Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jestem na bieżąco :) Dzisiejszy odcinek zaszokuje fanów trójkąta Meg, Ben, Maria :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:Jestem na bieżąco :) Dzisiejszy odcinek zaszokuje fanów trójkąta Meg, Ben, Maria :twisted:
No ale mi właśnie chodzi żeby poczekać trochę i wspólnie komentować, bo chyba tylko ty jesteś na bieżąco.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Zaczekać z komentowaniem? Oglądaniem? Zamieszczaniem odcinków? My z Mareczkiem nie możemy zwolnić tempa bo opisujemy odcinki i chcemy aby serial pokrywał się miesiącami jak do tej pory, czyli, że w walentynki były walentynki, dzień ojca w tym tygodniu co dzień ojca i teraz lato tam i u nas a w związku z tym zakończymy w tym roku. Wy podgońcie lub komentujcie razem z opóźnieniem. :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Ok:) Co do odcinków wszystkie ciekawe jak dla mnie i dlatego jestem na bieżąco. Szkoda tylko że Michael i Vanessa albo wyparowują , albo jak ich pokazują to przynudzają. Na rozluźnienie memy mojej produkcjiXD

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja jestem prawie zawsze na bieżąco i oglądam nadal :wink:
Przyznaję, że pocałunek Meg i Casey'ego trochę mnie zdziwił, bo nie sądziłem, że szlachetny ratownik jednak się do tego posunie :P Teraz przez nich, za dużo pokazują wspominek Sary, które są jednak średnio ciekawe.

A Twoje memy mailo są genialne, zwłaszcza drugi ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Za chwilę zabiorę się za 624 odcinek.

Nie widzę sensu, żeby Mareczek i Adex zwalniali tempo. Ja powoli, ale sukcesywnie będę nadrabiać, nawet jak będę mieć opóźnienia, bo - mimo braku polskiego lektora - mam zamiar oglądać odcinki do samego końca. Mną się nie przejmujcie, możecie śmiało oglądać we własnym tempie i komentować. Jak dojdę do jakiegoś ciekawego momentu i będę chciał podzielić się refleksją, to i tak to zrobię, tak jak zrobiłem to niedawno, kiedy skomentowałem wpis mailo. Nie wiem, czy uda mi się nadgonić te dwa tygodnie, ale nie rezygnuję z oglądania i to jest najważniejsze.

Co do ostatnich odcinków, fajnie, że Caitlin i Cole się zeszli. Ale chyba jeszcze coś im będzie stało na przeszkodzie. Sean - nim targają sprzeczne uczucia na temat ojca. Miłość i nienawiść jednocześnie - tak mogę wywnioskować z ostatnich odcinków. Zastanawiam się też, jak Gregory zdołał się uratować.
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Jestem na 632 odcinku i może niedługo nadrobię, bo mam dużo prasowania także umilę sobie tę czynność oglądaniem SB :) Raz jestem do tyłu a raz kilka odcinków do przodu, ale mam zamiar oglądać do końca. Wiele rzeczy już mi umknęło po tych kilkunastu latach i nadal chcę je odświeżać :)

Gregory jest jak szczur - wszystko przetrwa :D i dobrze, choć nie lubię oglądać jak psychola z siebie robi. Szkoda, że to on zabił Francescę. Olivia płakała na ramieniu Bette, że cieszy się, że Gregory nie żyje, ale chyba nie będzie jej tak łatwo pogodzić się z tym, bo widać, że to bardzo przeżyła.
Szkoda Ricarda, że w taki sposób dowiedział się o Antoniu i Gabi. Ci dwoje zachowują się jakby wcale nie chcieli żeby to był koniec między nimi.

Meg i Casey dali się ponieść emocjom. Szkoda, że Sara musi przez to cierpieć, powinni dać jej jakiegoś adoratora, żeby Casey był zazdrosny. Z niego taki szlachetny ratownik, a chce przeskoczyć z jednej siostry na drugą.
Dawidek
Administrator

Jestem po 633 odcinku, za chwilę zabiorę się za kolejny. :wink:

W tej chwili najbardziej szkoda mi Ricarda oraz Caitlin i Seana.
Torres poznał sekret, który chcieli ukryć matka, brat i niedoszła żona. Ta taśma chyba będzie dla niego przekleństwem. Mogę się tylko domyślać, że największy żal będzie miał do Antonia i Gabi, ale chyba matce też się dostanie za ukrywanie tajemnicy. Gliniarz dowiedział się, że jego "święty" brat zdradził go z jego narzeczoną. Nikt nie przeszedłby nad tym obojętnie.
Sean i Caitlin mają sprzeczne uczucia na temat ojca. Z jednej strony kochali Gregory'ego, jak dzieci, z drugiej czują do niego niechęć z powodu jego zachowania. A Richards wykorzystywał rodzinę dla swoich celów, widać to było przez cały serial. A oboje wiedzieli, kim jest ich ojciec, stąd ta ambiwalencja. Dobrze, że chłopak ma oparcie w Emily, a Caitlin w Cole'u.

Mam pytanie, czy w Internecie jest dostępna pełna wersja utworu, który pojawia się w "obecnej" czołówce serialu? Nie mam na myśli utworu Tima Trumana, który słyszeliśmy podczas napisów w Polsce i był w pierwszej wersji czołówki. Utwór, o który mi chodzi, jest także w czasie napisów końcowych odcinków umieszczanych na znanym nam facebookowym profilu "SB" i jest zagłuszany przez gadającą lektorkę (o czym ona tak gada przez cały czas?). Dziękuję.
Awatar użytkownika
mailo

Dawidek pisze:J (o czym ona tak gada przez cały czas?). Dziękuję.
To się staje też w Polsce powszechne. Żeby nie marnować czasu antenowego, lektor najczęściej podczas napisów końcowych mówi co będzie dalej w programie, albo zaprasza na następny odcinek itp.

Teraz jak się okazało, że Cole jest dzieckiem Treya to znowu Caitlin dostała po głowie. teraz będzie jej ciagle przypominać o tym nieszczęsnym "romansie" matki meża. Zauważyliście, że gdyby Olivia poślubiła AJ'a była by dla Treya jednocześnie matką i babcią? :lol:
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Trey dzieckiem Cole'a :)
Dużo komplikacji jest w SB teraz. Zamieszanie z Trey'em, Sean z Amy, Gregory coś kombinuje, Meg i Sara chcą się dowiedzieć co kombinują Tim i Tess, Ben z Marią= porażka, i sprawa z Ricardem.
Dawidek
Administrator

Mailo, dzięki za wyjaśnienia. W Polsce faktycznie lektor mówi o najbliższych pozycjach programowych, ale nie zajmuje to całego czasu napisów końcowych. Raz z zagłuszającym lektorem spotkałem się podczas emisji "MnS", kiedy jeszcze leciała na Jedynce.

Jestem po 640 odcinku. Najciekawszy wątek teraz to, co dzieje si wokół Ricarda. Widać, że mężczyzna jest pełen żalu do brata i niedoszłej żony. I resztką sił próbuje ukarać Gabi (chwyt za gardło).
Drugim ciekawym wątkiem jest uroczystość pogrzebowa, którą obserwował główny bohater. Najbardziej mi się rzucił w oczy czarny welon Annie, który wyglądał koszmarnie.
Coraz ważniejszy jest pięciokąt Maria - Ben - Casey - Meg - Sarah. Meg i Casey oraz Ben i Maria, to nie są moje wymarzone pary. Szkoda mi Sary, ona już wcześniej powinna była z Casey'em wyjaśnić wszystkie problemy. Lizę na to, że Sarah zejdzie się ostatecznie z ratownikiem, bo to fajna para.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Mailo fajne memy, zrób więcej ;) nie miałem czasu komentować ostatnio, ale wkrótce do tego wrócę jak tylko jeszcze kilka odcinków nadrobię. Na pewno warte uwagi niedawno były fwie bójki w ten sam dzień Annie z Meg a potem z Olivią... A jak wam idzie oglądanie? Jesteście na czasie? Co myślicie o Amy? Mi jej trochę żal, ale dopięła swego, iż dzięki eliksirowi przespała się z Seanem.
Dawidek
Administrator

Jestem po 644 odcinku i już raczej pozostanę w tyle a Wami.

Serial nadal jest ciekawy. Ricardo, nie dość, że przykuty do łózka, to jest jeszcze wykończony psychicznie ciągłymi wspomnieniami, tego co zobaczył u matki. Daje rózne sygnały, że nie akceptuje zaistniałej sytuacji.
Nie można lekceważyć pani Moreau. Jej specyfiki są skuteczne (Virginia, a teraz Amy). Wydaje mi się jednak, że Amy nie dostanie tego, czego chce.
Bójka Meg z Annie już była - wtedy Ben ich rozdzielił. Adex masz chyba na myśli taką, której jeszcze nie widziałem. :D
W 644 odcinku Annie była genialna - triumfatorka, całująca telewizor ze szczęścia, bo jest bogata. ::loll:: ::plask wczolo: Nawet ruda zapomniała, że sama się ośmiesza.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jak wam się podoba młody Deacon czyli Jude w Sunset Beach? :) Nadrabiacie odcinki? Zostało, już mniej niż 100 do końca! Na profilu pojawił się już opis przypadającego na dziś 671. Nadrabiajcie bo lada chwila akcja we wszystkich wątkach nabierze szokującego rozkręcenia! :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie oglądam "Sunset Beach", ale czekałem na debiut Seana Kanana w tym serialu. Widziałem jego wejście. Było bardzo fajne. Powiało starym dobrym Deaconem z jego początków w MnS. :) No i sceny z modową Morgan. Super połączenie. :P
Ciekawe, że nowa postać - Jude pojawił się w czołówce SB już na kilka odcinków przed pojawieniem się w serialu.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ