Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Elmoo

Post autor: Elmoo »

No to raczej nie są jej "własne" włosy, po prostu zmienili jej perukę na ciemną.
Męczą mnie już te wątki w Klanie robione na siłę. Jedyne co teraz jest ciekawe to sprawa Marysi, która okazała się nie być córką Michała. Sandra przez trzy lata wrabiała Michała w dzieciaka, rodzina będzie oburzona, czeka nas też ostra konfrontacja Sandry i Zyty.
paw

Post autor: paw »

Ale nie, że nie okazała się, bo wyników badań jeszcze nie było, tylko Sandra tak powiedziała by wkurzyć Michała.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

paw pisze: Stasi jest bardzo mało, w jednym tygodniu była w paru odcinkach, w wątku ze swoją chorobą i Jeremiasza.
A co oni mają za chorobę?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
paw

Grypie mieli, Stasia zaniemogła mocno, a jak przyszedł lekarz okazało się, że Jeremiasz niby w lepszym stanie, kwalifikuje się do szpitala.
paw

No to bomba spadła na Sadybę. Wyniki badań genetycznych dowodzą, że Michał nie jest ojcem Marysi, z pewnością będzie ciekawie, bp Sandra wyglądała na tę, która też tak myślała ::rad::

Kaśka przezywa katusze z Grażą, a to kłótnie o maturę, o własny biznes, o studia, na razie rozejm, że jeśli dostanie się na studia, dostanie 150 tys. złotych z jej części po wygranej w loterii.
Elmoo

W poniedziałkowym odcinku Sandra spoliczkuje Michała. ;)
paw

A jednak Sandra z premedytacją oszukała całą rodzinę Lubiczów i Chojnickich plus Norberta, wyszło szydło z worka :)
paw

Tymczasem Graża dzis przeżyła wstrząs, gdy dowiedziała się od matki Martyny, że Maciek z nią zamierzają wziąć ślub w Kanadzie. Nie milkną echa skandalu, który wywołała Sandra, Zyta zażądała zwrotu kasy łożonej przez Michała na Marysię, Norbert niestety wybaczył Sandrze kłamstwo, postanowił zwrócić kasę Michałowi, choć ten nie chciał, pieniądze przyjęła ochoczo Zyta, a Ela przeżywa ciężkie dni w związku z poczuciem utraty wnuczki.
paw

Dziś po długiej przerwie do serialu powrócił Igor Rutka, czyli naczelny czarny charakter obok Marty. Okazało się, że został dyrektorem firmy w której pracują Brajan z Darkiem. Dużo ostatnio poświęcono czasu tym dwojgu plus Cześce i o dziwo wątek wyszedł nieźle, Darek został fałszywie oczerniony o zdradę, w delegacji, a Cześka głupia w to uwierzyła i prawdopodobnie zdradziła Darka z Brajanem, chciała na drugi dzień nawet się już rozwodzić.

Kroi się romans Pauliny i Jacka, co nie jest niespodzianką, ale dość ciekawe sceny z jego matką i Garbrielą, kłopoty wieku średniego Bolka, a napięcie między Michałem i Norbertem trwa :)
paw

Dawno nie było czegoś nagłego i wstrząsającego, to się i pojawiło. Dominika miała wypadek samochodowy w drodze do Szczecina.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pokazali czy opowiedzieli? :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
paw

Opowiedzieli :) Jurek dowiedział się przez telefon, do wypadku doszło pod Poznaniem.
Chmurka

Post autor: Chmurka »

Siostra Dorota ma podobno wrócić. Generalnie fajnie, że chcą ją przywrócić. :) Wiem, że troszkę stary artykuł, ale już nawet w Wikipedii pojawiły się takie informacje. :P

http://www.fakt.pl/kobieta/plotki/joann ... ie/2qllv39
Elmoo

Chmurka pisze:ale już nawet w Wikipedii
Wikipedia jest dla mnie najmniej wiarygodnym źródłem jeśli chodzi o takie informacje. Artykuły może tam pisać każdy. Sam zresztą przez długi czas uzupełniałem klanową wikipedię, do póki nie zablokowali mojego IP. Teraz ktoś sobie dopisał do obsady Pilaszewską i Rogacewicza. Mało prawdopodobne wydaje mi się, żeby którekolwiek z tych aktorów dołączyło do obsady. Obstawiam, że scenarzyści nie chcą robić recastu Doroty, gdyż żadne z dotychczasowych seniorów nie zostało zrecastowane. Gdy Cyrwus odszedł z serialu, uśmiercono postać. Z Krystyną zrobili to samo. Chociaż Dorota zawsze była w cieniu rodzeństwa, więc mogą z nią zrobić inaczej. No, ale Pilaszewska raczej jej nie zagra. ;)
paw

Nazwisko Pilaszewskiej pojawiło się z prywatnych źródeł w necie w weekend, co akurat może coś potwierdzać bardziej niż nawet portale. Ale zobaczymy.
ODPOWIEDZ