Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Adex-fan Brooke pisze:Ale to przecież dawno temu, wtedy owszem zależało jej być też postrzeganą dobrze w oczach Stephanie.
Osiągnęła to bez wsparcia kogokolwiek i Taylor to uwiera.
Obie z Taylor regularnie nawiązują do przeszłości i sedna sporu, więc uważam, że związek z Erykiem, stanowisko Thomasa i powrót Liama do Steffy to tylko wierzchołek góry lodowej.
Adex-fan Brooke pisze:Jak możesz tak powiedzieć? Chodzi przecież o to, że Stephanie ją na taką pozycję nominowała przed śmiercią i Brooke jedynie powtarza jej słowa.
Właśnie, to tylko słowa. Brooke po "nominowaniu" nie pokazała, że zasługuje na tę pozycję. Faktem jest, że pomogła Billowi przy dziecku, ale faktem jest także, że podczas pomagania mocno myślała o tym, jak perfidnie została porzucona i poniżona przez Ridge'a, aktywnie szukała męskiego wsparcia, co doprowadziło do pocałunku z mężem Katie. Dlatego jest matroną samozwańczą. Taylor natomiast zjednoczyła rodzinę i zawalczyła o dobro swoje, Eryka, Steffy i Thomasa.
Adex-fan Brooke pisze:Nie manipuluj, każdy kto oglądał wie jak było.
Uważam, że każdy na forum ma swoją opinię w tej kwestii i nie ulega manipulacjom, której tutaj zresztą nie ma. Brooke pomagając Billowi nie powinna rozpoczynać niestosownej relacji, dwuznacznych spojrzeń, romantycznego lotu i pocałunku.
Adex-fan Brooke pisze: Piątkę, prawdziwa Angela zmarła w dzieciństwie.
Ciąża z Ridgem plus "czwórka kolejnych dzieci" to piątka dzieci, dobrze napisałem.

Szczerze mówiąc nie pamiętałem o dzisiejszym odcinku, więc "pokaz" Brooke mnie zaskoczył. Może nie było płaszcza, nie u Eryka, ale była bielizna. ::loll:: Ciekawe, że do siostry ubrała tak zwiewną i praktyczną kreację. :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Świetnie się czyta Waszą dyskusję :D Dodatkowo zbiegła się ona w czasie, gdy odcinki w Playerze są ciekawsze i o wiele lepiej się je ogląda. Cieszy fakt, że mamy obecnie kilka wątków i kilka różnych scenografii - to była główna bolączka 2012 roku, gdzie non stop pokazywali nam tylko FC, SP i dom Liama. Teraz pod tym względem jest o wiele lepiej :) Bardzo podoba mi się połączenie Erica i Taylor - przynajmniej coś się dzieje! Tęskniłem za czymś kontrowersyjnym co podzieli fanów. Dodatkowo mamy fajne sceny między KKL i Hunter, które nie dotyczą Hope i Steffy. Oprócz tego Brooke jest coraz bliżej z Billem co też jest ciekawe i daje szansę na powrót uwodzicielskiej Logan :serce: Rick i Maya o dziwo mnie przekonują, ale widać, że ich wątek jest mniej ważny, bo pokazują go co kilka odcinków.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pottermaniack pisze:Obie z Taylor regularnie nawiązują do przeszłości
Tylko, że trzeba nawiązywać do czegoś z sensem a nie z kosmosu wyrwane... i miałem tu bardziej na myśli Twoje nawiązania na wcześniejszych stronach
Pottermaniack pisze:po "nominowaniu" nie pokazała, że zasługuje na tę pozycję
Przecież Stephanie ledwo umarła, co niby miała zrobić Brooke? Wskoczyć jak Taylor do sypialni? :) Brooke się tak nigdy nie zachowywała gdy faceci mieli żałobę... Brooke jest matką dwójki dzieci Erica, pracuje w FC, troszczy się o przyjaciela... Wcale jej nie zależy pojawić się w miejscu Stephanie od razu a Taylor już chciałaby pewnie wisieć na ścianie.
Pottermaniack pisze:każdy na forum ma swoją opinię
Nie każdy, wielu nie ogląda uważnie i wprowadzasz ich w błąd takimi insynuacjami na siłę próbując oczernić Brooke, która jest po ludzku przyjacielska i pomocna po prostu.
Mareczek pisze:Bardzo podoba mi się połączenie Erica i Taylor
Mi się podoba jako wątek bo dzięki temu oni i Brooke mają fajne sceny, ale para jako para T&E to nie podobają mi się, wolałbym Erica z Donną, której Stephanie dała błogosławieństwo
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
matti05

Post autor: matti05 »

Ja akurat też nie mam zastrzeżeń co do pary Erica i Taylor,myślę,że mogą być szczęśliwi razem. Brooke nie powinna wtrącać w ich sprawy, a szczególnie do Hayes wmawiając,że jest po to z Ericiem, by owinąć wokół jego palca, uwieść itp. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Podoba mi się, że Bill zachęcił Brooke do zajęcia się firmą i przypomnienia swojego potencjału intelektualnego jak i walorów fizycznych :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Też mnie cieszy powrót do najważniejszych osiągnięć Brooke, czyli tych związanych z FC. Zawsze dobrze popatrzeć na KKL w bieliźnie ::jezyk::

Jestem natomiast zażenowany oświadczynami Liama... już nawet te pierwsze, tuż po oddaniu pierścionka przez Hope, miały więcej sensu. Co to w ogóle było? Poprosił ją o ślub tylko dlatego, że zażądała tego Hope? Sam nie miał takiego zamiaru? Nie znoszę Liama z całego serca, od jego pojawienia się w MNS i całej tej historii z trójkątem, kompletnie upadła w tym serialu ranga ślubu i oświadczyn. Brak pierścionka (dziś), albo jeden dla obu dziewczyn (przed Aspen), byle jakie oświadczyny - najczęściej nie z inicjatywy Liama, wiecznie przerwane śluby, coraz częściej bez gości, bo po co sprowadzać obsadę na ceremonię, która i tak się nie odbędzie... Przykre to, bo Moda zawsze słynęła z widowiskowych ślubów właśnie ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No właśnie, żenada, że w ogóle Steffy się zgodziła a Hope to bym odpowiedział: to, że Ty uwielbiasz śluby to nie znaczy, że ja muszę od razu brać, spadaj na drzewo ze swoimi błogosławieństwami.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:To wszystko pokazuje jaką Liam jest pustą marionetką :)
No już te jego oświadczyny pod wpływem rozmowy z Hope, to już całkowicie jakby nie miał mózgu. :)
Steffy potwierdza stereotyp ciąży, że trzeba jeść za dwoje i żre na potęgę (szczególnie fastfoody, które donosi jej mama). Najciekawszy wątek, na rozwinięcie którego czekam, to dla mnie oczywiście powrót sypialni Brooke! nigdy bym się nie spodziewał, że ten wątek po latach zostanie poruszony w serialu, nawet Bill pokazywał video:D:D:D
Taylor jest jakaś niejednoznaczna. Z jednej strony zaprzecza, że jest z Erickiem na prestiżu, a z drugiej - jej rozmowa ze Steffy:
Steffy: "Jesteś teraz panią na włościach"
Taylor:"Pasuje mi ta rola"

Równolegle w dwóch wątkach jest poruszone to j,ak wariuje facet kiedy żona mu nie daje :lol: Najpierw Erick żalił się Taylor jak to Stephanie go odrzucała, a potem Bill to samo sugerował Brooke, że nie może być z Katie sam przez dziecko.
paw

Post autor: paw »

Dzisiejszy cały odcinek można by skondensować do ostatnich 5 minut, bardzo na plus. Obawiam się jednak, że niestety nic się nikomu nie stanie, a szkoda.
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

Mnie zastanawia jedno. Czemu Liam dopiero po sugestii Hope oświadczył się Steffy, czym on "myśli"?? Bo chyba nie głową :<<<
Awatar użytkownika
Mareczek

O ile jestem w stanie zrozumieć jedną "teledyskową" scenę z Hope, Liamem i Steffy na jakiś czas, to dwóch w jednym odcinku już nie ::plask wczolo: Tego się dosłownie nie da oglądać, takie to nudne, mdłe i męczące - powtórzone razy tysiąc, ileż można? Wiemy, że Hope tęskni, a Steffy się cieszy, można było ten czas poświęcić na coś innego np. Ricka i Mayę. Sceny z Donną i Brooke rekompensowały tą obrzydliwość z Liamem, a już końcówka dała nadzieję na lepsze jutro ::chytry::
paw

Post autor: paw »

Jedynym narzędziem w tym beznadziejnych teledyskach, wspomnieniach i minach - przewijanie :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Rewelacyjne odcinki teraz są:D Dla mnie Pam mogła zamiast tego noża wkroczyć z pistoletem ale i tak fajne. Ogólnie zapomniałem trochę o niej, ale fajnie że wykorzystano potencjał tej postaci. Duzy plus dla scenarzystów. Jak pojawiła się ta nowa postać maya to też trochę wyglądała na psychiczną po stracie dziecka, ale jednak dorzucili ją do trójkąta ze Rickiem i Caroline. Trochę szkoda bo byłaby dobrym czarnym charakterem.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

paw - nigdy nie przewijam, nawet jak są dne sceny, a trochę nudów dziś było. :D

Hope podjęła w sumie dość rozsądną decyzję, skoro sama nie może mieć Liama, to podała go na tacy Steffy a jego samego posłała na drzewo. Mimo, że przy tym cierpi, bo straciła miłość. Dziewczyna robiła tak wcześniej - przypomnę tylko ten ślubów willi Forresterów, kiedy ona nie była pewna jego wierności, to przy gościach powiedziała, że za niego nie wyjdzie.
Liam mógł choćby kilka dni poczekać i się przygotować na oświadczyny, a nie walić prosto z mostu. Faktycznie, to wyglądało na to, jakby ktoś na siłę zmusił go do wydukania paru słów.
matti05

Post autor: matti05 »

Takich bezsensownych oświadczeń Liama jeszcze nie widziałem. To wszystko było na odwal się i z litości,tylko dlatego,że powiedziała to Hope, by on wziął ślub ze Steffy.
Wczorajsza końcowa scena wejście Pam z atakującym nożem i krzykiem Taylor :D. Myślałem,że na prawdę chcę zabić Taylor w pokoju Erica, ale skończyło się,że zaakceptowała ich związek :D.
ODPOWIEDZ