Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wolałbym aby Krystyna ożyła i przerwała ślub Pawła, nawet można by to łatwo wyjaśnić, że jednak nie zmarła w samolocie, ale pozwoliła tak myśleć rodzinie bo myślała, że nie wyleczy się i nie chce być ciężarem. :) A powrót Ryśka czy kogoś podobnego to by była żenada. Dziwiłbym się bardzo gdyby faktycznie aktor zdecydował się na to.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
paw

Post autor: paw »

Od dziś w serialu Witold Koziełło - odnaleziony członek rodziny Tadeusza, czy prawdziwy, czy oszust, czy namiesza w życiu Tadeusza i Anny - to się okaże.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

paw pisze:Od dziś w serialu Witold Koziełło - odnaleziony członek rodziny Tadeusza, czy prawdziwy, czy oszust, czy namiesza w życiu Tadeusza i Anny - to się okaże.
Kto się wciela w tę rolę?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo

Post autor: Elmoo »

DeaconFan pisze:Kto się wciela w tę rolę?
Sławomir Grzymkowski, znany z serialu "Dziewczyny ze Lwowa". :wink:
Warto też dodać, że do serialu powróci Romuald Stec, ojciec Sandry. Gra go Dariusz Jakubowski znany głównie z "Na dobre i na złe".
paw

W ten piątek ślub Sandry, a za tydzień Ciekawe czy będzie pokazana wigilia. Ślub Pawła i Wigi miał być własnie w Wigilię, ale będzie w odcinku 23 grudnia w piątek, to oznaczać może, że jednak Wigilię wtedy pokażą, ale to nie jest pewne. Przynajmniej ja nie wiem, bo nie czytałem spoilerów.
Ostatnio zmieniony 2016-12-13, 23:49 przez paw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

paw pisze:to oznaczać może, że jednak Wigilię wtedy pokażą,
Nie pokażą, bo w Wigilię "Klanu" nie będzie.... :roll: Nie będzie także ani w pierwszy, ani w drugi dzień świąt. Odcinek z 23 grudnia jest ostatnim w tym roku :roll:
Źródło:
https://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/
paw

Nie o to mi chodzi.

Skoro ślub miał być w Wigilę, a będzie pokazany w piątek, to i wigilia tez może być pokazana. Raz już tak było, gdy wigilia wypadała w weekend, pokazano ją w odcinku w tygodniu.
Ostatnio zmieniony 2016-12-13, 23:50 przez paw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Elmoo pisze:Sławomir Grzymkowski, znany z serialu "Dziewczyny ze Lwowa".
Warto też dodać, że do serialu powróci Romuald Stec, ojciec Sandry. Gra go Dariusz Jakubowski znany głównie z "Na dobre i na złe".
Dzięki za odpowiedź. A Stec to chyba powróci po wielu latach, prawda? Bo ja go kojarzę wyłącznie ze wczesnych odcinków serialu około 2000 roku. Grał jeszcze później?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
paw

Ciekawe czy na ekranie zobaczymy Błażeja z narzeczoną, którzy mają na święta przylecieć do Polski. Bardzo dawno go w serialu nie było. pewnie nie, gdyż jak pisze Superseriale, jednak Wigilii nie będzie na ekranie.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ciekawe czy na ekranie zobaczymy Błażeja z narzeczoną, którzy mają na święta przylecieć do Polski. Bardzo dawno go w serialu nie było. pewnie nie, gdyż jak pisze Superseriale, jednak Wigilii nie będzie na ekranie.
Jeśli tak, to pewnie zmieniliby aktora. Coś mi się zdaje, że tamten chyba porzucił aktorstwo (choć mogę się mylić).
paw

Ten aktor to Maciej Chorzelski. I chyba raczej nigdzie nie gra.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

DeaconFan pisze:A Stec to chyba powróci po wielu latach, prawda? Bo ja go kojarzę wyłącznie ze wczesnych odcinków serialu około 2000 roku. Grał jeszcze później?
Masz dobrą pamięć, Stec po raz ostatni pojawił się bodajże w 2001 roku. :) W sumie to cieszę się, że wraca. Lubię tego aktora.
paw pisze:Ciekawe czy na ekranie zobaczymy Błażeja z narzeczoną, którzy mają na święta przylecieć do Polski.
Podejrzewam, że nie zobaczymy chociaż bardzo bym chciał. :)
paw

Nie wiem jak to jest w Klanie, ale bywało tak, że aktorzy, których mało było na ekranie, pojawiali się na wigilię lub inne nadzwyczajne uroczystości. Dobrze by było, by tacy ważniejsi aktorzy, nawet jak nie grają na stałe, czasem się pojawili, choćby jak w Modzie.
paw

Dzisiejszy odcinek rozwalił system :) Stec wracający z Tajlandii, wjazd Kamy i Borysa, a potem państwa młodych - świetnie to było. Nawet zainwestowano w salę weselną :)
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Dzisiejszy upadek Koziełły na lodowisku, chyba ma szanse stać się kolejnym hitem. :D ::loll::
https://www.youtube.com/watch?v=y5v4wc3ekn4

Te zbliżenia na buty i te dziwne jęki. :lol:
ODPOWIEDZ