Teraz mi się przypomniało, że w panelu jurorskim mogą być goście specjalni i Zamachowski może być jednym z nich. Nie musi być uczestnikiem.
W UK gościem była m.in. Joan Collins
W UK gościem była m.in. Joan Collins
Ostatnio zmieniony 2022-03-14, 19:24 przez Artur, łącznie zmieniany 2 razy.
Prysznicem jest chyba Quczaj. Wszystkie podpowiedzi się zgadzają. I głos nawet podobny. On właśnie np. pracował w salonie fryzjerskim.
Ostatnio zmieniony 2022-03-20, 07:25 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Bardzo zdziwiło mnie to, że to Ładocha, bo jednak do końca byłem pewien, że będzie to Ohme po tych wszystkich podpowiedziach z doradzaniem ludziom i emocjami.
W tej chwili zgadzam się z jurorami (nie pamiętam którymi), że deszcz to Natasza Urbańska (Anka to jej rola w Metrze), a ważka to Kurdej-Szatan (mieszkała w Krakowie i Poznaniu). Może się jednak okazać, że podpowiedzi były totalnie mylące i dotyczyły czegoś zupełnie innego jak w przypadku Ładochy. Kogut to moim zdaniem Radosław Mróz z TVN24. Do żadnego z głównych prezenterów Faktów ten głos nie pasuje, w dodatku cały jego feed na Instagramie jest w zdjęciach żony i dziecka. Nie mam już w tej chwili zielonego pojęcia kim jest bocian.
W tej chwili zgadzam się z jurorami (nie pamiętam którymi), że deszcz to Natasza Urbańska (Anka to jej rola w Metrze), a ważka to Kurdej-Szatan (mieszkała w Krakowie i Poznaniu). Może się jednak okazać, że podpowiedzi były totalnie mylące i dotyczyły czegoś zupełnie innego jak w przypadku Ładochy. Kogut to moim zdaniem Radosław Mróz z TVN24. Do żadnego z głównych prezenterów Faktów ten głos nie pasuje, w dodatku cały jego feed na Instagramie jest w zdjęciach żony i dziecka. Nie mam już w tej chwili zielonego pojęcia kim jest bocian.
Jeśli chodzi o ostatnie odcinki to znowu zaskakujące, że Grzegorz Skawiński i Daria Ładocha kryli się pod maskami. Zwłaszcza Grzegorz, bo to jednak gwiazda dużego formatu, który co do zasady nie bierze udziału w talent show dla celebrytów. Spodziewałem się, że mogą się pojawiać osoby z programu Agent - Gwiazdy lub Azja/Ameryka Express. Ciekawe czy będzie jeszcze ktoś oprócz Darii.
Podobają mi się werdykty widzów - liczy się głównie wykonanie i wokal, a nie kostium
Nataszę w roli Deszczu usłyszałem od pierwszych wersów w tym programie, bardzo się zdziwię jeśli to nie ona. Ale jednak to kiepska uczestniczka, skoro tak łatwo ją rozpoznać po głosie.
Coraz bardziej intryguje mnie Bocian - na pewno to któraś z wokalistek - może to Patrycja Kazadi?
Podobają mi się werdykty widzów - liczy się głównie wykonanie i wokal, a nie kostium
Nataszę w roli Deszczu usłyszałem od pierwszych wersów w tym programie, bardzo się zdziwię jeśli to nie ona. Ale jednak to kiepska uczestniczka, skoro tak łatwo ją rozpoznać po głosie.
Coraz bardziej intryguje mnie Bocian - na pewno to któraś z wokalistek - może to Patrycja Kazadi?
Ostatnio zmieniony 2022-03-29, 00:09 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 2 razy.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Dorota Gardias i Basia Kurdej- Szatan zdemaskowane
Zaskoczenia nie było, bo takie głosy się pojawiały u nas na Forum.
Została połowa uczestników. Kibicuję Bocianowi i Słońcu, ale nadal nie mam pewności czy to Natalia Przybysz i Malgosia Ostrowska.
Została połowa uczestników. Kibicuję Bocianowi i Słońcu, ale nadal nie mam pewności czy to Natalia Przybysz i Malgosia Ostrowska.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Bocian to zdecydowanue Anna Karwan, a słońce to Beata Kozidrak.
Zauważyłem schemat zapraszania skompromitowanych trochę celebrytów:
Gardias - problemy z fiskusem,
Skórzyński - afera mailowa Dworczyka,
Kurdej-Szatan - atak na straż graniczną,
Kozidrak - jazda pod wpływem.
Zauważyłem schemat zapraszania skompromitowanych trochę celebrytów:
Gardias - problemy z fiskusem,
Skórzyński - afera mailowa Dworczyka,
Kurdej-Szatan - atak na straż graniczną,
Kozidrak - jazda pod wpływem.
Ostatnio zmieniony 2022-04-10, 13:38 przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem, jakim cudem Natasza Urbańska była dziś zagrożona (to nie była piosenka dla niej, ale wciąż wypadła lepiej niż połowa uczestników), ale nawet się trochę zestresowałem, że może odpaść
. Niech jej w końcu dadzą wygrać jakiś program po tych wszystkich latach starania się, często nawet za bardzo
.
Myślę, że słońcem jednak może być Majka Jeżowska. Z Bocianem mam w tym momencie najwięcej problemów, bo do nikogo te podpowiedzi mi nie pasują w 100%. Anny Karwan nie kojarzę szczególnie z poparciem dla społeczności LGBTQ+ czy medytacją. Do Natalii Przybysz za to nie wszystkie wcześniejsze podpowiedzi mi pasowały (plus chyba nie brałaby udziału w dwóch programach TVN na raz). Niektóre za to pasowały mi do Małgorzaty Rozenek-Majdan (ale nie wiem, czy ona umie tak dobrze śpiewać
), inne też do Doroty Szelągowskiej (ona z kolei śpiewała ostatnio w odcinku Totalnych Remontów i ta piosenka jest teraz w czołówce, więc nie wykluczam
).
Myślę, że słońcem jednak może być Majka Jeżowska. Z Bocianem mam w tym momencie najwięcej problemów, bo do nikogo te podpowiedzi mi nie pasują w 100%. Anny Karwan nie kojarzę szczególnie z poparciem dla społeczności LGBTQ+ czy medytacją. Do Natalii Przybysz za to nie wszystkie wcześniejsze podpowiedzi mi pasowały (plus chyba nie brałaby udziału w dwóch programach TVN na raz). Niektóre za to pasowały mi do Małgorzaty Rozenek-Majdan (ale nie wiem, czy ona umie tak dobrze śpiewać
Goku, co Majka Jeżowska ma wspólnego z szermierką? Dzisiejsza podpowiedź. Tymczasem Beata ma. Trenowała. Polecam googling. Tak samo z gimnastyką artystyczną, o czym było w poprzednich odcinkach. To samo z podpowiedzią o tym, że była krnąbrna. Beata opowiadała w swojej autobiografii jak to w szkole pani nazwała ją krnąbrną. Miała też okładkę Wysokich obcasów pt: „Krnąbrna Beata”. Poza tym Słońce mówiło, że nigdy nie było u Wojewódzkiego. A Majka Jeżowska była. Beaty nie było. Nie trudno połączyć fakty. Polecam też posłuchać wywodu Słońca o piegach i poszukać w googlach, co Beata o tym mówiła. Hihihi.
Co do Anny Karwan, fajnie tu są rozłożone podpowiedzi z poprzednich odc. na czynniki pierwsze - https://muzyka.interia.pl/raporty/rapor ... Id,5932390
Co do Anny Karwan, fajnie tu są rozłożone podpowiedzi z poprzednich odc. na czynniki pierwsze - https://muzyka.interia.pl/raporty/rapor ... Id,5932390
Ostatnio zmieniony 2022-04-16, 23:06 przez B@r, łącznie zmieniany 5 razy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ok, nie weryfikowałem wszystkich podpowiedzi
. Do kilku, które pamiętałem, Jeżowska pasowała (na przykład wszystkich googlowałem z czerwonym samochodem
). Jeśli to rzeczywiście Kozidrak, to dość desperacka próba ratowania wizerunku, bo nie wyobrażam sobie, by wzięła udział w takim programie kilka lat wcześniej
.
Nie szukałem takich artykułów i tego też nie mam zamiaru czytać. Lepiej bawię się, typując samemu i googlując pojedyncze podpowiedzi, niż zdając się na dziennikarzy, którzy pewnie tożsamość tych gwiazd mogą już znać, a jeśli nie, to wiedzą o nich wystarczająco wiele, by nie mieć wątpliwości. Nie wszyscy mają pracę związaną z showbiznesem B@r, dla niektórych to po prostu zabawny program, przy którym mogą sobie pozgadywać
.
Nie szukałem takich artykułów i tego też nie mam zamiaru czytać. Lepiej bawię się, typując samemu i googlując pojedyncze podpowiedzi, niż zdając się na dziennikarzy, którzy pewnie tożsamość tych gwiazd mogą już znać, a jeśli nie, to wiedzą o nich wystarczająco wiele, by nie mieć wątpliwości. Nie wszyscy mają pracę związaną z showbiznesem B@r, dla niektórych to po prostu zabawny program, przy którym mogą sobie pozgadywać
Ostatnio zmieniony 2022-04-16, 23:16 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziś ponoć odpadnie Słońce, czyli Beatka Kozidrak... 
Ostatnio zmieniony 2022-04-30, 15:59 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.