Suknia Clarka była mało ciekawa.
Bieżące odcinki cz. 1
Suknia Clarka była jak z podrzędnego butiku, a welon to dopiero wyczyn mieć coś takiego na głowie pewnie nie jedna panna młoda chciałaby mieć taki wianek
.
Suknia ślubna Forresterów była śliczna widać, że mają klasę i nie szyją byle czego. Ciekawi mnie jedno czyje stroje prezentują w MNS na pokazach
Suknia ślubna Forresterów była śliczna widać, że mają klasę i nie szyją byle czego. Ciekawi mnie jedno czyje stroje prezentują w MNS na pokazach
Tak sądzisz? Hmm,ciekawe,może masz rację? W sumie nie przyjrzałem się tak dokładnie tej kreacji Clarke'aBrooke pisze:Suknia Clarka była jak z podrzędnego butiku, a welon to dopiero wyczyn mieć coś takiego na głowie pewnie nie jedna panna młoda chciałaby mieć taki wianek![]()
.
Suknia Forrestrów robi wrażenie. Chętnie bym na siebie taką wdziała. Za to od Clarka nie chciałabym nawet jakby mi ją za darmo dawali.Thorne pisze:Tak sądzisz? Hmm,ciekawe,może masz rację? W sumie nie przyjrzałem się tak dokładnie tej kreacji Clarke'aBrooke pisze:Suknia Clarka była jak z podrzędnego butiku, a welon to dopiero wyczyn mieć coś takiego na głowie pewnie nie jedna panna młoda chciałaby mieć taki wianek![]()
.
Suknia ślubna Forresterów była śliczna widać, że mają klasę i nie szyją byle czego. Ciekawi mnie jedno czyje stroje prezentują w MNS na pokazach,jednak suknia Forresterów to chyba raczej elegancka,niż ekstrawagancka
Nie podobała mi się kreacja Brooke czegoś w tej sukience brakowało. Miała za to bardzo ładną fryzurkę. Od Macy nie podobały mi się włosy za to sukienkę miała nawet ładną.
Do tej pory myślałam, że Kim ma ładną figurę, ładne ciało, tylko twarz mi się niepodobała. Taka bardziej męska. Sprawiała wrażenie jakby urodziła się chłopcem. Ale dzis sie rozczarowałam nawet tylną częścią jej ciała. Pocieszeniem jest fakt, że aktorka nie gra w BB na stałe, jak np Brooke, więc jej słaba gra aktorska i bylejaki wygląd nie będzie długo nas męczył.
CJ bardzo mi sie dziś spodobał. Nie kibicowałam nikomu, bo i Brooke życze dobrze i Sally, ale cała sytuacja była ciekawa, było co oglądać. A najbardziej podobały mi się końcowe ujęcia. Zszokowany CJ, Rick, załamana Kim i śmiejąca się Amber(często jej reakcje są takie głupie). Amber ma szczęście, że stała niedaleko Steph, bo inaczej przez ten śmiech by ją posądzili o to wszystko. Chociaż nie wiem jak to się jeszcze rozwinie. Więcej takich odcinków.
CJ bardzo mi sie dziś spodobał. Nie kibicowałam nikomu, bo i Brooke życze dobrze i Sally, ale cała sytuacja była ciekawa, było co oglądać. A najbardziej podobały mi się końcowe ujęcia. Zszokowany CJ, Rick, załamana Kim i śmiejąca się Amber(często jej reakcje są takie głupie). Amber ma szczęście, że stała niedaleko Steph, bo inaczej przez ten śmiech by ją posądzili o to wszystko. Chociaż nie wiem jak to się jeszcze rozwinie. Więcej takich odcinków.
Rozczarowałaś się jej tyłkiem ???
Ja bym się chętnie z Kim zamieniła na tę częśc ciała
Chociaż, dodam od razu, wielorybem żadnym nie jestem
Ja bym się chętnie z Kim zamieniła na tę częśc ciała
Chociaż, dodam od razu, wielorybem żadnym nie jestem
Ostatnio zmieniony 2006-06-08, 23:13 przez delll, łącznie zmieniany 1 raz.
O zgrozoCynthia pisze:Do tej pory myślałam, że Kim ma ładną figurę, ładne ciało, tylko twarz mi się niepodobała. Taka bardziej męska. Sprawiała wrażenie jakby urodziła się chłopcem. Ale dzis sie rozczarowałam nawet tylną częścią jej ciała. Pocieszeniem jest fakt, że aktorka nie gra w BB na stałe, jak np Brooke, więc jej słaba gra aktorska i bylejaki wygląd nie będzie długo nas męczył.
I dobrze, że tak jest. Każdemu może podobać się ktos inny. Jednak po tym stwierdzieniu "Ale dzis sie rozczarowałam nawet tylną częścią jej ciała" stwierdzam, że twoje wymaganie muszą być bardzo wysokieCynthia pisze:Każdy ma swój gust. Oglądam to między innymi z powodu pięknych ludzi, na szczęście jakieś 80-90% mi sie podoba.
Może to wygląda tak ze strony dorosłych, ale w wieku Kim bardziej się liczy chwilowa potrzeba, spełnienie swojego marzenia, niż rodzinna lojalność. W tym ją akurat dobrze rozumiem. Chciała być modelką, u siebie nie mogła, to poszła gdzie indziej. Ale jak widac nieopłaciło jej się. Ciekawe czy będzie na pierwszych stronach gazet.