Ciekawie to wymyślili: Stiepan chce wyprodukować film na podstawie książki Daniela. Równocześnie rozpoczyna się proces Pawła przeciw Danielowi, a Stiepan jest znajomym Pawła i ich przyjaźń zostaje wystawiona na próbę. W tym wszystkim jest jeszcze Marta, który lubi namieszać, kto wie czy nie zakręci się koło Stiepana 
Najbardziej mnie rozbawili koledzy z roku Jaśka, oni nawet wyglądem ok, ale przy Jaśku, który wygląda jak gimbaza, góra liceum trochę śmiesznie ta nowa paczka się prezentuje
Najbardziej mnie rozbawili koledzy z roku Jaśka, oni nawet wyglądem ok, ale przy Jaśku, który wygląda jak gimbaza, góra liceum trochę śmiesznie ta nowa paczka się prezentuje
Korzystając, że w tym tygodniu miałem wolne oglądałem codziennie "Klan".
Przemyślenia? Bawi mnie, że Jasiek zainteresował się tą całą Dominiczką, czyli niby córką Jerzego. Będzie rodzinny skandal?! Bożesz Ty mój! Monika za bardzo obcyndala się z Gabrielą, powinna już dawno odsunąć ją od papierów, bo przecież widać, że stała się niepoczytalna i ma Rosso gdzieś.
Wątek z sanepidem i preclownią -
Nie wiem co to miało wnieść do fabuły, chyba by ludzie nakładali precle i bułki w rękawiczkach i by nie kupować mąki po pół ceny?!
Dobrze się zaś Wiga postawiła Barbarze, że jak będzie nękać Pawła to będzie miała z nią do czynienia. Chciałbym ich starcia bo Dorota Kamińska to chyba aktorka, która najbardziej przykłada się do gry w "Klanie" i gra najlepiej. Bo wszyscy od niechcenia, sztuczność goni sztuczność.
Ona w sumie gra stosunkowo niedługo w porównaniu z taką Moniką, Elżunią czy Jureczkiem, więc jej się jeszcze może chcieć.
Gdyby z tych wszystkich "super" rozciągniętych sceny z całego tygodnia wybrać najlepsze i posklecać je w jeden odcinek to by ewidentnie było więcej sensu. Ale widać, że tu się idzie hurtem na ilość, a nie jakość...
A jeszcze też ostatnio stara Kamilka zdradziła czemu doszło do podmianki Kamilek - http://www.fakt.pl/hobby/seriale/michal ... ej/e9jf8jm
Przemyślenia? Bawi mnie, że Jasiek zainteresował się tą całą Dominiczką, czyli niby córką Jerzego. Będzie rodzinny skandal?! Bożesz Ty mój! Monika za bardzo obcyndala się z Gabrielą, powinna już dawno odsunąć ją od papierów, bo przecież widać, że stała się niepoczytalna i ma Rosso gdzieś.
Gdyby z tych wszystkich "super" rozciągniętych sceny z całego tygodnia wybrać najlepsze i posklecać je w jeden odcinek to by ewidentnie było więcej sensu. Ale widać, że tu się idzie hurtem na ilość, a nie jakość...
A jeszcze też ostatnio stara Kamilka zdradziła czemu doszło do podmianki Kamilek - http://www.fakt.pl/hobby/seriale/michal ... ej/e9jf8jm
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
No tak powinno być
Ale jak na Klan to chyba za dużo
Jak Michał wrócił ze Szczecina z tekstem czego się tam nie dowiedział, a Ela i Beata wraz z nim tak mocno to zagrały, to się spodziewałem nawet większych tajemnic Dominiki, ale wątek generalnie dobry.
Fajnie, że załamanie psychiczne Gabrieli nie skończyło się na dwóch odcinkach, a się przedłużyło, dodatkowo namieszała z tymi formowymi pieniędzmi
Jak Michał wrócił ze Szczecina z tekstem czego się tam nie dowiedział, a Ela i Beata wraz z nim tak mocno to zagrały, to się spodziewałem nawet większych tajemnic Dominiki, ale wątek generalnie dobry.
Fajnie, że załamanie psychiczne Gabrieli nie skończyło się na dwóch odcinkach, a się przedłużyło, dodatkowo namieszała z tymi formowymi pieniędzmi
Kolejny recast w Klanie!
Tym razem Zyty. Nową panią Chojnicką będzie Ola Woźniak, czyli Kasia z "13 Posterunku". Śmiesznie, bo ona już była zrecastowaną Agatą Gabriel w "Złotopolskich" i teraz znowu kogoś zastępuje.
Tym razem Zyty. Nową panią Chojnicką będzie Ola Woźniak, czyli Kasia z "13 Posterunku". Śmiesznie, bo ona już była zrecastowaną Agatą Gabriel w "Złotopolskich" i teraz znowu kogoś zastępuje.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Chyba ostatnio jeszcze przed wakacjami?paw pisze:A to bomba. Fakt, Zyty dawno nie było, czyli będą nowe wątki wraz nową aktorką, dość znaną, ale ciekawe czy charakterek się też zmieni
Chyba wykrakałem, poziom pomysłów producentów Klanu ostatnio mnie pozytywnie szokuje, do serialu po latach powracać ma siostra Dorota z nową twarzą, o którą walczą Joanna Moro i Beata Fido 
http://www.fakt.pl/kobieta/plotki/joann ... ie/2qllv39
http://www.fakt.pl/kobieta/plotki/joann ... ie/2qllv39