Radio i telewizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Może uznał Zenka za jednorazową sytuację? Tak czy owak, uważam, że Artur Orzech zachował się nieprofesjonalnie - dziennikarz publicznych mediów swoje prywatne poglądy powinien zostawić w domu. Nieważne, kto akurat rządzi Telewizją Polską - ekipa Jacka Kurskiego powinna otrzymać dyscyplinarki, a nie kierować publiczną telewizją.
Artur

Post autor: Artur »

Podoba mi się pierwsze wytłumaczenie Orzecha, gdzie się nie pojawił na planie "Szansy na sukces".
"Jestem niedysponowany". To takie dyplomatyczne określenie "Jestem na kacu" 🤣
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Jakiś czas temu Orzech pisał jeszcze na swoim FB:

“Ponieważ TVP wyemituje odcinek Szansy na Sukces z moim udziałem, w nabliższą niedzielę, żeby nie robić ludziom wody z mózgów , pragnę poinformować że ten odcinek został nagrany 26.01.2021. Oraz gdyby to „ Telewizja Polska” zerwała ze mną umowę, nie musiałbym płacić kar umownych za zerwanie przeze mnie, na co mam stosowne dokumenty. Szkoda czasu i słów. Amen."

Widziałem specjalny odcinek emitowany w Wielkanoc, który prowadził już Sierocki i wypadł ok. W sumie godne zastępstwo z klasą.
Ostatnio zmieniony 2021-04-24, 12:28 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
B@r

Już jutro w telewizjach startuje nowa ramówka. Na co najbardziej czekacie tej jesieni? ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

W TVP rusza chyba 6 września, wtedy wracają np. codzienne seriale.

Mnie ogólne stacje telewizyjne raczej nie ruszają, czasem znajdzie się w nich coś interesującego. Ja osobiście czekam na nowe odcinki "Milionerów" i "1 z 10". Ze zwykłej ciekawości obejrzę sobie "Magię nagości" - nowy program z Zoom TV. Zainteresują mnie też "Seriaale" z TVN Fabuła. Jeśli chodzi o seriale fabularne - niezmiennie zostaje "MnS" na Playerze i prawdopodobnie w TVC.
Artur

Post autor: Artur »

Ninja Warrior, Gogglebox, Ciężarówką przez Stany, Brzydula (w sumie już ogarnięta przeze mnie w Playerze) i kilka seriali w streamingu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Już jutro w telewizjach startuje nowa ramówka. Na co najbardziej czekacie tej jesieni? ::chytry::
Królowe życia oraz będę zerkać na Twoja twarz, Down the road, Gogglebox, Kubę Wojewódzkiego, może też zerknę na nową czołówkę Klanu :mrgreen: oraz jak Dawidek ze niewinnej jak on ciekawości na golasy w polskiej Magii nagości :twisted: :zeby: Pewnie ludzie z pierwszego odcinka staną się tak popularni, że albo uciekną za granicę albo zrobią tu jakieś pato-kariery ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Dawidek pisze:W TVP rusza chyba 6 września, wtedy wracają np. codzienne seriale.
Możesz nie kłamać Misiu? Jutro (tzn.w pon) jest już np nowy odcinek „Jaka to melodia?”.

A “Magi nagości” to przecież za odważny show dla Dawidka hahaha. ::rad::
Ostatnio zmieniony 2021-08-30, 05:17 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator

B@r pisze:
Dawidek pisze:W TVP rusza chyba 6 września, wtedy wracają np. codzienne seriale.
Możesz nie kłamać Misiu? Jutro (tzn.w pon) jest już np nowy odcinek „Jaka to melodia?”.
Wygląda na to, że obaj mamy rację. Jeden powrót dziś, inne za tydzień. Z tego co zaobserwowałem, to najważniejsze zmiany będą za tydzień.
B@r pisze:A “Magi nagości” to przecież za odważny show dla Dawidka hahaha. ::rad::
Żebyś się nie zdziwił. :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Możesz nie kłamać Misiu?
::ke:: ::cojest::
Dawidek pisze:Żebyś się nie zdziwił.
I nagle wyobraziłem sobie scenę jak podnosi się parawan i Dawidek okazuje się uczestnikiem Magii nagości a B@r krztusi się popcornem przed tv :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Adex, świetny tekst! Serio, udało Ci się! :zeby: :serce: Za każdym razem jak go czytam, to zwijam się ze śmiechu, próbując sobie wyobrazić B@ra w wymyślonej przez Ciebie sytuacji. :D
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Ipla poszła w ślady playera i od 1.09 już jako Polsat Box Go jest płatna. Kurde nie chcę znowu bulić za kolejny kanał :/
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

sharkinator pisze:Ipla poszła w ślady playera i od 1.09 już jako Polsat Box Go jest płatna. Kurde nie chcę znowu bulić za kolejny kanał
Ipla podzieliła się na dwie platformy, jedna to polsatgo.pl - treści z bezpłatnej części ipli z reklamami, druga to właśnie Polsat Box Go(polsatgobox.pl) - połączenie płatnej cześci Ipli z dawnym Cyfrowym Polsatem Go.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Po 21 latach skoki narciarskie niemal w całości znikają z TVP.(poza konkursami w Polsce, MŚ w lotach i najprawdopodobniej austriacką cześcią TCS wraz z IO). Naziemnie konkursy będzie pokazywać TVN.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/s ... -player-pl
Awatar użytkownika
B@r

BeLieF pisze:Po 21 latach skoki narciarskie niemal w całości znikają z TVP.(poza konkursami w Polsce, MŚ w lotach i najprawdopodobniej austriacką cześcią TCS wraz z IO). Naziemnie konkursy będzie pokazywać TVN.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/s ... -player-pl
A to Kurski musi być wściekły, szczycił się, że wszystkie sportowe rozgrywki, którymi emocjonują się tłumy są w TVP, a tu klops. :P Ciekawe kto będzie komentował skoki w TVN...
Ostatnio zmieniony 2021-10-07, 16:52 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ