Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tak, wszystkie planowane ankiety mają być zorganizowane w przyszłym roku. Tylko te, zaproponowane niedawno przez Adexa mają być niebawem.
Dawidek
Administrator

Zgodnie z obietnicą, proponuję teraz - idąc za pomysłem Adexa - wziąć udział w ankiecie, w której pytaniem jest, który aktor z "Mody..." najlepiej wciela się w swoją rolę w "Sunset Beach"? Możecie wybrać tylko jedną opcję, a głosowanie potrwa tydzień. Zapraszam do głosowania.

Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Kniazisa - grającego Antonia - pominąłem, gdyż aktor w "B&B" pojawił się tylko epizodycznie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Na profiliu SB pojawił się kolejny odcinek po polsku - 736, niestety z kilkoma usterkami dźwiękowymi, ale i tak polecam. :) W tym odcinku m.in. starcie "zakonnicy" Amy z Olivią :) a potem z Annie...
Dawidku i inni na czym jesteście teraz? Co was zaszokowało i ogólnie co sądzicie o obecnych wątkach i postaciach?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Jestem po 705 odcinku.

Jeśli chodzi o wątki, to Ricardo i jego plan zemsty na Gabi i bracie wygląda dość karkołomne. Najpierw zemścił się na żonie, prezentując słynne wędrujące nagranie. Nie wiem, jak dokładnie przedstawia się jego taktyka działania, ale widać, że powoli i stopniowo realizuje swój plan.
Wojenki między Annie i Olivia są zabawne. Szczególnie wyobraźnia tej pierwszej nie próżnuje. Szczególnie te z Olivią - pijaczką o Olivią - muchą. ::loll:: I na deser, piekiełko z ojcem i Gregory'm. Zwróciłem uwagę, że pan Richards wrzuca węgiel do pieca w garniturze i pod krawatem. :zeby:
Trzeci ciekawy wątek to Derek. Czy zostało wyjaśnione, w jaki sposób on wyszedł i ocalał z tego upadku, po którym wszystkim się wydawało, że zginął? I czy powiedziano coś więcej, gdzie i w jakiej sytuacji znajduje się Ben? Nie udała się próba zabicia Marii i Bena.
Meg - nieco się przyzwyczaiłem do S. Penny w roli Meg. Ale Susan Ward ona nie zastąpi.
I jeszcze jedno pytanie - czy do tego 705 odcinka powiedziano coś o Gregory'm, czy przepadł bez wieści?
Na razie nie mam zdania, co do rywalizacji Emily i Amy o Seana. Za to Brad się ożywił. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Amy Poszarpała się z Olivią (doszło prawie do bójki), potem groziła Annie i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie ten strój zakonnicy XD Dosyć to wszystko zabawne.

Niestety ze względu na kłopoty z logowaniem nie mogłem wziać udziału w ankiecie, ale zagłosowałbym na Sarah Buxton
Dawidek
Administrator

Czas podsumować wyniki ankiety. Na pytanie, który z aktorów z "MnS" najlepiej wciela się w swoją rolę w "SB", zagłosowało 8 osób - wziąłem pod uwagę głos mailo, oddany w formie posta. Wyniki przedstawiają się następująco (ze względu na doliczony głos, nie podaję procentów):

Sarah Buxton - 3 głosy
Lesley-Ann Down - 3 głosy
Adrienne Frantz - 1 głos
Dax Griffin - 0 głosów
Sean Kanan - 1 głos
Tracy Melchior - 0 głosów
Sydney Penny - 0 głosów

W tej ankiecie wygrały S. Buxton (Annie) i L. A. Down (Jackie). Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam na kolejne głosowania. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dla przypomnienia:
Na profilu Sunset Beach Poland https://www.facebook.com/sunsetbeachpol ... S_TIMELINE przez cały rok zamieszczany jest sezon 3 serialu Sunset Beach. Linki na odcinki z oryginalnej wersji plus opis odcinka, niektóre odcinki natomiast zamieszczane są w wersji z lektorem (nagrane w roku 2000 ze stacji RTL7), tak też będzie przez cały przyszły tydzień!!!
Warto dodać, że są to już finałowe odcinki gdyż serial liczy ich 755.
Czekamy na wasze komentarze :)
Tymczasem w CBS Drama Polska można tylko do końca roku (bo potem stacja przestanie istnieć) oglądać ponownie odcinki 2 sezonu serialu Sunset Beach (o 6.00 i 7.00 od poniedziałku do piątku).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

z tego co liczyłem,posiłkując się ramówką telewizyjną, to CBS Drama nie dokończy drugiego sezonu. Biorąc pod uwagę, że serial będzie emitowany w II Dzień Świąt, to 30 grudnia zostaną pokazane odcinki 204 i 205 II sezonu (odpowiednio 454 i 455 odcinek). To, że kanał znika z polskiego rynku jest już potwierdzone.

Fajnie, że będą kolejne odcinki po polsku. Brakuje mi tego. Jak dojdę do nich, to oczywiście obejrzę. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Czyli dobra podjęliśmy decyzje żeby oglądać na YT. Odcinki super zwłaszcza odkąd Derek wkroczył do akcji , a Olivia stała się alkoholiczką. Czekam na rozwiązanie wątków:)
Dawidek
Administrator

Z informacji podawanych w internetowych programach TV wynika, że w 2 dzień Świąt (poniedziałek) nie będzie "SB" - mają być filmy. W takim wypadku serial zakończy swój żywot na 203 odcinku 2 sezonu.

Mailo - to była dobra decyzja, by kontynuować serial na facebookowym profilu.
W tym roku na pewno nie skończę oglądać serialu - przede mną jeszcze 30 odcinków. Krótko. Fajne były oświadczyny Michaela i Vanessy. Wygląda na to, że policjant Spencer jest kolejną po Timie, ofiarą Dereka. Teraz jestem na etapie konfrontacji brata Bena z Marią. Wygląda na to, że eliksir alkoholowy pai Moreau zaczyna działać. Zabawna jest wściekła Annie, której zależy, by wszystko się szybko toczyło. :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No i jak tam? Mareczek? Dawidek? Inni? Nadrobiliście? Może czas na jakieś podsumowania? ankiety? Dużo końcowych odcinków pojawiło się na profilu po polsku w tym ostatnie, jak wrażenia???
Dawidek
Administrator

Podsumowywać, jak najbardziej możecie, nie czekajcie na mnie. Podsumowania ankietowe będą, jak ja nadrobię odcinki, powinno mi się to udać do końca stycznia. :wink: Za chwilę zabiorę się za odcinek 736.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Mam nadzieję, że śledzisz uważnie na profilu aby nie przegapić gdy odcinek wypada po polsku? ;)
Dawidek
Administrator

Oglądam dzięki facebookowemu profilowi, więc nie tracę z oczu odcinków po polsku. Szkoda tylko, że nie ma ich więcej.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

6 stycznia minęło 20 lat od emisji 1 odcinka "Sunset Beach" na kanale NBC :)
Z tej okazji szykujemy z Adexem niespodziankę dla fanów serialu - warto śledzić facebookowy profil ::chytry::
ODPOWIEDZ