To samo pomyślałem livi 
Ci, którzy już nadrobili do momentu wybuchu, mogą zobaczyć dzisiaj zamieszczony 609 odcinek po polsku: https://www.facebook.com/sunsetbeachpoland/?fref=ts
Ci, którzy już nadrobili do momentu wybuchu, mogą zobaczyć dzisiaj zamieszczony 609 odcinek po polsku: https://www.facebook.com/sunsetbeachpoland/?fref=ts
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Wygląda na to, że to ja spośród Was, to ja jestem najbardziej do tyłu. Za chwilę zabiorę się za 605 odcinek.
Niedoszły ślub Gabi i Ricarda mi się podobał. Jej ucieczka sprzed ołtarza to była taka kapitulacja przed szantażującą ją Carmen. Jestem ciekawy, jak Ricardo zareaguje na cała prawdę - a pewnie za jakiś czas wyjdzie ona na jaw. I jak potraktuje zarówno Gabi, brata oraz matkę.
Niedoszły ślub Gabi i Ricarda mi się podobał. Jej ucieczka sprzed ołtarza to była taka kapitulacja przed szantażującą ją Carmen. Jestem ciekawy, jak Ricardo zareaguje na cała prawdę - a pewnie za jakiś czas wyjdzie ona na jaw. I jak potraktuje zarówno Gabi, brata oraz matkę.
Zaskoczyło mnie to, że Gregory jest zabójcą. Tzn robił różne takie rzeczy, ale zawsze kogoś wynajmował i nigdy nie pociągnął sam za spust, np kazał zamordować dr Broke'a i Cole'a jak pamiętacie. Caitlin to już chyba się wykończy - najpierw matka ją zdradziła a potem ojciec pozwolił gnić w więzieniu i się nie przyznał. Jak już wszyscy szli do tej elektrowni to obstawiałem AJ'a. Cóż myliłem się. Zmyliło mnie to że był moment, że AJ jakoś tak opiekował się Caitlin- uratował ją najpierw przed paparazzi, a potem odwiedzał też w więzieniu jakby miał wyrzuty sumienia. Mam nadzieję że podczas strzelaniny nikt nie zginął. tych trzech postaci raczej nie może zabraknąć w serialu.livi pisze:W 610 odcinku Gregory aż śmiesznie się zachował wyjawiając prawdę 'Francesce', która nawet twarzy nie pokazała. To niepodobne do niego, bycie takim głupcem.
Widocznie Gregory nie wytrzymał jak się dowiedział, że Francesca porwała Treya i chce wyjechać z nim i Colem, co i tak na pewno nie doszłoby do skutku. Szkoda, że spaprał sobie ręce, bo zawsze kogoś wynajmował. Oglądając teraz SB zwróciłam uwagę kiedy Gregory wpadł na pomysł podłożenia broni Olivii. Pod koniec odcinka 564 mówi "Dlaczego nie pomyślałem o tym wcześniej". I Potem ktoś podłożył Olivii broń.
Ja wtedy myślałem, że to Annie podrzuciła broń żeby ją wrobić, ale nie myślałem, że jest zabójczynią. Fajne było starcie Cole'a z Gregorym. Nawet nie chodzi o samą bijatykę, ale o to co oboje sobie wygarnęli. Dzisiaj wydał się sekrecik Tess, czyli sprawdziła się stara zasada - "Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze" XDlivi pisze:. Pod koniec odcinka 564 mówi "Dlaczego nie pomyślałem o tym wcześniej". I Potem ktoś podłożył Olivii broń.
Administrator
Nadal jestem do tyłu. Za chwilę zabiorę się za 612 odcinek.
Nie jestem zaskoczony temu, że Gregory przyznał się do tego, że zabił Francescę. Spodziewałem się tego. Inni bohaterowie - mimo, że nieświęci - nie pasowali mi do tego czynu. I najbardziej mi pasował Gregory, który realizuje swoje interesy. Fajna była ta współpraca Anie i Cole'a, ale każde z nich z innych pobudek.
Porwanie Benji'ego było małym zaskoczeniem, ale od razu wiedziałem, że to sprawka Tess, która ma coś na sumieniu. Ta zagrywka z kolejnym przestępcą była trochę nieprzemyślana, na dłuższą metę - moim zdaniem - nie przyniesie jej korzyści. Ale chwilowy efekt został osiągnięty. Wybuch gazu spektakularny, dobrze, że Benowi i małemu nic się nie stało.
Nie jestem zaskoczony temu, że Gregory przyznał się do tego, że zabił Francescę. Spodziewałem się tego. Inni bohaterowie - mimo, że nieświęci - nie pasowali mi do tego czynu. I najbardziej mi pasował Gregory, który realizuje swoje interesy. Fajna była ta współpraca Anie i Cole'a, ale każde z nich z innych pobudek.
Porwanie Benji'ego było małym zaskoczeniem, ale od razu wiedziałem, że to sprawka Tess, która ma coś na sumieniu. Ta zagrywka z kolejnym przestępcą była trochę nieprzemyślana, na dłuższą metę - moim zdaniem - nie przyniesie jej korzyści. Ale chwilowy efekt został osiągnięty. Wybuch gazu spektakularny, dobrze, że Benowi i małemu nic się nie stało.
Pod względem zmartwychwstań, SSB to chyba jakiś rekordzista:D Spodziewałem się tego, że raczej nie uśmiercą tak ważnej postaci jaką jest Gregory. Cała akcja ratunkowa Gregorego była wręcz kuriozalna. Casey - ratownik, siedzi sobie w domu i gada z Sarą i nikt go nie wezwał na pomoc, reszta ratowników - nie wiadomo gdzie chociaż do takiej poważnej akcji poszukiwawczej powinni być wezwani, Brad i Emily (którzy są ratownikami przecież !) stoją sobie na brzegu i patrzą... Więc się okazało ze jedyną osobą która cokolwiek zrobiła w tej sprawie był Michael, który miał uratować na raz 2 osoby bez żadnego wsparcia. Jednak złego diabli nie biorą, dlatego Gregory tak jak kiedyś Melinda, nie utonął. Fajnie że wątek gabi jest kontynuowany i że nie zniknęła całkiem, tylko akcja przeniosła się w inne miejsce. Ciekawe też są starcia Olivii i Annie w walce o spadek.
Jak Ci idzie nadrabianie Dawidku?
Dotarłeś już do specjalnego 627 odcinka zamieszczonego po polsku na profilu Sunset Beach? 
To odcinek w formie pardokumentu, ale jest w najlepszym wydaniu
Najbardziej można się uśmiać z Carmen powtarzającej z rozkoszą, że Carmen to dziwka, potem z Olivii której włączyli w telewizorku jak całuje się z Cole'm i jeszcze oburzona niania z piekła rodem - Tess 
To odcinek w formie pardokumentu, ale jest w najlepszym wydaniu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Adex - nie. Jestem po odcinku 618.
Stanąłem w momencie wielkiej bójki Gregory'ego z Cole'm i ich lądowania w oceanie.
Na tę chwilę mogę powiedzieć, że aktor grający seniora rodu Richardsów świetnie odgrywa rolę desperata, który chce chronić swoją rodzinę - na swoich zasadach. "Wesoła rodzinka" szybko z tych wszystkich krętactw szybko nie wyjdzie.
Irytuje mnie trochę Carmen, mimo że trochę rozumiem jej racje. Ona jednak na swój sposób próbuje kierować swoją rodziną, jestem ciekaw, jak jej synowie zareagują, że wiedziała o wszystkim i zmusiła Gai do ucieczki z kościoła. Matka Ricarda i Antonia zbudowała sobie prosty świat, w którym nie ma miejsca na pewne zachowania. Woli potępić Gabi, nie zarzucając niczego synowi, który tez jest człowiekiem. Wydaje mi się, że jej zdaniem, ksiądz musi być święty. No chyba, że faktycznie miała jakieś pretensje do Antonia, ale nie powiedziała mu tego wprost. Świetny był moment z 609 odcinka, jak chowała kontrowersyjną taśmę.
Irytuje mnie trochę Carmen, mimo że trochę rozumiem jej racje. Ona jednak na swój sposób próbuje kierować swoją rodziną, jestem ciekaw, jak jej synowie zareagują, że wiedziała o wszystkim i zmusiła Gai do ucieczki z kościoła. Matka Ricarda i Antonia zbudowała sobie prosty świat, w którym nie ma miejsca na pewne zachowania. Woli potępić Gabi, nie zarzucając niczego synowi, który tez jest człowiekiem. Wydaje mi się, że jej zdaniem, ksiądz musi być święty. No chyba, że faktycznie miała jakieś pretensje do Antonia, ale nie powiedziała mu tego wprost. Świetny był moment z 609 odcinka, jak chowała kontrowersyjną taśmę.
Administrator
mailo pisze:Cała akcja ratunkowa Gregorego była wręcz kuriozalna. Casey - ratownik, siedzi sobie w domu i gada z Sarą i nikt go nie wezwał na pomoc, reszta ratowników - nie wiadomo gdzie chociaż do takiej poważnej akcji poszukiwawczej powinni być wezwani, Brad i Emily (którzy są ratownikami przecież !) stoją sobie na brzegu i patrzą... Więc się okazało ze jedyną osobą która cokolwiek zrobiła w tej sprawie był Michael, który miał uratować na raz 2 osoby bez żadnego wsparcia. Jednak złego diabli nie biorą,
Za chwilę zabiorę się za odcinek 621, więc mogę już podsumować akcję ratunkową. Wydaje mi się, że Casey mógł mieć po prostu wolne, dlatego nie był wzywany. Dziwię się, że Emily i Brad nie wzięli udziału w akcji. Mogli się przyłączyć na miarę swoich możliwości. Mogło być tak - jak wydaje mi się - że miejsce rzekomego zatonięcia dwójki było dość niebezpieczne - jest zbyt głęboko i dlatego młodzi nie mieli prawa się przyłączyć, bo nie mają na tyle doświadczenia, co Michael. Jednocześnie mnie zastanawia to, że do akcji nie wzięto więcej ratowników, można było ściągnąć innych doświadczonych, którzy mieli swój dyżur.
Ostatnio super odcinki. Nie dość, że fajne akcje z Benem, Meg, Casey'em, Timem i Tess (czyli ich intryga), to jeszcze punkt kulminacyjny wątku z kasetą !
Teraz najbardziej mnie śmieszy, że AJ chce zaadoptować Treya
Wyjdzie na to, że do 2 roku życia Trey będzie miał trzeciego z kolei ojca XD Do tego technicznie (jeśli by doszło do adopcji) Cole będzie jego bratem a Caitlin jest siostrą, chociaż na początku wychowywali go jako rodzice.
Teraz najbardziej mnie śmieszy, że AJ chce zaadoptować Treya