Sunset Beach
-
Dawidek
- Administrator
Zgodnie z obietnicą, proponuję teraz - idąc za pomysłem Adexa - wziąć udział w ankiecie, w której pytaniem jest, który aktor z "Mody..." najlepiej wciela się w swoją rolę w "Sunset Beach"? Możecie wybrać tylko jedną opcję, a głosowanie potrwa tydzień. Zapraszam do głosowania.
Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Kniazisa - grającego Antonia - pominąłem, gdyż aktor w "B&B" pojawił się tylko epizodycznie.
Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Kniazisa - grającego Antonia - pominąłem, gdyż aktor w "B&B" pojawił się tylko epizodycznie.
- Adex-fan Brooke
Na profiliu SB pojawił się kolejny odcinek po polsku - 736, niestety z kilkoma usterkami dźwiękowymi, ale i tak polecam.
W tym odcinku m.in. starcie "zakonnicy" Amy z Olivią
a potem z Annie...
Dawidku i inni na czym jesteście teraz? Co was zaszokowało i ogólnie co sądzicie o obecnych wątkach i postaciach?
Dawidku i inni na czym jesteście teraz? Co was zaszokowało i ogólnie co sądzicie o obecnych wątkach i postaciach?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Jestem po 705 odcinku.
Jeśli chodzi o wątki, to Ricardo i jego plan zemsty na Gabi i bracie wygląda dość karkołomne. Najpierw zemścił się na żonie, prezentując słynne wędrujące nagranie. Nie wiem, jak dokładnie przedstawia się jego taktyka działania, ale widać, że powoli i stopniowo realizuje swój plan.
Wojenki między Annie i Olivia są zabawne. Szczególnie wyobraźnia tej pierwszej nie próżnuje. Szczególnie te z Olivią - pijaczką o Olivią - muchą.
I na deser, piekiełko z ojcem i Gregory'm. Zwróciłem uwagę, że pan Richards wrzuca węgiel do pieca w garniturze i pod krawatem.
Trzeci ciekawy wątek to Derek. Czy zostało wyjaśnione, w jaki sposób on wyszedł i ocalał z tego upadku, po którym wszystkim się wydawało, że zginął? I czy powiedziano coś więcej, gdzie i w jakiej sytuacji znajduje się Ben? Nie udała się próba zabicia Marii i Bena.
Meg - nieco się przyzwyczaiłem do S. Penny w roli Meg. Ale Susan Ward ona nie zastąpi.
I jeszcze jedno pytanie - czy do tego 705 odcinka powiedziano coś o Gregory'm, czy przepadł bez wieści?
Na razie nie mam zdania, co do rywalizacji Emily i Amy o Seana. Za to Brad się ożywił.
Jeśli chodzi o wątki, to Ricardo i jego plan zemsty na Gabi i bracie wygląda dość karkołomne. Najpierw zemścił się na żonie, prezentując słynne wędrujące nagranie. Nie wiem, jak dokładnie przedstawia się jego taktyka działania, ale widać, że powoli i stopniowo realizuje swój plan.
Wojenki między Annie i Olivia są zabawne. Szczególnie wyobraźnia tej pierwszej nie próżnuje. Szczególnie te z Olivią - pijaczką o Olivią - muchą.
Trzeci ciekawy wątek to Derek. Czy zostało wyjaśnione, w jaki sposób on wyszedł i ocalał z tego upadku, po którym wszystkim się wydawało, że zginął? I czy powiedziano coś więcej, gdzie i w jakiej sytuacji znajduje się Ben? Nie udała się próba zabicia Marii i Bena.
Meg - nieco się przyzwyczaiłem do S. Penny w roli Meg. Ale Susan Ward ona nie zastąpi.
I jeszcze jedno pytanie - czy do tego 705 odcinka powiedziano coś o Gregory'm, czy przepadł bez wieści?
Na razie nie mam zdania, co do rywalizacji Emily i Amy o Seana. Za to Brad się ożywił.
-
Dawidek
- Administrator
Czas podsumować wyniki ankiety. Na pytanie, który z aktorów z "MnS" najlepiej wciela się w swoją rolę w "SB", zagłosowało 8 osób - wziąłem pod uwagę głos mailo, oddany w formie posta. Wyniki przedstawiają się następująco (ze względu na doliczony głos, nie podaję procentów):
Sarah Buxton - 3 głosy
Lesley-Ann Down - 3 głosy
Adrienne Frantz - 1 głos
Dax Griffin - 0 głosów
Sean Kanan - 1 głos
Tracy Melchior - 0 głosów
Sydney Penny - 0 głosów
W tej ankiecie wygrały S. Buxton (Annie) i L. A. Down (Jackie). Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam na kolejne głosowania.
Sarah Buxton - 3 głosy
Lesley-Ann Down - 3 głosy
Adrienne Frantz - 1 głos
Dax Griffin - 0 głosów
Sean Kanan - 1 głos
Tracy Melchior - 0 głosów
Sydney Penny - 0 głosów
W tej ankiecie wygrały S. Buxton (Annie) i L. A. Down (Jackie). Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam na kolejne głosowania.
- Adex-fan Brooke
Dla przypomnienia:
Na profilu Sunset Beach Poland https://www.facebook.com/sunsetbeachpol ... S_TIMELINE przez cały rok zamieszczany jest sezon 3 serialu Sunset Beach. Linki na odcinki z oryginalnej wersji plus opis odcinka, niektóre odcinki natomiast zamieszczane są w wersji z lektorem (nagrane w roku 2000 ze stacji RTL7), tak też będzie przez cały przyszły tydzień!!!
Warto dodać, że są to już finałowe odcinki gdyż serial liczy ich 755.
Czekamy na wasze komentarze
Tymczasem w CBS Drama Polska można tylko do końca roku (bo potem stacja przestanie istnieć) oglądać ponownie odcinki 2 sezonu serialu Sunset Beach (o 6.00 i 7.00 od poniedziałku do piątku).
Na profilu Sunset Beach Poland https://www.facebook.com/sunsetbeachpol ... S_TIMELINE przez cały rok zamieszczany jest sezon 3 serialu Sunset Beach. Linki na odcinki z oryginalnej wersji plus opis odcinka, niektóre odcinki natomiast zamieszczane są w wersji z lektorem (nagrane w roku 2000 ze stacji RTL7), tak też będzie przez cały przyszły tydzień!!!
Warto dodać, że są to już finałowe odcinki gdyż serial liczy ich 755.
Czekamy na wasze komentarze
Tymczasem w CBS Drama Polska można tylko do końca roku (bo potem stacja przestanie istnieć) oglądać ponownie odcinki 2 sezonu serialu Sunset Beach (o 6.00 i 7.00 od poniedziałku do piątku).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
z tego co liczyłem,posiłkując się ramówką telewizyjną, to CBS Drama nie dokończy drugiego sezonu. Biorąc pod uwagę, że serial będzie emitowany w II Dzień Świąt, to 30 grudnia zostaną pokazane odcinki 204 i 205 II sezonu (odpowiednio 454 i 455 odcinek). To, że kanał znika z polskiego rynku jest już potwierdzone.
Fajnie, że będą kolejne odcinki po polsku. Brakuje mi tego. Jak dojdę do nich, to oczywiście obejrzę.
Fajnie, że będą kolejne odcinki po polsku. Brakuje mi tego. Jak dojdę do nich, to oczywiście obejrzę.
-
Dawidek
- Administrator
Z informacji podawanych w internetowych programach TV wynika, że w 2 dzień Świąt (poniedziałek) nie będzie "SB" - mają być filmy. W takim wypadku serial zakończy swój żywot na 203 odcinku 2 sezonu.
Mailo - to była dobra decyzja, by kontynuować serial na facebookowym profilu.
W tym roku na pewno nie skończę oglądać serialu - przede mną jeszcze 30 odcinków. Krótko. Fajne były oświadczyny Michaela i Vanessy. Wygląda na to, że policjant Spencer jest kolejną po Timie, ofiarą Dereka. Teraz jestem na etapie konfrontacji brata Bena z Marią. Wygląda na to, że eliksir alkoholowy pai Moreau zaczyna działać. Zabawna jest wściekła Annie, której zależy, by wszystko się szybko toczyło.
Mailo - to była dobra decyzja, by kontynuować serial na facebookowym profilu.
W tym roku na pewno nie skończę oglądać serialu - przede mną jeszcze 30 odcinków. Krótko. Fajne były oświadczyny Michaela i Vanessy. Wygląda na to, że policjant Spencer jest kolejną po Timie, ofiarą Dereka. Teraz jestem na etapie konfrontacji brata Bena z Marią. Wygląda na to, że eliksir alkoholowy pai Moreau zaczyna działać. Zabawna jest wściekła Annie, której zależy, by wszystko się szybko toczyło.
- Adex-fan Brooke
No i jak tam? Mareczek? Dawidek? Inni? Nadrobiliście? Może czas na jakieś podsumowania? ankiety? Dużo końcowych odcinków pojawiło się na profilu po polsku w tym ostatnie, jak wrażenia???
- Adex-fan Brooke
Mam nadzieję, że śledzisz uważnie na profilu aby nie przegapić gdy odcinek wypada po polsku?