Jasne, że każdy tak miałDawidek pisze:Mam pytanie, czy mieliście jakieś problemy z piątkowym (6392) odcinkiem "MnS"? U mnie cały odcinek był w formacie 4/3, wszystko było spłaszczone. Wydaje się, że to był "wypadek przy pracy", bo dzisiaj było wszystko w porządku, przed piątkiem tez nie było niespodzianek.
A dzisiaj, 3 godziny temu dostałem taką wiadomość:Dziękuję za zgłoszenie. Być może ma to związek z inną, niż w przypadku poprzednich odcinków, rozdzielczością materiału. Zgłoszę tę kwestię do naszego Działu Technicznego.
I już jest okWitaj ponownie, chciałbym Cię poinformować o tym, że zgłaszany przez ciebie odcinek Mody na Sukces - 6392 został przekodowany na format 16:9
W dalszej części wiadomości mam coś takiego:
Jak ktoś jest zainteresowany tym kodem, to pisać na pw.Chciałbym Ci przekazać 7-dniowy kod na pakiety PLUS, LIVE oraz KIDS, dzięki któremu możesz oglądać dodatkowe filmy, seriale i programy dziecięce - wszystkie bez reklam oraz 5 kanałów live z grupy TVN; Z pakietu można korzystać na komputerze/laptopie, urządzeniach mobilnych oraz Smart TV Samsunga.