Alexander pisze:Z jakiej racji Monika ma 60%? Nie przypominam sobie!!??
Po swoim mężu, Rossie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Czyli TVP 1 nie zmienia swoich corocznych taktyk i wychodzi z założenia że w wakacje cała Polska jest tak bogata, że wyjeżdża za granicę i nikt nie ogląda w tym czasie seriali. Założę się, że to samo zrobi TVP 2 z "Na dobre i na złe".
Klanu miało nie być w wakacje to było pewne bo pisałem do TVP i odpisali ,że w żadnym wypadku "Klan" nie będzie emitowany we wakacje, napisali ,że i tak mamy szczęście (fani) ,że dodali nam odcinki w czwartki!
Boldfanka pisze:Koszmarny jest dla mnie wątek z ciążą Agnieszki. Czarny horror, brrrr
A co ty lubisz w Klanie?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Boldfanka pisze:Koszmarny jest dla mnie wątek z ciążą Agnieszki. Czarny horror, brrrr
A co ty lubisz w Klanie?
Już chyba niewiele.
Nie mogę patrzeć na Michała, Natalię (nudy i flaki), Rysia (fizjonomia i intelekt) i Olę (kretynka i do tego beztalencie - przez tyle lat nie nauczyła się grać) oraz wiecznie obrażoną Agnieszkę.
Bawi mnie pani Surmacz absolutnie - i Jej małżonek oraz Jureczek , interesują trochę perypetie z Bożenką i Kinga oraz jej dalsze losy.
Ale ogólnie nudy na pudy.
Kurcze, czemu wy tak nie lubicie tej Kaji Paschalskiej?
Ja uwielbiam wątek z Bożenką i Kingą, natomiast najmniej lubie wątek Cioci Stasi i Daniela, intryguje mnie ciąża Agnieszki, jestem ciekaw jak to się dalej potoczy!