Radio i telewizja
-
Dawidek
- Administrator
Może uznał Zenka za jednorazową sytuację? Tak czy owak, uważam, że Artur Orzech zachował się nieprofesjonalnie - dziennikarz publicznych mediów swoje prywatne poglądy powinien zostawić w domu. Nieważne, kto akurat rządzi Telewizją Polską - ekipa Jacka Kurskiego powinna otrzymać dyscyplinarki, a nie kierować publiczną telewizją.
Jakiś czas temu Orzech pisał jeszcze na swoim FB:
“Ponieważ TVP wyemituje odcinek Szansy na Sukces z moim udziałem, w nabliższą niedzielę, żeby nie robić ludziom wody z mózgów , pragnę poinformować że ten odcinek został nagrany 26.01.2021. Oraz gdyby to „ Telewizja Polska” zerwała ze mną umowę, nie musiałbym płacić kar umownych za zerwanie przeze mnie, na co mam stosowne dokumenty. Szkoda czasu i słów. Amen."
Widziałem specjalny odcinek emitowany w Wielkanoc, który prowadził już Sierocki i wypadł ok. W sumie godne zastępstwo z klasą.
“Ponieważ TVP wyemituje odcinek Szansy na Sukces z moim udziałem, w nabliższą niedzielę, żeby nie robić ludziom wody z mózgów , pragnę poinformować że ten odcinek został nagrany 26.01.2021. Oraz gdyby to „ Telewizja Polska” zerwała ze mną umowę, nie musiałbym płacić kar umownych za zerwanie przeze mnie, na co mam stosowne dokumenty. Szkoda czasu i słów. Amen."
Widziałem specjalny odcinek emitowany w Wielkanoc, który prowadził już Sierocki i wypadł ok. W sumie godne zastępstwo z klasą.
Ostatnio zmieniony 2021-04-24, 12:28 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Dawidek
- Administrator
W TVP rusza chyba 6 września, wtedy wracają np. codzienne seriale.
Mnie ogólne stacje telewizyjne raczej nie ruszają, czasem znajdzie się w nich coś interesującego. Ja osobiście czekam na nowe odcinki "Milionerów" i "1 z 10". Ze zwykłej ciekawości obejrzę sobie "Magię nagości" - nowy program z Zoom TV. Zainteresują mnie też "Seriaale" z TVN Fabuła. Jeśli chodzi o seriale fabularne - niezmiennie zostaje "MnS" na Playerze i prawdopodobnie w TVC.
Mnie ogólne stacje telewizyjne raczej nie ruszają, czasem znajdzie się w nich coś interesującego. Ja osobiście czekam na nowe odcinki "Milionerów" i "1 z 10". Ze zwykłej ciekawości obejrzę sobie "Magię nagości" - nowy program z Zoom TV. Zainteresują mnie też "Seriaale" z TVN Fabuła. Jeśli chodzi o seriale fabularne - niezmiennie zostaje "MnS" na Playerze i prawdopodobnie w TVC.
- Adex-fan Brooke
Królowe życia oraz będę zerkać na Twoja twarz, Down the road, Gogglebox, Kubę Wojewódzkiego, może też zerknę na nową czołówkę KlanuB@r pisze:Już jutro w telewizjach startuje nowa ramówka. Na co najbardziej czekacie tej jesieni?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Możesz nie kłamać Misiu? Jutro (tzn.w pon) jest już np nowy odcinek „Jaka to melodia?”.Dawidek pisze:W TVP rusza chyba 6 września, wtedy wracają np. codzienne seriale.
A “Magi nagości” to przecież za odważny show dla Dawidka hahaha.
Ostatnio zmieniony 2021-08-30, 05:17 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Dawidek
- Administrator
Wygląda na to, że obaj mamy rację. Jeden powrót dziś, inne za tydzień. Z tego co zaobserwowałem, to najważniejsze zmiany będą za tydzień.B@r pisze:Możesz nie kłamać Misiu? Jutro (tzn.w pon) jest już np nowy odcinek „Jaka to melodia?”.Dawidek pisze:W TVP rusza chyba 6 września, wtedy wracają np. codzienne seriale.
Żebyś się nie zdziwił.B@r pisze:A “Magi nagości” to przecież za odważny show dla Dawidka hahaha.
- Adex-fan Brooke
B@r pisze:Możesz nie kłamać Misiu?
I nagle wyobraziłem sobie scenę jak podnosi się parawan i Dawidek okazuje się uczestnikiem Magii nagości a B@r krztusi się popcornem przed tvDawidek pisze:Żebyś się nie zdziwił.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
sharkinator
Ipla podzieliła się na dwie platformy, jedna to polsatgo.pl - treści z bezpłatnej części ipli z reklamami, druga to właśnie Polsat Box Go(polsatgobox.pl) - połączenie płatnej cześci Ipli z dawnym Cyfrowym Polsatem Go.sharkinator pisze:Ipla poszła w ślady playera i od 1.09 już jako Polsat Box Go jest płatna. Kurde nie chcę znowu bulić za kolejny kanał
Po 21 latach skoki narciarskie niemal w całości znikają z TVP.(poza konkursami w Polsce, MŚ w lotach i najprawdopodobniej austriacką cześcią TCS wraz z IO). Naziemnie konkursy będzie pokazywać TVN.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/s ... -player-pl
A to Kurski musi być wściekły, szczycił się, że wszystkie sportowe rozgrywki, którymi emocjonują się tłumy są w TVP, a tu klops.BeLieF pisze:Po 21 latach skoki narciarskie niemal w całości znikają z TVP.(poza konkursami w Polsce, MŚ w lotach i najprawdopodobniej austriacką cześcią TCS wraz z IO). Naziemnie konkursy będzie pokazywać TVN.
Ostatnio zmieniony 2021-10-07, 16:52 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.