Czasem w B&B streamingu też zdarza im się nie dodać jakiegoś odcinka (np. S38 E22), ale na szczęście na ich stronie jest forum, a tam temat o brakujących epizodach. Napisałem tam i po 2 dniach odcinek się pojawił. W przypadku YT też kiedyś pisałem o brakach, ale bez reakcji. 
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
To może napisz proszę jak możesz, by dali tam odcinek z pogrzebem Macy.Marcus pisze: ↑2026-05-30, 14:48 Czasem w B&B streamingu też zdarza im się nie dodać jakiegoś odcinka (np. S38 E22), ale na szczęście na ich stronie jest forum, a tam temat o brakujących epizodach. Napisałem tam i po 2 dniach odcinek się pojawił. W przypadku YT też kiedyś pisałem o brakach, ale bez reakcji.![]()
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
@B@r, właśnie zamieściłem prośbę. Widziałem, że już ktoś wcześniej prosił o ten odcinek, ale wysłał przy tym bardzo długą listę. Może teraz się uda. 
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe