Nie ma jeszcze ostatecznej decyzji w tej sprawie. Na razie tylko ogłoszono, że emisja jesienią. Patrząc jednak na to, że mam abonament na Playerze, to mnie to ni ziębi ni parzy, bo wątpliwe, że będę oglądał „na żywo”. Raczej sobie odtworzę w pasującym mi momencie.
Idź na całość
Re: Idź na całość
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Generalnie największym magnesem poprzednich edycji była możliwość zdobycia nagród na które niekoniecznie wtedy było stać uczestników, pomimo że były to np. sprzęty AGD (ale lepszej klasy). Tę radość z takich nagród będzie bardzo ciężko odtworzyć we współczesnych czasach, w zasadzie to nie będzie możliwe. Żeby nowe "Idź na całość" odniosło sukces to chyba musi skoncentrować się czysto na zabawie.
A propos nagród to Zygmunt Chajzer mówi tak w „Fakcie” - Podstawowe zasady są takie same. Są trzy bramki, jest Zonk, jest publiczność, zmieniły się nagrody… Aż takich nagród imponujących chyba nie mieliśmy. A może były inne. Przed laty były np. futra. Dzisiaj futro - nie do pomyślenia. Był sprzęt AGD - wtedy bardzo poszukiwany i potrzebny. Każdy chciał mieć fajne wyposażenie kuchni. W tej chwili oczywiście taki sprzęt się również pojawia, ale nie jest to nagroda taka "wow", jak to kiedyś bywało. Więc myślę, że w kwestii nagród sporo się zmieniło, ale zasady są takie same, a przede wszystkim emocje są takie same. I wahania tych emocji od euforii po mały smuteczek. I znowu coś się fajnego wydarza. Także myślę, że pod wieloma względami programy są podobne, te sprzed lat i teraz. No ale jest trochę różnic. Niedużych - powiedział Chajzer. Więcej tu - https://ludzie.fakt.pl/idz-na-calosc-po ... ji/gw4b8dt
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dzisiaj ogłosili emisję nowej edycji w TTV. Premiery w każdą niedzielę o 16:00 od 7 września, ujawniono w programie O.Janiaka "Co za tydzień".
Wtedy raczej w telewizji nie ma żadnej konkurencji, więc myślę, że ok.
Wtedy raczej w telewizji nie ma żadnej konkurencji, więc myślę, że ok.
Ciekawe, czy będą dodawane odcinki na Playerze. Przyznam, że ciekawi mnie, jak będzie wyglądać program, ale niestety godzina jest dla mnie nieodpowiednia. Będę też starał się polować na powtórki.
Wszystko w tych czasach z TTV czy TVN trafia na Player, więc odpowiedź jest raczej oczywista.
Powtórki „Idź na całość” bedą za to w telewizji np. w soboty o 19.00 (od 13 września) w TVN7.
Powtórki „Idź na całość” bedą za to w telewizji np. w soboty o 19.00 (od 13 września) w TVN7.
-
- x 6
Żeby tylko ten powrót "idź na całość" do TTV nie był jednym wielkim ZONKB@r pisze: 2025-08-14, 15:50 Wszystko w tych czasach z TTV czy TVN trafia na Player, więc odpowiedź jest raczej oczywista.

Idź na całość a tu zonk
Za nami już pierwszy nowy odcinek i uważam, że to bardzo udany powrót. Przede wszystkim nie ma paździerzu, a jest dużo sympatycznych zwykłych ludzi, jak to zawsze miało miejsce w tym programie (dobrze, że nie ma gwiazdeczek z Insta, jak to teraz ma miejsce często w wielu programach). Poza tym nagrody też atrakcyjne i fajnie, że w finale samochód i teraz nawet udało się go wygrać! Poza tym wycieczki, w tym na Malediwy za 22 tys. zł, skuter, hulajnogi elektryczne, a z drugiej strony maszynka do mięsa czy ekspres do kawy. Warto też odnotować, że w każdej rundzie był Zonk, ale na razie nikt go nie upolował.
Patrząc na to, że teraz nie ma hostess, które odsłaniały różne rzeczy i bramki, to dobrze, że jest drugi prowadzący. Robert Motyka dobrze się komponuje z Zygmuntem Chajzerem i dodaje trochę wygłupów w granicach normy, co jest akurat ok.
Plusem jest też to, że na TTV pierwsza i jedyna reklama była jakoś ok. 37 minuty programu przed wielkim finałem. Mogłoby tak zostać.
Brakuje mi tylko fajnej muzyczki w tle i jakiegoś motywu przewodniego, ale to pikuś przy generalnie udanej całości.
Czekam na drugi odcinek!
Patrząc na to, że teraz nie ma hostess, które odsłaniały różne rzeczy i bramki, to dobrze, że jest drugi prowadzący. Robert Motyka dobrze się komponuje z Zygmuntem Chajzerem i dodaje trochę wygłupów w granicach normy, co jest akurat ok.
Plusem jest też to, że na TTV pierwsza i jedyna reklama była jakoś ok. 37 minuty programu przed wielkim finałem. Mogłoby tak zostać.
Brakuje mi tylko fajnej muzyczki w tle i jakiegoś motywu przewodniego, ale to pikuś przy generalnie udanej całości.
Czekam na drugi odcinek!
- Adex-fan Brooke
- x 74
Oglądałem pierwszą połowę z ciekawości. Wszystko ok jak na taki program, klimat dawnych lat w sumie zachowany. Oglądać raczej nie będę bo szkoda mi czasu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Widziałem odcinek dzisiaj na Playerze i zdecydowanie podobało mi się! Nie popsuto teleturnieju, utrzymana została zabawna konwencja, dopasowano nagrody do obecnych realiów, prowadzący świetnie się uzupełniają. Fajnie też, że mamy tak jak kiedyś po prostu zwykłych i sympatycznych ludzi jako uczestników i w dodatku różnorodnych wiekowo, pani z Włocławka była wręcz jakby wyjęta z edycji teleturnieju z lat 90 

-
- Administrator
- x 83
Też obejrzałem. I nie żałuję. Fajne to było! Zgadzam się ze wszystkim, o czym piszecie. Myślałem, że Motyka będzie odgrywał mniejszą rolę w programie, tymczasem on jest na równi z Chajzerem. Scenografia i oprawa graficzna są proste i nie ma zbytnich fajerwerków. Jedyne, co mi się nie podobało - to tupanie nogami o podłogę przed odsłonięciem nagrody. To nie było fajne, po za tym podoba mi się żywiołowość publiczności. Można byłoby trochę ograniczyć te przebieranki - pewnie mają one na celu zwrócenie większej uwagi u prowadzących. Dobre jest to, że uczestnicy nie są też sami w trakcie gry - przykładem niech będzie to małżeństwo, które wygrało wakacje w Tajlandii.
Jeśli będę oglądał kolejne odcinki, to na Playerze.
Ilu potencjalnych uczestników jest w studiu w jednym odcinku?
Jeśli będę oglądał kolejne odcinki, to na Playerze.

Ilu potencjalnych uczestników jest w studiu w jednym odcinku?