Jak wynika z ramówki Red Carpet TV, 7 lipca po emisji 8858 odcinka, będzie zacofanie do odcinka 8423 o ile dobrze piszę, ale to już @Dawidek niech poprawi
. Czyżby to były przymiarki do zdjęcia "Mody na sukces" z Red carpet TV od 1 września?

Idź na całość a tu zonk
Czyli wznowienia emisji po tym jak skończą się premiery telewizyjne nadal nie będzie i pewnie brak informacji co dalej też, bo przerwa w premierowej emisji przenosi się też na telewizję. Jeżeli w ogóle serial wróci to możliwe że sprawdzi sie scenariusz premiery w tv i odcinki w VOD po emisji telewizyjnej.
Administrator
@Mateusz s 19.01.97 , gdzie znalazłeś taką informację? Do tego 7 lipca może się jeszcze wiele wydarzyć, są jeszcze trzy tygodnie. Nieraz bywało, że w programie Onetu, na który najczęściej się powołuję, była podawana dosyć dziwna numeracja, a potem z dnia na dzień zostało to poprawiane. Poczekałbym z tym jeszcze. Na szybki powrót "MnS" do Red GO nie liczę. I ostatecznie może być tak, jak pisze @BeLieF . Tak naprawdę, to można spodziewać się wszystkiego.
Tak na marginesie - przypomnienie dla wszystkich - warto podawać źródła do podawanych informacji (odnośnik nie jest wymagany, ale czasem jest wskazany).
Tak na marginesie - przypomnienie dla wszystkich - warto podawać źródła do podawanych informacji (odnośnik nie jest wymagany, ale czasem jest wskazany).
Znalazłem to na naziemna.info tylko po prostu zapomniałem, ale jeszcze jestem na tym forum "świeży" że tak to ujmę:)
Idź na całość a tu zonk
Administrator
Odnoszę wrażenie, że RED GO powoli zwija manatki. 
To po co zakupili tyle odcinków w przód? A może po prostu coś się stało z lektorem?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Możliwe, ale oni mają problemy finansowe od dłuższego czasu. Mają dług u Emitela, dlatego Vidoc TV nie nadaje naziemnie.
A jakiej wysokości jest ten dług u EmiTel, jeśli można wiedzieć?
Idź na całość a tu zonk
Według stanu na 20 marca br., było to ponad 5 mln zł.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
Mateusz s 19.01.97 pisze: ↑2025-06-14, 10:15 Jak wynika z ramówki Red Carpet TV, 7 lipca po emisji 8858 odcinka, będzie zacofanie do odcinka 8423 o ile dobrze piszę, ale to już @Dawidek niech poprawi![]()
. Czyżby to były przymiarki do zdjęcia "Mody na sukces" z Red carpet TV od 1 września?
![]()
![]()
Mam nadzieję, że tak się nie stanie, i że to tylko numeracja, która zapętliła się automatycznie po tym jak w bazie zabrakło odcinków powyżej 8758. Zaraz po nim ma być 8426A, czyli swiąteczny epizod który stacja opuściła i udostępniła w RED GO.
Poza tym, Red Carpet TV dostał zgodę KRRiT na zmianę nazwy na Show TV, więc można się spodziewać wkrótce nowej ramówki. (https://www.facebook.com/RedCarpetTelew ... 114765912/)
Program Red Carpet TV pokazuje że w dniu 8.07 po godzinie 20:00 pokazane zostaną odcinki 8426 i ..... 8308
Czyli nie dość że nie wznawiamy emisji premierowej, to jeszcze Red Carpet cofnie się względem tego co było już emitowane na Vidoc TV
https://programtv.naziemna.info/program ... v,08-lipca
Red carpet TV jeśli chodzi o "Modę na sukces" w TV to jednak stan umysłuBeLieF pisze: ↑2025-06-21, 16:48 Program Red Carpet TV pokazuje że w dniu 8.07 po godzinie 20:00 pokazane zostaną odcinki 8426 i ..... 8308Czyli nie dość że nie wznawiamy emisji premierowej, to jeszcze Red Carpet cofnie się względem tego co było już emitowane na Vidoc TV
![]()
Idź na całość a tu zonk
Administrator
Z tego co piszesz @BeLieF , to drugi odcinek będzie prawie 100 odcinków do przodu niż pierwszy. Genialne!
Podejrzewam, że tę numerację jeszcze poprawią, bo nawet oni nie są w stanie zrobić takiego chaosu. Jeśli się to wszystko potwierdzi, to długo nie zobaczymy "MnS", ani w telewizji ani w sieci. Nie zdziwię się, jak za kilka miesięcy zobaczymy serial gdzie indziej, poza grupą medialną Red Carpet. Po Show TV wiele się nie spodziewam.
Ja już olałem Red Go. Nie zamierzam odnawiać abonamentu, bo wcale nie ma gwarancji, że przedłużą o ten czas za miesiące bez Mody. Zacząłem oglądać sezon 36. na YouTubie (jak już wcześniej wspominałem, przy płatnym członkostwie 7,99 zł / miesiąc). Jedynym problemem było to, że w Red Go stanęło na odcinku 8857, a sezon 36. zaczął się od odcinka 8860. Sezon 35. nadają w ramach "live streamingu", więc jak ktoś bardzo chce, to może poczekać na te 2 brakujące odcinki.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
Można prosić jakiś bezpośredni link do tego ? Byłbym chętny kupić.Marcus pisze: ↑2025-06-23, 10:27 Ja już olałem Red Go. Nie zamierzam odnawiać abonamentu, bo wcale nie ma gwarancji, że przedłużą o ten czas za miesiące bez Mody. Zacząłem oglądać sezon 36. na YouTubie (jak już wcześniej wspominałem, przy płatnym członkostwie 7,99 zł / miesiąc). Jedynym problemem było to, że w Red Go stanęło na odcinku 8857, a sezon 36. zaczął się od odcinka 8860. Sezon 35. nadają w ramach "live streamingu", więc jak ktoś bardzo chce, to może poczekać na te 2 brakujące odcinki.