Ciekawe czy gdyby podsunąc im ten pomysł skusiliby się emitować je np. w Polsat2??
Żar młodości (The Young and The Restless)
- Marek Forrester
Z czego co czytałem kiedyś chyba w ŚS to były to odcinki z 1990-1993 a u nas pokazano je 1994/5-97 ale nie pamiętam juz dokładnie. Cos mniej wiecej w połowie lat 90
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
- Adex-fan Brooke
W sumie fajnie że Polsat wyemitował akurat te odcinki z Sheilą i Lauren i byłoby super gdyby tak samo zrobił teraz kiedy miały nowy wątek po latach w roku 2005.Alexander pisze:Ile odcinków Y&R wyemitował POLSAT??
Ciekawe, fajnie by było gdyby POLSAT2 wyemitował chociaż te odcinki które POLSAT jest w posiadaniu!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
przez to
jak Thorne powiedział chwalac się ,że się odkryło Amerykę 
wszystko można sprawdzić na imdb więcc po co tutaj to jeszcze raz pisaćB@r pisze:Wiecie, że Katherine Kelly Lang wystąpiła w "Żarze..." w 1981 roku jako Gretchen? Dopiero w 1998 roku wystąpiła tam jako Brooke Logan.![]()
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
Z tego co widziałem Lauren w ciąży w obecnych odcinkach i Phyllis też
ale i tak tam nudnawo raczej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Dziś na VH1 w reportażu o DH mówiono ,że Eva Longoria wystąpiła w popularnej operze mydlanej "Żar młodości". Myślałem ,że powiedzą "Young and Restless" a tu Polsatowski tytuł dali:) Ciekawe czy ludzie pamiętali ,że kiedyś było coś takiego jak "Zar młodości" bo moja mama pamięta ale "Żar tropików".
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
Lauren martwi się o dziecko, które ma urodzić bo nie jest już młoda, chyba nawet powiedziała że 45 lat o ile dobrze usłyszałem w odcinku z 2 czerwca.