam Caitlin, Antonia, Olivię i AJ'a. Może jeszcze Annie, która ma wielką chęć posłania Vargas na tamten świat. Nie wiem, co teraz myśleć o Gabi. Motyw to ona ma. Biorę pod uwagę jeszcze jedną osobę.

Annie dziś była świetna. Ona wślizgnie się wszędzie, skorzysta z każdej nadarzającej się okazji. Prawie uciekła Ricardowi, ale Torres na szczęście był szybszy. :zeby:
Awatar użytkownika
mailo

Dowiedzieliśmy się, że Gabi widziała postrzeloną Francescę na miejscu zbrodni. Tylko pytanie czy sama ją postrzeliła, czy weszła później i uciekła nie udzielając jej pomocy. Za to Francesca może się mścić oskarżając ją, a chronić np Cole'a dochodząc do wniosku, że przesadziła z porwaniem Treya.
Dawidek
Administrator

Mam pytania dotyczące 553 odcinka. Pierwsze - Jak Cole tłumaczył się Ricardowi, że znalazł się w pokoju Francesci, tuż pred jej śmiercią? I drugie - czego "dowiedziała się" Francesca od Dela i Eddy'ego - pewnie to była dość zabawna cena. :wink:

Ogólnie mówiąc, bardzo fajnie, że choć na chwilę pokazano Eddy'ego i Dela, nie zapomniano o tych kontrowersyjnych bohaterach.
Genialna była Annie, która na wieść o śmierci Vargas otwarł butelkę szampana. Wątpię, że ona postrzeliła rywalkę, ale jej rozbrajająca szczerość może rzucić na nią, więcej niż cień podejrzeń. Mam wrażenie, że w gronie podejrzanych znalazł się jeszcze Cole, który tuż przed śmiercią znalazł się w sali Francesci.

Wczoraj zakończyło się głosowanie na najciekawszy wątek z 1998 roku. Zagłosowało 8 osób, oddano 62 głosy. Wyniki przedstawiają się następująco:

wyspa terroru - 7 (11%)
pożegnanie Marka - 0 (0%)
Derek - 2 (3%)
porwanie Bena - 1 (1%)
udawana ciąża Caitlin - 1 (1%)
ślub Caitlin i Cole'a - 0 (0%)
porwanie dziecka Olivii - 3 (4%)
Trey - 1 (1%)
Gregory i Olivia - 1 (1%)
intrygi Virginii - 3 (4%)
matka Vanessy - 0 (0%)
Joan i Hank - 0 (0%)
Sara - 0 (0%)
pani Moreau - 0 (0%)
Carmen - 0 (0%)
Eddie - 3 (4%)
Diane - 0 (0%)
domek letniskowy - 1 (1%)
AJ Deschanel - 2 (3%)
Annie i testament ojca - 2 (3%)
Melinda - 3 (4%)
Sara i Casey - 0 (0%)
ślub Annie i Gregory'ego - 2 (3%)
Emily i Bette - 0 (0%)
trzęsienie ziemi - 8 (12%)
tsunami - 7 (11%)
Michael z syndromem Martina - 0 (0%)
Dana - 0 (0%)
Antonio - 2 (3%)
Francesca - 0 (0%)
ślub Bena i Meg - 1 (1%)
Meg - Ben - Maria - 1 (1%)
ciąża Vanessy - 2 (3%)
Tim chce odzyskać Meg - 1 (1%)
Sean i Emily - 0 (0%)
Amy i Brad - 0 (0%)
przyjęcie hallowenowe - 0 (0%)
przeklęte klejnoty - 4 (6%)
Maria - Sara - 0 (0%)
szantażysta - 1 (1%)
Spike - 2 (3%)
Philip - 1 (1%)
Gregory chce się pozbyć Cole'a - 0 (0%)

Najwięcej głosów uzyskało "trzęsienie ziemi". Tę opcję poparli wszyscy głosujący. Na drugim miejscu z 7 głosami znalazło się "fala tsunami". Głosowanie pokazuje, że ulubionych wątków było znacznie więcej. Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam do udziału w kolejnych ankietach.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Wiem, że to spore uatrakcyjnienie fabuły, ale jednak jestem zawiedziony tym, że Francesca umarła :cry:
Podejrzewam, że śledztwo potrwa co najmniej tyle co w przypadku Dela, jeśli nie dłużej. Podejrzanych jest sporo, ale w sumie nikt z nich nie wyróżnia się bardziej, bądź mniej. Póki co wykluczam na 100% Olivię, Annie, Caitlin i Cole'a - to nie w ich stylu. Gabi niby teraz jest dobra, ale wiemy, że ma nieciekawą przeszłość i kto wie, co mogło jej w kryzysowej chwili strzelić do głowy. Antonio też był szalenie zdesperowany, by chronić Gabi oraz brata. AJ'a nie znamy, aż tak dobrze, by wiedzieć do czego się posunie. Gregory chyba nie ubrudziłby sobie rąk kimś takim jak Francesca, raczej wynająłby kogoś do tej roboty. Ostatecznie nie zdziwiłbym się, gdyby to Phillip jakimś cudem przeżył tsunami i teraz mścił się na niewiernej żonie :twisted:

Jestem również niepocieszony, jeśli wątek Virginii dobiegł już końca. To jest za proste... Osoba taka jak ona, nie może skończyć w psychiatryku i to jeszcze "poza ekranem". Jimmy też jakoś mało się przejął, że jego mama jest chora psychicznie i bez żadnego oporu wyjechał sobie z ciotką do Nowego Jorku? Coś mi tu nie pasuje. Jeżeli to wszystko przez to, by zwolnić miejsce w obsadzie dla Tess i Benji'ego to wielka szkoda :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Wielka szkoda Francescki bo była świetną postacią (co uważam w dużym stopniu za zasługę aktorki). Na szczęście jest nadal w snach i fantazjach. Rozwiązanie wątku Virginii bardzo mnie rozczarowało. Ze wszystkich podejrzanych o strzelenie do Francescki najbardziej podejrzana wydaje się Caitlin, w ogóle co się z nią zrobiło? To już nie ta postać co na początku, ogólnie ciekawa postać do zagrania bo dużo emocji, szczególnie druga aktorka Kam Heskin miała pole do popisu. Polubiliście Caitlin nr 2? czy woleliście nr 1? Może ankieta? a dziwna niania Tess (Kristen nr1 z Mody na sukces) i irytujący Benji jak wam się podobają? :) Na Youtube ludzie cały czas narzekają na Banjiego :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Mareczek pisze:Ostatecznie nie zdziwiłbym się, gdyby to Phillip jakimś cudem przeżył tsunami i teraz mścił się na niewiernej żonie :twisted:

:
O tym powrocie Philipa pisałem już kilkakrotnie przy okazji "szantażysty". Bardzo bym chciał jego powrotu. Mogłoby to też wyjaśnić czemu Francesca wskazała Gabi- przypadkowa osobę, bo bała się ze Philip scigany przez policje dalej się będzie na niej mścił.

Caitlin rzeczywiście przeszła metamorfozę, ale co się dziwić - została zdradzona praktycznie przez całą rodzinę. Jej lodowata strona bardziej mi się podoba niż ta cukierkowo-landynkowa, przynajmniej ma ciekawsze sceny.

Najbardziej obrzydliwe wydaje mi się to że Gregory chce wychowywać Treya razem z córką. Może jeszcze niech zamieszkają razem i wezmą ślub ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Adex, ankieta na temat Caitlin będzie - uruchomię ją koło weekendu. Podsuń mi tylko imię i nazwisko pierwszej aktorki wcielającej się w jej rolę. A imię drugiej aktorki to "Kam" czy "Kim"?
Adex-fan Brooke pisze:a dziwna niania Tess (Kristen nr1 z Mody na sukces)
Co? Zaskoczyłeś mnie. :D Oglądam stare odcinki "MnS" na kanale Marek Logan, ale nie przyszło mi do głowy, że ówczesną Kristen gra ta sama aktorka, co Tess z "SB". Ciężko doszukać się jakichś podobieństw. Jedynie trochę minika i uśmiech. Prawda jest taka też, że między odcinkami "MnS" i "SB" jest 10 lat różnicy.
ODPOWIEDZ