Bieżące odcinki cz. 1
-
Martin Rode
Hej ana, ja oglądam serial od początku i dość dużo napatrzyłam się na wredne zachowania Facetów.
Oczywiście przodownikiem w głupocie zawsze był Ridge i bardzo krzywdził na zmianę Caroline, Brooke i Taylor. Inni nie byli lepsi - Thorne też ma dużo na sumieniu, szczególnie te intrygi i kłamstwa z Taylor i dzieckiem Ridge'a (Thomasem).
Eric wieczny pantoflarz (dobra ksywka Kinsajza) bojący się panicznie Stephanie i rezygnujący z miłości swojego życia - Beth (matka Brooke) tylko dlatego, że pielęgnowanie tej miłości stało się niewygodne ze względu na odległość. Bowiem Stephanie perfidnie wysłała ją do Paryża przy pomocy intrygi z Billem. Także Sheila robiła z nim co chciała i oszukiwała na każdym kroku.
Nie wgłebiam sie w dalsze wspomnienia, bo nie wiem od kiedy oglądasz, bo może jednak tylko zapomniałaś.
Teraz jest powtórka z rozrywki i Rick powiela zachowania swojego Tatucia - Erica, którym manewrowały kobiety jak chciały.
Thorne zawsze robił na mnie wrażenie lekko niedorozwiniętego, szczególnie w wydaniu Thorne'a nr 3, czyli obecnego.
Pisząc poprzedni krytyczny post o mężczyznach nie miałam na myśli, że kobiety są idealne i super moralne.
Miałam na myśli, ze ci serialowi mężczyźni to straszne fajtłapy bez cech prawdziwie męskich poza kopulowaniem
Po prostu tęsknię za prawdziwymi mężczyznami w filmach i czasem w życiu (szczególnie w pracy), bo na około pełno zniewieściałych narcyzów i nieudaczników.
Tak się na świecie porobiło
Może ten gatunek jest na wymarciu

Oczywiście przodownikiem w głupocie zawsze był Ridge i bardzo krzywdził na zmianę Caroline, Brooke i Taylor. Inni nie byli lepsi - Thorne też ma dużo na sumieniu, szczególnie te intrygi i kłamstwa z Taylor i dzieckiem Ridge'a (Thomasem).
Eric wieczny pantoflarz (dobra ksywka Kinsajza) bojący się panicznie Stephanie i rezygnujący z miłości swojego życia - Beth (matka Brooke) tylko dlatego, że pielęgnowanie tej miłości stało się niewygodne ze względu na odległość. Bowiem Stephanie perfidnie wysłała ją do Paryża przy pomocy intrygi z Billem. Także Sheila robiła z nim co chciała i oszukiwała na każdym kroku.
Nie wgłebiam sie w dalsze wspomnienia, bo nie wiem od kiedy oglądasz, bo może jednak tylko zapomniałaś.
Teraz jest powtórka z rozrywki i Rick powiela zachowania swojego Tatucia - Erica, którym manewrowały kobiety jak chciały.
Thorne zawsze robił na mnie wrażenie lekko niedorozwiniętego, szczególnie w wydaniu Thorne'a nr 3, czyli obecnego.
Pisząc poprzedni krytyczny post o mężczyznach nie miałam na myśli, że kobiety są idealne i super moralne.
Miałam na myśli, ze ci serialowi mężczyźni to straszne fajtłapy bez cech prawdziwie męskich poza kopulowaniem
Po prostu tęsknię za prawdziwymi mężczyznami w filmach i czasem w życiu (szczególnie w pracy), bo na około pełno zniewieściałych narcyzów i nieudaczników.
Tak się na świecie porobiło
Hej Boldfanko!!masz racje co do facetów-nieudacznicy,wiecznie niezdecydowani,ale kobitki też maja swoje-zwłaszcza jak chcą zdobyć kogoś to potrafią posunąc sie do wszystkiego....nikt nie pobije intryg kobiet w tym serialu..;)Mode tak regularnie ogladam od paru miesięcy,wcześniej to było sporadycznie.... ale cos nie cos pamietam
pozdrawiam:):)
- Marek Forrester
Dobrze ,że Amber postanowiła ,że Becky może zostać, może przekona się do niej i pomoże jej stać się lepszą dziewczyną. Becky dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczyła, ciesze się ,że zrozumiała swój błąd, to ważne aby umieć przyznać się do swojego błędu. Myśle ,że Ridge powinien kupić ten dom, Taylor ma racje, wiele ludzi w nim mieszkało, nie tylko Pierce a pozatym Pierce nie zrobił nic wielkiego... Nie przespał się z Taylor tylko wyznał jej uczucia, to nie zdrada. C.J. po raz "X" wyznał Kim jak bardzo ją kocha, chciał posunąć się nieco dalej, ale dziewczyna oczywiście nie pójdzie z C.J. bo kocha Ricka, nie rozumiem postępowania C.J. to dobry chłopak a marnuje się w takiej dziewczynie...
Nobody does it better
Nie cierpię Tawny ,irytuje mnie
czy ona a w kółko musi powtarzać zdanie
Jeżeli Becky zobaczy znamię dziecka w kształcie serduszka domysli się ,że to jej synek
Cały czas mówi to samo zdanie wkółko tylko zmienia szyk czasami i wogóle nic nie wprowadza do seriali
i ta fryzura ,nawet gorsza od szopy Stefy
Wreście wzięli się za Taylor i coś się z nią dzieje
uwielbiam ją ,a ostatnio rzadko ją pokazują
i zapowiada się ciekawy sobotni odcinek ,będzie się działo...
Trochę przekonałem się do Becky ,żal mi jej
natomiast nie szkoda mi dziwacznej jak zawsze Kimberly ,dobrze ,że podwinęła jej się noga na pokazie ,może nie będzie zadzierać nosa
Brooke /Macy /Thorne świetne sceny wtorkowe
Jeżeli Becky zobaczy znamię dziecka w kształcie serduszka domysli się ,że to jej synek
Cały czas mówi to samo zdanie wkółko tylko zmienia szyk czasami i wogóle nic nie wprowadza do seriali
Wreście wzięli się za Taylor i coś się z nią dzieje
natomiast nie szkoda mi dziwacznej jak zawsze Kimberly ,dobrze ,że podwinęła jej się noga na pokazie ,może nie będzie zadzierać nosa
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
Zgadzam się poza tym o Tawny -ale fakt że ciągle to powtarzatkk sally=) pisze:Nie cierpię Tawny ,irytuje mnie![]()
czy ona a w kółko musi powtarzać zdanie
Cały czas mówi to samo zdanie wkółko tylko zmienia szyk czasami i wogóle nic nie wprowadza do serialii ta fryzura ,nawet gorsza od szopy Stefy
![]()
Wreście wzięli się za Taylor i coś się z nią dziejeuwielbiam ją ,a ostatnio rzadko ją pokazują
i zapowiada się ciekawy sobotni odcinek ,będzie się działo...
![]()
natomiast nie szkoda mi dziwacznej jak zawsze Kimberly ,dobrze ,że podwinęła jej się noga na pokazie ,może nie będzie zadzierać nosa![]()
Wreszcie więc dziś był odcinek który przed laty widziałem przypadkowo na wakacjach na jakimś angielskim programie -wtedy to był dla mnie szok że jakieś dzieci w serialu i szok co za "stwora" Taylor odkryła
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dziś miałem wrażenie, że jakiegoś odcinka nie wyemitowali.
Dzisiejsze odcinki nie były zbyt ciekawe. Moim zdaniem Tay i Ridge nie powinni wogóle oglądać domu Pirce'a. Jest mnóstwo innych domów, a wiadomo było, że obecna sytuacja będzie krępująca.
Wkurzyła mnie dziś Stefa. Była taka podejrzliwa względem Becky.
Jeszcze bardziej wkurzył mnie CJ. Po tym wszystkim co zrobił Kim, miał jeszcze do niej wyrzuty.
On nie rozumie, że nie można zmusić kogoś do miłości. 
- Marek Forrester
Ja myśle ,że skoro Taylor podoba się dom, Ridgowi też tylko boi się tego powiedzieć to dlaczego nie zakupić tego domu, tylko z tego powodu ,że mieszkał w nim Pierce?
C.J. powinien już dać sobie spokój z Kimberley, ona nigdy nie zapomni o Ricku... dziewczyna jest opętana Rickiem... C.J. ma 0 szanse.
Scena z Taylor była świetna, kiedy schyliła się nad tarasem i spojrzała w ciemności a z nich wyłoniły się oczy.... Taylor krzyczała jak w filmie Hitchcocka.
C.J. powinien już dać sobie spokój z Kimberley, ona nigdy nie zapomni o Ricku... dziewczyna jest opętana Rickiem... C.J. ma 0 szanse.
Scena z Taylor była świetna, kiedy schyliła się nad tarasem i spojrzała w ciemności a z nich wyłoniły się oczy.... Taylor krzyczała jak w filmie Hitchcocka.
Nobody does it better
- Marek Forrester