Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
delll

Post autor: delll »

Podejrzenia pewnie padną na narzeczoną Thorna, była przecież najbliżej...
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

CJ pokazał, że ma geny Sally :) . Cóż podobały mi się jego pomysły :wink: . Zależało mu by Clark odniósł sukces a dzięki nie mu z kryzysu stanie na nogi firma Sally. 8) Gdyby wiedział, że Kim będzie modelką w tej feralnej sukni to nigdy by tego nie zrobił. :nie: Miałam ubaw jak zobaczyłam Kim w bieliźnie. ::loll:: ::loll:: Za to lubię jeszcze bardziej CJ’a. :D
Zastanawia mnie tylko jeden fakt. Amber, Stephanie, Rick stali cały czas przy wybiegu jak by ich tam wmurowali i nie zauważyli, że CJ coś majstruje przy scenie. Czyżby pokaz domu Spektra był tak nie prawdopodobnie fascynujący, że nawet Stephanie dała się nim oczarować. :) ::loll::
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

hehe szkoda ze wszystko z niej nie spadło;);) to byłby widok 8)
delll

Post autor: delll »

Pomysły jak pomysły, ordynarne i szczeniackie. Ridż prawie zawału dostał. :shock:

[ Dodano: 2006-06-08, 17:37 ]
I pomyślcie tylko, jak teraz Kim będzie strasznie płakac i rozpaczac przez wiele odcinków. :roll:
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

:lol: Ładna kompromitacja Kimberly, ale choć można było rzucić okiem na co nieco 8) Jakos bardzo łatwo CJ zrealizoawł swój plan bez przeszkód dostał sie na wybieg rywali :roll: Wczoraj gówniarza ponisoło w rozmowie z Stefcią. Za wszystko ma wielkie pretensje. Niby Foresterom może te pieniądze i reputacja z nieba spadły? On za to dziś był bardzo fair ::krzyw::
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

No wlasnie ciekawe jak on niby ten haczyk tam podlozyl ??? i jeszcze na dodatek byl mocno przymocowany, no chyba ze ma "czapke niewitke" hmm

no i dobrze ze Kim miala ladna bielizne a nie jakies obciskajace gatki to bylby dopiero obciach :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Przecież było wszystko dokładnie pokazane. Haczyk miał przylepce i on je przykleił do wybiegu, mocno zamocował i Kim zachaczyła o niego suknią i ziup!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Naprawdę te 2 odcinki ofiarowały mi wielki dramatyzm i aż ciarki mnie przeszyły na wskroś. CJ uczynił wielki sabotaż i dziś to on rozdawał karty. Forresterowie swym zadufaniem w sobie,zasłużyli na taki obrót sprawy,lecz z drugiej strony medalu,można stwierdzić,iż Spectra nie winna była się wpychać na ten pokaz...
:mrgreen: W dodatku wyrafinowana muzyka,która potęgowała całą dramaturgię. I Kimberly....
If you can't beat them, join them...
Boldmaniak

Post autor: Boldmaniak »

Dzisiejszy odcinek bardzo mi sie spodobal.Wreszcie dzialo sie cos ciekawego i smiesznego zarazem.Sceny byly przepyszne! ::rad:: ::rad::
Awatar użytkownika
Thorne

Ująłbym to : Prawdziwa klasyka gatunku Soap Opera!
Boldmaniak

Post autor: Boldmaniak »

Zgadzam sie z Toba. ::krzyw:: ::krzyw::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Suknia ślubna Spectra była zbyt klasyczna, mało oryginalna, natomiast Forresterowie stworzyli piękną nowoczesną suknie stąd bardziej mi się podobała. Ale co kto lubi.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Alexander pisze:Suknia ślubna Spectra była zbyt klasyczna, mało oryginalna, natomiast Forresterowie stworzyli piękną nowoczesną suknie stąd bardziej mi się podobała. Ale co kto lubi.
Suknia stworzona przez Clarke'a była cudna! :D A to Forresterów kreacja zakrawała na klasyczne bytowanie. Przynajmniej tak mi się wydaje. Tak więcej ekstrawagancji zawierała suknia Clarke'a.
Forrester

Post autor: Forrester »

Ale w ogóle dziwne,że przy takich pokazach nie ma żadnej ochrony i CJ mógł spokojnie zaczepić haczyk i nikt go nie zauważył. Odcinki były dośc fajne, choć z góry wiadomo było co się stanie. Ciekawe czy wszyscy dowiedzą się, że to CJ jest sprawcą "tragedii" pokazu Forresterów. Spectra odniosła rzeczywiście sukces, ale znowu za pomocą intrygi.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

To był ekskluzywny, zamknięty pokaz nie dla zwykłych ludzi ale dla kontrahentów więc nie potrzebna tam ochrona.
Nobody does it better
Zablokowany