Heh... Dziś za zadanie miałam nagrać mamie odcinek. Rano zapomniałam, a po południu pamiętałam, ale do czasu. Bo jak przyszło co do czego, to sie okazało, że już 16.30 i pięć minut w plecy... hehe... No więc nagrałam nie od początku. A potem mama oglądała te tragikomedię. Heh... Coś mi się o uszy obiło, że Sheili dziecko zabiorą. Biedaczka... A Brooke jaka groźna, kazała się Amber wynieść... Oj wesolutko...
[ Dodano: 2005-11-16, 16:48 ]
No kochani. Odchodzimy już od telewizorów. Skończył się nasz kochany serial.
Podobało mi się dzisiaj jak Rick utarł nosa Amber stwierdzając, że można oddać dziecko do adopcji. Szkoda mi Sheili jednak grożąc Thomasowi mogła liczyć się z konsekwencjami!! Muszę przyznać że Mike jest mistrzem kamuflażu!! Miał tylko założone okulary i nikt go nie rozpoznał!! Śmiechu warte!!
Wiwi, aż dwa odcinki? Jej!!! To straszne, podajmy ich do kuratorium, bo gdyby nie mój stary, wysłużony już magnetowid też bym stracił i to nawet więcej odcinków...
Precz z uczelnią!!!! Żądamy "Mody na sukces"!!!!
Dziś była Brooke. Rozmawiała z Amber. Powtarzała jej, że nie zaakceptuje jej nigdy. Ale panna Moore trzyma wciąż asa w rękawie i zaczyna się robić nieładnie pyskata...
Natomiast Sheila była dziś niesamowita... Żal mi jej było strasznie. Boldfanko, racja!!!
Zabić Warwicka!!!!!!!! "Król głupich min i krzywej gęby" zyskał dziś wyłączne prawo do opieki nad Mary...
Tak, zgadza się Martin. Już ja wystosuję odpowiednie pismo tam gdzie trzeba Nagle w środku roku dowalają mi Integrated Skills na 15.00 jak tego dnia kończę o 11.30 i pół dnia muszę czekać w głupim Szczecinie i nie mogę obejrzeć Mody ;( Wiem, wiem, biedna jestem Dzięki za info. Może to i lepiej, że nie widziałam jak Amber pyskuje Brooke, bo bym się wkurzyła Pozdrówka
Wg tłumaczenia lektora Amber już nawet zaczęła zuchwale mówić Brooke po imieniu, przyznaję iż powinna mieć więcej pokory, ale to ciekwa postać...
Przy okazji zapraszam was do działu spoilerowego do tematu "Wkrótce na Tvp1" -niech to bedzie odpowiednik tego tematu - bedziemy tam mogli także omawiać wydarzenia, uwzględniając swobodnie co nas czeka już wkrótce
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pierce za bardzo eksperymentuje. Nie wiem czy jest to wskazane w jego profesji..... Natomiast jeśli chodzi o postawę Brooke wobec Amber, rozumiem ją. Też nie lubię tej dziewczyny. Jest bardzo niedojrzała emocjonalnie...... Bardzo...
Trochę mnie śmieszy postawa CJ-a. Za wszelką cenę chce zapewnić Macy macierzyństwo.
Przecież pomysł z adopcją nie nalezy do najlepszych. Macy i Grant(umierający niestety ) mieliby przygarnać dziecko Ricka i Amber. Z drugiej strony widać, jak Amber zależy na tym, żeby mieć coś, dzięki czemu będzie jednym z Forresterów.
ŻAŁOSNA DZIEWCZYNA, naprawdę. Wykorzysta dziecko, aby wejść w swe upragnione elity.
ach...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Oglądając sobotni odcinek zauważyłem ponownie jakie mamy stare odcinki bo Ridge i Thorne wyglądali o wiele młodziej.Nie przegapcie kolejnych odcinków -nowa konfrontacja Brooke i Amber będzie kontynuowana - fajnie że mamy już odcinki z nową rolą Brooke (czyli przyszłej babci -chociaż to słowo absolutnie do niej nie pasuje wg mnie).Ridge ostatnio dał znać że denerwuje go obecność Clarke'a przy Brooke, zaczyna go też ciekawić wspaniały Pierce a Pierce chce lepiej poznać Ridge'a (dobre było jak się wyłączył gdy Taylor paplała coś ). A Sheila siedzi znowu w więzieniu i skręca ja że Stephanie zgarnęła Jamesa i Mary do siebie do domu,bardziej podpaśc już nie mogła...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzisiejszy odcinek był dla mnie szokiem pod kilkoma względami. Przede wszystkim Mama's Boy (zwany potocznie Ridge'm ) ubrany był strasznie. Co to miało być? Sutanna, sukienka, podomka czy halka? Straszne, ale Taylor stwierdziła, że jest najszczęśliwszą kobietą na świecie. Hmm.. widać dopiero co ją kręci.. Natomiast Amber to już w ogóle woda sodowa do ptasiego móżdżka uderzyła. Porównywała się do Brooke - cóż, pokazała tylko brak szacunku dla dorosłych. Naprawdę podzielam stanowisko Brooke. Panna Moore jest zaślepiona ambicjami powyżej granicy dobrego smaku. Ale najbardziej zszokowała mnie ostatnia scena dzisiejszego odcinka. Rick wydusił wreszcie z siebie, że Amber nosi jego dziecko. Widzieliście triumfującą jej minę? Ja na miejscu Brooke, chyba dałbym jej w twarz. A swoją drogą podobała mi się bardzo muzyka z ostatniej sceny. Słyszeliście? W ogóle utwory muzyczne z "B&B" są naprawdę świetne i doskonale odzwierciedlają sytuacje.
Ciekawa jestem czy Rick broniłby jej nadal gdyby wiedział, że nie tylko z nim spała? A teraz nie wiadomo czyje to dziecko?! W końcu Brooke dowiedziała się, że zostanie babcią!! Ale przeżyła szok!! Amber zadowolona, bo osiągnęła swój cel!! Będzie należała do rodziny Forrester!!