Trochę szkoda że nie ma z nią wątków. Kiedyś dawno, dawno temu (pewnie większość osób z forum nie pamięta) była przecież z Erickiem. Fajnie jakby rozwinęli na nowo ten wątek z zrobili Beth vs Donna vs StephanieMareczek pisze:Beth ostatnio pojawiła się na ślubie Katie i Nicka, a nikt nie wspomniał o tym, że ona w ogóle jeszcze mieszka w Los Angeles![]()
Co prawda nic takiego się z nią nie wydarzyło, ale jednak matka Loganów jednak nadal z nimi mieszka i jej choroba jakoś ustała
Beth Logan
-
Dawidek
- Administrator
- x 89
Usunąłem w całości post Shizera, który zawierał spoiler i to dość duży. Użytkownik jest już od jakiegoś czasu na forum, więc powinien się połapać, że istnieje odrębny dział spoilerowy, tam mógł napisać, to co napisał. Usunąłem tez posty Griszy i Skisłego - bo te wypowiedzi teraz są całkowicie wyrwane z kontekstu.
- Adex-fan Brooke
- x 76
Czy wiecie, że Nancy Burnet (Beth nr 2 i ta z 1994 i 2001) zmarła kilka lat temu? Ktoś zapytał o nią Johna (Erica) w Bold Live na żywo i on to powiedział co zaskoczyło pytającą telefonicznie fankę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Niewyobrażalnie smutna wiadomość. Mówił coś o niej więcej? Uwielbiałem ją, tworzyła piękną parę z serialowym Ericiem. W ogóle ona i Judith Baldwin to najlepsze odtwórczynie tej roli.Adex-fan Brooke pisze:Czy wiecie, że Nancy Burnet (Beth nr 2 i ta z 1994 i 2001) zmarła kilka lat temu? Ktoś zapytał o nią Johna (Erica) w Bold Live na żywo i on to powiedział co zaskoczyło pytającą telefonicznie fankę.
Powiedział o Nancy, że on i jego żona znali się z Nancy zanim dołączyła do B&B i że „she was lovely”. Co ciekawe i smutne, o jej śmierci nie ma nigdzie w necie… 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".