"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minie 2026-07-10, 22:30, do tej pory wszystkie głosy będą ukryte.
Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
nołbady

Post autor: nołbady »

Dawidek pisze:Mam pytanie, czy mieliście jakieś problemy z piątkowym (6392) odcinkiem "MnS"? U mnie cały odcinek był w formacie 4/3, wszystko było spłaszczone. Wydaje się, że to był "wypadek przy pracy", bo dzisiaj było wszystko w porządku, przed piątkiem tez nie było niespodzianek.
Jasne, że każdy tak miał ;) Jeszcze tego samego dnia napisałem do Playera i dostalem taką odpowiedź:
Dziękuję za zgłoszenie. Być może ma to związek z inną, niż w przypadku poprzednich odcinków, rozdzielczością materiału. Zgłoszę tę kwestię do naszego Działu Technicznego.
A dzisiaj, 3 godziny temu dostałem taką wiadomość:
Witaj ponownie, chciałbym Cię poinformować o tym, że zgłaszany przez ciebie odcinek Mody na Sukces - 6392 został przekodowany na format 16:9
I już jest ok ;)
W dalszej części wiadomości mam coś takiego:
Chciałbym Ci przekazać 7-dniowy kod na pakiety PLUS, LIVE oraz KIDS, dzięki któremu możesz oglądać dodatkowe filmy, seriale i programy dziecięce - wszystkie bez reklam oraz 5 kanałów live z grupy TVN; Z pakietu można korzystać na komputerze/laptopie, urządzeniach mobilnych oraz Smart TV Samsunga.
Jak ktoś jest zainteresowany tym kodem, to pisać na pw.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dziękuję za informacje. Wygląda na to, że to był ogólny problem, po stronie operatora. Takie sytuacje się będą zdarzać w przyszłości, nikt nie jest nieomylny.

Nołbady, fajnie, że nadawca zareagował i dał Ci rekompensatę za niedogodności podczas emisji serialu. To dobrze świadczy o player.pl, który zauważa, że użytkownicy zauważają problem.
nołbady

Ech, dzisiejszy odcinek znowu ma zwalone proporcje obrazu. Zgłosiłem to już, nie zaszkodzi też, żeby i inni to zrobili.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dopiero dzisiaj obejrzałem poniedziałkowy odcinek i proporcje obrazu były już dobre. Nie mam żadnych uwag. Musieli to poprawić.
nołbady

Tak, zdążyli poprawić ;)
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Nie wiem czy ktoś z Was zauważył, ale Player stopniowo usuwa odcinki ze swojego katalogu. Dokładnie zaczęli usuwać od 6168 odcinka wzwyż. Pisałem w tej sprawie niedawno do nich, dostałem taką odpowiedź:

Dziękuję za wiadomość - kończy się licencja na wyświetlanie kolejnych odcinków "Mody na Sukces" - niewykluczone, że w przyszłości odcinki powrócą do katalogu na stałe. Zachęcam do zaglądania na naszą stronę www oraz profil na FB - w miejscach tych informujemy o zmianach w ramówce.
Pozdrawiam, Adrian / player.pl
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Trochę nie ma w tym usuwaniu logiki, bo usuwają tak jak piszesz, a pierwsze – wcześniejsze odcinki ciągle są i nie mają "ostatniego dzwonka". :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
matti05

Post autor: matti05 »

Bez sensu usuwają odcinki z środka, a od 6048 są. Gorzej jak ktoś zacznie oglądać pierwszy raz, a tam brak nie których odcinków.
paw

Post autor: paw »

Moda na sukces wraca do TV, pojawi się w nowym kanale Nowa TV!

O 19.30 odcinki z 2011 roku.

http://programtv.naziemna.info/program/ ... 2016-11-09
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No i super, że "Moda..." wraca do telewizji. :) Pora jest jak dla mnie całkiem dobra. Szkoda tylko, że odcinki z 2011 roku. Znowu trzeba będzie się męczyć z Hope, Liamem i Steffy, ale za to Ronn Moss i Susan Flannery nadal na naszych ekranach. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
paw

Dodatkowo Za kulisami Mody na Sukces o 12 .00 , ale tylko w 1 dzień.
cmk

Post autor: cmk »

To już wyjaśniło się dlaczego Player zaczął usuwać epizody od 6150 wzwyż ;)

Nie wiadomo czy Nowa TV będzie miała wyłączność co wiązałoby się z zakończeniem emisji w Player.pl po zakończeniu obecnie pokazywanej transzy. Mam nadzieję, że nie...

MnS w prime time! Jestem army ciekaw wyników :)
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

Nie wiecie, czy na Cyfrowym Polsacie jest ten program?
paw

On jeszcze nie wystartował, staruje w ogóle 9 listopada, ale wątpię by od razu był na platformach.

Oby Player.pl nie zrezygnował, bo tu emisja jest pewniejsza niż w nowym kanale.
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

Moim zdaniem nadawanie MnS w Polsce jest trochę nie tego, skoro to serial stacji CBS, to powinna lecieć na CBS Drama, ma w Polsce wielką popularność, a tymczasem prawa do emisji wykupuje niepewny, nieistniejący jeszcze pewnie niszowy kanał i to od 2011.
ODPOWIEDZ