Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
delll

Post autor: delll »

A jednak była potrzebna, okazało się :wink:
Suknia Clarka była mało ciekawa.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Suknia Clarka była jak z podrzędnego butiku, a welon to dopiero wyczyn mieć coś takiego na głowie pewnie nie jedna panna młoda chciałaby mieć taki wianek ::loll:: ::loll:: .
Suknia ślubna Forresterów była śliczna widać, że mają klasę i nie szyją byle czego. Ciekawi mnie jedno czyje stroje prezentują w MNS na pokazach :?:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Brooke pisze:Suknia Clarka była jak z podrzędnego butiku, a welon to dopiero wyczyn mieć coś takiego na głowie pewnie nie jedna panna młoda chciałaby mieć taki wianek ::loll:: ::loll:: .
Suknia ślubna Forresterów była śliczna widać, że mają klasę i nie szyją byle czego. Ciekawi mnie jedno czyje stroje prezentują w MNS na pokazach :?:
Tak sądzisz? Hmm,ciekawe,może masz rację? W sumie nie przyjrzałem się tak dokładnie tej kreacji Clarke'a :mrgreen: ,jednak suknia Forresterów to chyba raczej elegancka,niż ekstrawagancka :mrgreen:
delll

Przede wszystkim oryginalna, magiczna jak dla królowej śniegu, a przez to zapadała w pamięc. A o to przecież chodziło. Czy to Ridge zaprojektował ? Swoją drogą też jestem ciekawa, kto jest w rzeczywistości autorem tych projektów i czy powstają one specjalnie na potrzeby MNS ?
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Thorne pisze:
Brooke pisze:Suknia Clarka była jak z podrzędnego butiku, a welon to dopiero wyczyn mieć coś takiego na głowie pewnie nie jedna panna młoda chciałaby mieć taki wianek ::loll:: ::loll:: .
Tak sądzisz? Hmm,ciekawe,może masz rację? W sumie nie przyjrzałem się tak dokładnie tej kreacji Clarke'a :mrgreen: ,jednak suknia Forresterów to chyba raczej elegancka,niż ekstrawagancka :mrgreen:
Suknia Forrestrów robi wrażenie. Chętnie bym na siebie taką wdziała. Za to od Clarka nie chciałabym nawet jakby mi ją za darmo dawali.
Nie podobała mi się kreacja Brooke czegoś w tej sukience brakowało. Miała za to bardzo ładną fryzurkę. Od Macy nie podobały mi się włosy za to sukienkę miała nawet ładną.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Do tej pory myślałam, że Kim ma ładną figurę, ładne ciało, tylko twarz mi się niepodobała. Taka bardziej męska. Sprawiała wrażenie jakby urodziła się chłopcem. Ale dzis sie rozczarowałam nawet tylną częścią jej ciała. Pocieszeniem jest fakt, że aktorka nie gra w BB na stałe, jak np Brooke, więc jej słaba gra aktorska i bylejaki wygląd nie będzie długo nas męczył.
CJ bardzo mi sie dziś spodobał. Nie kibicowałam nikomu, bo i Brooke życze dobrze i Sally, ale cała sytuacja była ciekawa, było co oglądać. A najbardziej podobały mi się końcowe ujęcia. Zszokowany CJ, Rick, załamana Kim i śmiejąca się Amber(często jej reakcje są takie głupie). Amber ma szczęście, że stała niedaleko Steph, bo inaczej przez ten śmiech by ją posądzili o to wszystko. Chociaż nie wiem jak to się jeszcze rozwinie. Więcej takich odcinków. :D
delll

Rozczarowałaś się jej tyłkiem ??? :shock:
Ja bym się chętnie z Kim zamieniła na tę częśc ciała :lol:
Chociaż, dodam od razu, wielorybem żadnym nie jestem :wink:
Ostatnio zmieniony 2006-06-08, 23:13 przez delll, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Cynthia pisze:Do tej pory myślałam, że Kim ma ładną figurę, ładne ciało, tylko twarz mi się niepodobała. Taka bardziej męska. Sprawiała wrażenie jakby urodziła się chłopcem. Ale dzis sie rozczarowałam nawet tylną częścią jej ciała. Pocieszeniem jest fakt, że aktorka nie gra w BB na stałe, jak np Brooke, więc jej słaba gra aktorska i bylejaki wygląd nie będzie długo nas męczył.
O zgrozo :lol: Każdy ma jednak inne spojrzenie. Doprawdy nie wiem gdzie widzisz u Kimberly chłopięcą urode :roll: Nie wnikam w gre aktorską, ale ciało i uroda są na najwyższym poziomie (wg mnie dodam) :serce:
Awatar użytkownika
Cynthia

Każdy ma swój gust. Oglądam to między innymi z powodu pięknych ludzi, na szczęście jakieś 80-90% mi sie podoba.
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Cynthia pisze:Każdy ma swój gust. Oglądam to między innymi z powodu pięknych ludzi, na szczęście jakieś 80-90% mi sie podoba.
I dobrze, że tak jest. Każdemu może podobać się ktos inny. Jednak po tym stwierdzieniu "Ale dzis sie rozczarowałam nawet tylną częścią jej ciała" stwierdzam, że twoje wymaganie muszą być bardzo wysokie ::krzyw::
Awatar użytkownika
Cynthia

Na szczęście jestem kobietą i większą uwagę przykładam do wyglądu mężczyzn. Z nimi jest lepiej od kiedy nie ma Warrika. ;)
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

A nie uwazacie ze Kim nie powinna wystepowac u Forresterow to troche tak jakby zdradzila swoja rodzine i CJ-a?
Awatar użytkownika
Cynthia

Może to wygląda tak ze strony dorosłych, ale w wieku Kim bardziej się liczy chwilowa potrzeba, spełnienie swojego marzenia, niż rodzinna lojalność. W tym ją akurat dobrze rozumiem. Chciała być modelką, u siebie nie mogła, to poszła gdzie indziej. Ale jak widac nieopłaciło jej się. Ciekawe czy będzie na pierwszych stronach gazet.
papaja

Post autor: papaja »

no napewno bedzie bo stała jak słup, jakby nie mogła sie odwrócic przodem do reporterów:D
anian76

Post autor: anian76 »

Przyznacie jednak, że w oczach CJ-a było coś niepokojącego, powiedziałabym nawet diabelskiego. :twisted: Trochę mi nie pasowała ta jego zapalczywość. Ale niezłą wiązankę sypnął Stephanie, tym mnie zadziwił :shock: i trzeba to rzec - zaimponował.
Zablokowany