"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Mateusz s 19.01.97
x 6

Re: "MnS" w Polsce

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mateusz s 19.01.97 »

Jak wynika z ramówki Red Carpet TV, 7 lipca po emisji 8858 odcinka, będzie zacofanie do odcinka 8423 o ile dobrze piszę, ale to już @Dawidek niech poprawi :wink: :wink: . Czyżby to były przymiarki do zdjęcia "Mody na sukces" z Red carpet TV od 1 września? ::ysz:: ::plask wczolo:
Idź na całość a tu zonk
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Post autor: BeLieF »

Czyli wznowienia emisji po tym jak skończą się premiery telewizyjne nadal nie będzie i pewnie brak informacji co dalej też, bo przerwa w premierowej emisji przenosi się też na telewizję. Jeżeli w ogóle serial wróci to możliwe że sprawdzi sie scenariusz premiery w tv i odcinki w VOD po emisji telewizyjnej.
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

@Mateusz s 19.01.97 , gdzie znalazłeś taką informację? Do tego 7 lipca może się jeszcze wiele wydarzyć, są jeszcze trzy tygodnie. Nieraz bywało, że w programie Onetu, na który najczęściej się powołuję, była podawana dosyć dziwna numeracja, a potem z dnia na dzień zostało to poprawiane. Poczekałbym z tym jeszcze. Na szybki powrót "MnS" do Red GO nie liczę. I ostatecznie może być tak, jak pisze @BeLieF . Tak naprawdę, to można spodziewać się wszystkiego. ::kwasny::

Tak na marginesie - przypomnienie dla wszystkich - warto podawać źródła do podawanych informacji (odnośnik nie jest wymagany, ale czasem jest wskazany).
Mateusz s 19.01.97
x 6

Znalazłem to na naziemna.info tylko po prostu zapomniałem, ale jeszcze jestem na tym forum "świeży" że tak to ujmę:)
Idź na całość a tu zonk
Awatar użytkownika
Topol
Administrator
x 36

Post autor: Topol »

Odnoszę wrażenie, że RED GO powoli zwija manatki. ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

To po co zakupili tyle odcinków w przód? A może po prostu coś się stało z lektorem?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator
x 83

Możliwe, ale oni mają problemy finansowe od dłuższego czasu. Mają dług u Emitela, dlatego Vidoc TV nie nadaje naziemnie.
Mateusz s 19.01.97
x 6

A jakiej wysokości jest ten dług u EmiTel, jeśli można wiedzieć?
Idź na całość a tu zonk
Awatar użytkownika
Marcus
x 17

Post autor: Marcus »

Według stanu na 20 marca br., było to ponad 5 mln zł.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
cmk
x 12

Post autor: cmk »

Mateusz s 19.01.97 pisze: 2025-06-14, 10:15 Jak wynika z ramówki Red Carpet TV, 7 lipca po emisji 8858 odcinka, będzie zacofanie do odcinka 8423 o ile dobrze piszę, ale to już @Dawidek niech poprawi :wink: :wink: . Czyżby to były przymiarki do zdjęcia "Mody na sukces" z Red carpet TV od 1 września? ::ysz:: ::plask wczolo:

Mam nadzieję, że tak się nie stanie, i że to tylko numeracja, która zapętliła się automatycznie po tym jak w bazie zabrakło odcinków powyżej 8758. Zaraz po nim ma być 8426A, czyli swiąteczny epizod który stacja opuściła i udostępniła w RED GO.

Poza tym, Red Carpet TV dostał zgodę KRRiT na zmianę nazwy na Show TV, więc można się spodziewać wkrótce nowej ramówki. (https://www.facebook.com/RedCarpetTelew ... 114765912/)
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Post autor: BeLieF »

Program Red Carpet TV pokazuje że w dniu 8.07 po godzinie 20:00 pokazane zostaną odcinki 8426 i ..... 8308 ::loll:: Czyli nie dość że nie wznawiamy emisji premierowej, to jeszcze Red Carpet cofnie się względem tego co było już emitowane na Vidoc TV ::plask wczolo:
https://programtv.naziemna.info/program ... v,08-lipca
Mateusz s 19.01.97
x 6

BeLieF pisze: 2025-06-21, 16:48 Program Red Carpet TV pokazuje że w dniu 8.07 po godzinie 20:00 pokazane zostaną odcinki 8426 i ..... 8308 ::loll:: Czyli nie dość że nie wznawiamy emisji premierowej, to jeszcze Red Carpet cofnie się względem tego co było już emitowane na Vidoc TV ::plask wczolo:
https://programtv.naziemna.info/program ... v,08-lipca
Red carpet TV jeśli chodzi o "Modę na sukces" w TV to jednak stan umysłu ::plask wczolo: ::plask wczolo: . A vidoc TV jak widzę, też nie lepszy ::plask wczolo: jakby to powiedział Ferdynand Kiepski: w głowach się poprzewracało z tymi emisjami mody w Red carpet i vidoc TV
Idź na całość a tu zonk
Dawidek
Administrator
x 83

Z tego co piszesz @BeLieF , to drugi odcinek będzie prawie 100 odcinków do przodu niż pierwszy. Genialne! ::plask wczolo: Podejrzewam, że tę numerację jeszcze poprawią, bo nawet oni nie są w stanie zrobić takiego chaosu. Jeśli się to wszystko potwierdzi, to długo nie zobaczymy "MnS", ani w telewizji ani w sieci. Nie zdziwię się, jak za kilka miesięcy zobaczymy serial gdzie indziej, poza grupą medialną Red Carpet. Po Show TV wiele się nie spodziewam.
Awatar użytkownika
Marcus
x 17

Post autor: Marcus »

Ja już olałem Red Go. Nie zamierzam odnawiać abonamentu, bo wcale nie ma gwarancji, że przedłużą o ten czas za miesiące bez Mody. Zacząłem oglądać sezon 36. na YouTubie (jak już wcześniej wspominałem, przy płatnym członkostwie 7,99 zł / miesiąc). Jedynym problemem było to, że w Red Go stanęło na odcinku 8857, a sezon 36. zaczął się od odcinka 8860. Sezon 35. nadają w ramach "live streamingu", więc jak ktoś bardzo chce, to może poczekać na te 2 brakujące odcinki.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
Awatar użytkownika
Marcin1
x 6

Post autor: Marcin1 »

Marcus pisze: 2025-06-23, 10:27 Ja już olałem Red Go. Nie zamierzam odnawiać abonamentu, bo wcale nie ma gwarancji, że przedłużą o ten czas za miesiące bez Mody. Zacząłem oglądać sezon 36. na YouTubie (jak już wcześniej wspominałem, przy płatnym członkostwie 7,99 zł / miesiąc). Jedynym problemem było to, że w Red Go stanęło na odcinku 8857, a sezon 36. zaczął się od odcinka 8860. Sezon 35. nadają w ramach "live streamingu", więc jak ktoś bardzo chce, to może poczekać na te 2 brakujące odcinki.
Można prosić jakiś bezpośredni link do tego ? Byłbym chętny kupić.
ODPOWIEDZ