U mnie było jeszcze ciekawiej. Jeszcze nie zdążyłem wprowadzić danych karty, a już nastąpiła weryfikacja płatności, wystarczyło dać wstecz, bo chciałem jeszcze coś doczytać.Adex-fan Brooke pisze:wprowadziłem dane i nie zdążyłem jeszcze zapłacić a tu trwa weryfikacja płatności...wtf?
Chyba jest. Widziałem taką opcję po zakupieniu: "Anuluj pakiet" czy coś podobnego.Adex-fan Brooke pisze:Ale chyba jest opcja rezygnacji?
Miałem tak samo. Ta weryfikacja płatności blokuje wszelkie zakupy, więc nie miałem wyjścia. Musiałem założyć nowe konto na inny adres mailowy. Zakup udał się za drugim razem - za pierwszym transakcja się nie powiodła. Pozostawię to bez komentarza. Poprzednie konto chciałem usunąć - to nastąpiła jego blokada. Ani założenie nowego na ten sam adres ani ponowne zalogowanie - nic nie było możliwe.Adex-fan Brooke pisze:Edit: Udało mi się kupić, ale musiałem z innego e-maila od nowa, co za dziadostwo...
Podsumowując, jedno wielkie dziadostwo, jak to sami określacie. Nic dodać, nic ująć.
Udało mi się dziś obejrzeć dwa odcinki z ubiegłego tygodnia. Pierwszy był z napisami - przydatne rozwiązanie, które pomoże w nauce angielskiego. Oby to w przyszłości wprowadzono na stale.
Cmk, dzięki za informacje. Ogólnie życzyłbym sobie, by mocno poprawili funkcjonowanie strony, bo w porównaniu z Playerem (w chwili, w której piszę posta Player zalicza spora awarię), to jest niedopracowana amatorszczyzna. Sam serial ogląda się dobrze, nie mam tu zastrzeżeń, ale nawigacja po stronie a w szczególności zakupy pakietu nie należą do najłatwiejszych.
do lektora można się przyzwyczaić. Pan Borejko z czasem powinien się poprawić jako lektor, na dzień dzisiejszy oceniam go pozytywnie.
I na koniec:
Nie widziałem opcji zakup na dłuższy okres niż miesiąc. Minusem jest to autoodnawianie płatności. Już na starcie powinna istnieć opcja wyłączenia tego rozwiązania. Nawet, gdyby była możliwość zakupu na przykład na rok, to ja - tak samo jak Wy - daję na wstrzymanie. Nie mam do nich dużego zaufania. Przyznam się szczerze, że miałem spore obawy, robiąc zakupy w Red GO, robiłem je trochę z duszą na ramieniu. Takie poczucie odstrasza.Adex-fan Brooke pisze:Kupiliście pakiet premiery czy pakiet premiery na 12 miesięcy?