Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Dzisiejszy odcinek zaczął się od krzyków Taylor. Później z zkrzywioną mina mówiła Georgowi, ze nie moze spać pod tarasem. Dała mu wodę i coś do jedzenia. Zaczwnoniała do jakiegoś schroniska dla bezdomnych. Tay chciała, aby przyjechali po Georg'a. Pani, z która rozmawiała Tay, powidziala, ze nie maja takiej mozliwości. Później Tay myła ręce, bo była brudna, skoro Georg ją dotykał. Oczywiście nie tylko akcja z Taylor dziś była. Steph była wkurzona, że Amber zdążyla zaprosic Becky, a nie zdazyła jej o tym powiedziec. KIm spotkała sie z Rickiem. CJ był strasznie zazdrosny, czaił się przy nich i coś tam mamrotał pod nosem. Potem umówił się z Becky. Jeszcze Ridge gadał z Erykiem. Eryk obawia sie o zwiazek Thorna i Macy. Już trzeci odcinek nie było Brooke :!: ::ke::
Abec

Post autor: Abec »

CJ chyba nigdzie się nie plątał, tylko przypadkiem zobaczył ich w tej knajpie. I powiedział wtedy - sam do siebie, jak to bohaterowie serialu mają w zwyczaju, to co było konieczne dla rozwoju akcji: "Jedno nieporozumienie między nami, a ona już u niego".

I pominołeś ostatnią scenę: Taylor vs Tajemniczy Cień.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Oh ale Taylor była nierozważna, ten bezdomny był nie tylko bezdomny ale i nieco zacofany a araczej bardzo zacofany, zachowywał się jakby był niedorozwinięty... Biedny...

C.J. umówił się z Becky, może coś z tego będzie? Czyżby C.J. miał na celu wzbudzić w Kim zazdrość? Jeśli tak to mu się nie uda bo ona go nie kocha!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

no kim dzis paplala ze miala "wizje" ::ke:: ::cojest:: wiec mamy niedoszla wieszczke,taka westalka ::ok:: ::kwasny:: i ze w tej wizji ona i rick byli.gdzies gdzie bylo w h*(duzo)kwiatkow ,hmm pewnie w jakims ogrodo-sadzie i ona..i tu opad szczeny :spiewala!!!lol ale nowosc :mrgreen: tejlorka byla niezla w tych krzykach i to jej mycie rak (niczym pani makbet) z pozoru "straszne sceny" mnie dzis rozsmieszyly :mrgreen: ten odcinek byl ok :D
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Qrcze, z waszych opisów wynika że dziś był interesujący odcinek, a ja go niestety nie oglądałam :evil:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

No to troche straciłaś :P Najciekawsze było z Taylor i bezdomny (chyba George miał na imię?!)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Bleee Kimberly jest dziwna..jak zaczela mowic o tym co ona tam robila to nagle zatrzymala sie,wziela gleboki oddech i powiedziala:"Spiewalam" ::ke:: myslalam serio,ze ona jest jakas niedorozwinieta:P zawstydzic sie o takie cos? :shock: w ogole po co ona mu to mowila?To bylo jakies niezbedne do zycia,opowiadajac swoje fantazje ? :shock: gaaaasz kretynka.A Taylor za to tez komicznie zaczela sie szorowac :lol:
Awatar użytkownika
HarryAngel

Post autor: HarryAngel »

Dla mnie najlepsza scena dzisiaj to wejście CJa do Insomi ::ke:: Akurat Kim opowiadała wizję o krainie Oz, a tu pojawia się CJ, a za nim przez odwarte drzwi knajpki widać drugą stronę ulicy i napis Oz. CJ wyglądał ja zły Czarnoksiężnik z Krainy Oz, udała im się ta scenka :mrgreen:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

masz babo palcek :evil: przegapiłem ,ale można było sie tego spodziewać
ale z tego co czytam, to cieszę się ,że przegapiłem
nie słyszałem jak zwykle bzdurnych opowiadań KIM :D :mrgreen:
Szkoda tylko ,że nie zobaczyłem dzisiaj Taylorki :| bo byłoby ciekawie
zobaczy może coś w Śr będzie ::jezyk::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nie podobało mi się, że Amber coraz bardziej brnie w swoją intryge i na dodatek miesza do tego Stephanie i CJ'a. Becky to juz jest tak zakręcona jak słoik - raz ma się wynosić, potem znowu zostać, ale nie u Amber tylko u Stefy. Dziwne że nic nie podejrzewa.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Dziś odcinek był na przemian nudny, "straszny" i niemal ciekawy. Nudny jak Kim opowiadała swoją wizję ::loll:: prawie wariatka, tylko z tych nudnych. "Straszny" jak Taylor rozmawiała z Georgem. Raczej śmieszne to było jak ją załapał za ramiona, ona takie minki robiła. A niemal ciekawie było jak sie CJ umawiał z Becky. Ta dziewczyna mi się podoba. Po wielu odcinkach z koścista i nieciekawą Kim, szczupłą mimo ciąży Amber mamy wreszcie dziewczynę z biodrami. :wink: Poza tym widać, że będzie z nią coraz ciekawiej, już się Amber i tak bardzo skomplikowało. Szefowa chyba coś podejżewa, albo jest bardzo niezadowolona z tego, że Amber tak szybko zmienia zdanie. Czekam na środę. Brakowało mi bardzo Brooke i Thorna. I jestem ciekawa tej kolacji CJa z Becky.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

Mam wrażenie ,że Becky jeszcze wszystkich zaskoczy. Cały czas czekam na jej przemianę. :shock:
Już nie raz tak było ,że pojawiała się jakaś myszka, a po ilus odcinkach przeistaczała sie w atrakcyjna kobietę.
Grzebień ,makijaż i fajny ciuch i już.Na to czekam. ::ok::
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

noc_kairu pisze:Mam wrażenie ,że Becky jeszcze wszystkich zaskoczy. Cały czas czekam na jej przemianę. :shock:
Już nie raz tak było ,że pojawiała się jakaś myszka, a po ilus odcinkach przeistaczała sie w atrakcyjna kobietę.
Grzebień ,makijaż i fajny ciuch i już.Na to czekam. ::ok::
nie musisz czekac na ta "wizualna przemiane" bo ta sliczna brunetka w naszej obecnej czołowce to wlasnie Becky :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

mailo pisze:Becky to juz jest tak zakręcona jak słoik - raz ma się wynosić, potem znowu zostać, ale nie u Amber tylko u Stefy. Dziwne że nic nie podejrzewa.
Wiele razy było widać, że Becky jest zdezorientowana. Poza tym pytała Amber, o co jej chodzi, gdy ta ją wyrzucała.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Taylor powinna być bardziej ostrożna, jest w ciąży a ten bezdomny był brudny, pewnie miał jakieś zarazki, robaki... bleee ale za to ''+'' dla Taylor za serce!
Nobody does it better
Zablokowany