Post autor: Chmurka »

Prasa jednak źle podała, że Tadeusz nie odzyska kolekcji, a jednak odzyskał. Podobały mi się sceny trzymające w napięciu. :D
paw

Post autor: paw »

Tak, jak na Klan spoko,muzyka i plenerki i zdenerwowana Anna.

I na horyzoncie kolejny dość ciekawy wątek, czyżby Jasiek z Dominiką? Córką swojego dziadka? Hah Zaleciało Modą, ale generalnie na plus :) Co raz ostrzejsza Paulina i Gabi robią też swoje ;)
paw

Dziś zapowiedziano już postać Stiepana. Okazuje się, ze zainteresował się książką Daniela o sekcie i chce się z nim spotkać.

Post autor: Chmurka »

Spoilery: W „Preclowni Macieja” wizyta sanepidu, Dominika namówi Jerzego na auto, Michał postanowi przeprowadzić śledztwo w sprawie siostry a Monika odkryje szokujące fakty o swojej firmie! Zapowiada się ciekawie :D
paw

Ciekawie to wymyślili: Stiepan chce wyprodukować film na podstawie książki Daniela. Równocześnie rozpoczyna się proces Pawła przeciw Danielowi, a Stiepan jest znajomym Pawła i ich przyjaźń zostaje wystawiona na próbę. W tym wszystkim jest jeszcze Marta, który lubi namieszać, kto wie czy nie zakręci się koło Stiepana :)

Najbardziej mnie rozbawili koledzy z roku Jaśka, oni nawet wyglądem ok, ale przy Jaśku, który wygląda jak gimbaza, góra liceum trochę śmiesznie ta nowa paczka się prezentuje :)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Korzystając, że w tym tygodniu miałem wolne oglądałem codziennie "Klan".
Przemyślenia? Bawi mnie, że Jasiek zainteresował się tą całą Dominiczką, czyli niby córką Jerzego. Będzie rodzinny skandal?! Bożesz Ty mój! Monika za bardzo obcyndala się z Gabrielą, powinna już dawno odsunąć ją od papierów, bo przecież widać, że stała się niepoczytalna i ma Rosso gdzieś. :lol: Wątek z sanepidem i preclownią - ::plask wczolo: Nie wiem co to miało wnieść do fabuły, chyba by ludzie nakładali precle i bułki w rękawiczkach i by nie kupować mąki po pół ceny?! :lol: Dobrze się zaś Wiga postawiła Barbarze, że jak będzie nękać Pawła to będzie miała z nią do czynienia. Chciałbym ich starcia bo Dorota Kamińska to chyba aktorka, która najbardziej przykłada się do gry w "Klanie" i gra najlepiej. Bo wszyscy od niechcenia, sztuczność goni sztuczność. ::kwasny:: Ona w sumie gra stosunkowo niedługo w porównaniu z taką Moniką, Elżunią czy Jureczkiem, więc jej się jeszcze może chcieć. :lol:

Gdyby z tych wszystkich "super" rozciągniętych sceny z całego tygodnia wybrać najlepsze i posklecać je w jeden odcinek to by ewidentnie było więcej sensu. Ale widać, że tu się idzie hurtem na ilość, a nie jakość...

A jeszcze też ostatnio stara Kamilka zdradziła czemu doszło do podmianki Kamilek - http://www.fakt.pl/hobby/seriale/michal ... ej/e9jf8jm
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
paw

Dziś kolejny dobry odcinek, karczemna awantura na Sadybie, Michał odkrył to co ukrył o Dominice Jerzy przed rodziną, Ela uciekła nawet z domu, a wyglądała jakby miała paść na serce ;)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Właśnie ta awantura mi się podobała, ale jak już roztrzęsiona Elżunia wsiadła do auta to mogła chociaż wjechać w drzewo i mieć wypadek. :lol: :twisted:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
paw

No tak powinno być :) Ale jak na Klan to chyba za dużo ::loll::

Jak Michał wrócił ze Szczecina z tekstem czego się tam nie dowiedział, a Ela i Beata wraz z nim tak mocno to zagrały, to się spodziewałem nawet większych tajemnic Dominiki, ale wątek generalnie dobry.

Fajnie, że załamanie psychiczne Gabrieli nie skończyło się na dwóch odcinkach, a się przedłużyło, dodatkowo namieszała z tymi formowymi pieniędzmi :)
paw

Nie wiem czy nie zanosi się na kolejny fajny wątek z powrotem do przeszłości. Daniel powiedział, że rozpoczął prace nad nową książką o siostrze Dorocie :) Czy postać lub aktorka wróci do serialu? Czy będzie mowa o dramatycznych wydarzeniach z życia kobiety i rodziny z początków Klanu? To się okaże :)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Kolejny recast w Klanie!

Tym razem Zyty. Nową panią Chojnicką będzie Ola Woźniak, czyli Kasia z "13 Posterunku". Śmiesznie, bo ona już była zrecastowaną Agatą Gabriel w "Złotopolskich" i teraz znowu kogoś zastępuje.
paw

A to bomba. Fakt, Zyty dawno nie było, czyli będą nowe wątki wraz nową aktorką, dość znaną, ale ciekawe czy charakterek się też zmieni :)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

paw pisze:A to bomba. Fakt, Zyty dawno nie było, czyli będą nowe wątki wraz nową aktorką, dość znaną, ale ciekawe czy charakterek się też zmieni :)
Chyba ostatnio jeszcze przed wakacjami?
paw

Chyba tak, po wakacjach jej nie było, a wcześniej też mało, gdzieś pisali, że aktorka dużo czasu spędza za granicą , wcześniej miała poważne złamanie i tak co raz jej było mniej.
paw

Chyba wykrakałem, poziom pomysłów producentów Klanu ostatnio mnie pozytywnie szokuje, do serialu po latach powracać ma siostra Dorota z nową twarzą, o którą walczą Joanna Moro i Beata Fido :)

http://www.fakt.pl/kobieta/plotki/joann ... ie/2qllv39
ODPOWIEDZ